Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet egy emberben...

Hogy lehet egy emberben ennyire rosszindulatú és gonosz?

Figyelt kérdés
Szerintem senkinek nincs ilyen rossz anyósa,ezt már nem lehet elviselni,mit tegyek,mert egyelőre nem tudunk elköltözni.Röviden,terhes vagyok.Köcsögnek nevez,nem nyúlhatok hozzá semmihez a házban,de ennek ellenére is rám fogja hogy elhasználom a dolgait,1 konyha van,de nem lehet ott semmi ami az enyém,edények,poharak a szobába!!!Mosógépét se használhatom,nem is szoktam már,de arra is azt mondta hogy elrontottam.Nem merek kimenni,ha itthon van,megvárom amíg elmegy,addig csak wc-re megyek,mert belém köt.A párom hiába beszél vele nem változtat.Csak várjuk hogy mikor tudunk elmenni,De ez még sajnos időbe telik.HOGY LEHET 1 EMBER ILYEN????Esküszöm nem tettem neki semmit sem.Hozzá szólni sem lehet,mert csak üvöltözik,és okoskodik,pedig nagyon buta.Még a 8 általánosa sincs meg,míg nekem érettségim van,és lenéz!!!Nem bírom!!A kicsimnek miatta lesz majd valami baja,a folytonos stresszben.

2014. szept. 22. 17:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
67%

Kedves utolsó! A kérdező lakik a párja anyjánál, és ugy esett teherbe, hogy messzelátóval sem látni a saját házukat, amibe majd beköltóznek.

És bár bunkó a mama, de én sem órülnék, ha a nyakamon élne egy vadidegen, és még szülne is az otthonomba.

2014. szept. 27. 13:21
 22/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne légy már ilyen kis nyuszi! Ha még egyszer köcsögöz, akkor vágd szájon a mocskos némbert, hogy többször ne tudjon a száján kiejteni ilyet.A másikat a párod adja neki, tanuljon illemet a boszorkány.
2014. szept. 27. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!