Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámmal, aki...

Mit csináljak anyámmal, aki gonosz, rosszindulatú, mindig mindenért lehurrog, és ez nagyon zavar?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 14:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
ő kibeszél a hátam mögött msn-en,olyan dolgoka,amik az én személyes dolgaim,én nem hiszem,hogy a kettő ugyanaz lenne....
2010. jan. 18. 11:31
 22/26 anonim válasza:
Szerintem attól függ hány éves vagy és hogy együtt éltek-e még. Ha tinédzser vagy és együtt éltek, akkor próbáld megtalálni vele az összhangot, kérdezd meg, hogy mi zavarja pontosan és mivel lenne elégedett. Nem kell feltétlenül reagálnod arra, amit mond, de próbálj meg alkalmazkodni (őszintén, ne csak látszatból). Ha már külön éltek és évek óta változatlanul áll hozzád minden igyekezeted ellenére, akkor valószínű, hogy saját magával van problémája. A legegyszerűbb megoldás ilyenkor, ha minél kevesebbet találkozik és beszél az anyjával az ember. Tapasztalatból írom... :-(
2010. febr. 3. 19:55
 23/26 anonim válasza:
84%

ezek olyan gázak h " nincs mit enned,nincs ruhád stbstb "

nem tünik fel h már nem a parasztkorba élünk és nem ez a fontos?:DXDörülnétek h a fiatalok probálnak beszélni az anyjukkal h jobb legyen ,álljon mellettük vki ..

És már boccs én jobban örülnék neki ha nem retros cuccaim lennének,helyett az anyám normális lenne.

2010. febr. 4. 08:19
 24/26 anonim ***** válasza:
58%
Na egy újabb vinnyogó kamasz...akkor is ha 20-30-40 éves vagy, de úgy viselkedsz, mint egy 12 éves csitri... Költözz el otthonról és lásd el magad!
2010. febr. 4. 12:26
 25/26 anonim ***** válasza:
44%
Utolsónál a pont.Lehet vagdalkozni,meg hisztizni,hogy miért bántjuk a szegény,sérült lelkű kamaszt,de én nem hiszem el,hogy ennyi gonosz szülő van a világon,aki eltartja a gyerekét,de azért mellesleg hobbyból utálja is...Na persze...
2010. febr. 5. 19:06
 26/26 anonim ***** válasza:
44%
Jah,meg érdekes,hogy az anya mindig szemét,gonosz,rosszindulatú,de a kicsi gyereke ugyebár tökéletes.El lehet rajta gondolkodni. XD
2010. febr. 5. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!