Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Igazam van hogy nem érzem nem...

Igazam van hogy nem érzem nem nekem kéne?

Figyelt kérdés

Az anyosomnàl lakunk. A fürdőszobat teljesen mi csináltatuk meg. ! A pàrom amikor ugy van ad neki pénzt heti szintens nem tudm mennyit de ad neki rendesen.

Àllandoan azzal jön hogy senki nem csinàl semmit és hogy ! Fürdö iy megminden elrohadna ha ő nem csinàlnà mmeg.

Lent az ő helye fent a miénk. Itt én mindent megcsinálok viszont ugy vagyok vele hogy azt takaritsa ő. Àllandoan piszkál a gyerekeimre nem vihyàz sose.

Jó 2 szer vigyàzott.

A vizet mi fizetjük mindent plusz neki a pénz...

Amugy a fiàvak elég gyatra a kapcsolat a gyerekek tartanak össue csak. Amikor nem ad neki akkor piszkálodik.

Szerintetek??

2014. szept. 19. 12:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%
De hiszen te magad írtad, hogy már csak kényszerből vagy a férjeddel (nyilván, mert nincs hová menned, nem tudnál miből élni)... Magyarul most épp kihasználod a férjedet is, anyósodat is, és még te panaszkodsz, hogy nem tudod eléggé kihasználni. Vicces vagy azért.
2014. szept. 19. 18:32
 22/25 A kérdező kommentje:

Na most erre nem tudok normális vàlaszt adni.

A férjemről nem írtam inkább milyen. Persze igaz. Ha nem akarom akkor ne legyek itt .

Talpra kéne àlnom. Nem tudom a vàlaszadok között mennyi két kisgyermekes anyuka van egyedül? Vagy esetleg rossz párkapcsolatban?

2014. szept. 19. 18:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, te kérdezted, hogy szerintünk te gondolod-e jól. SZERINTEM nem. Ha én valakit utálok, akkor annak a segítsége se kell, akkor ne takarítsa helyettem a fürdőt, és főleg nem bíznám rá a gyerekeimet. De ez én vagyok...
2014. szept. 19. 19:13
 24/25 A kérdező kommentje:
Igaz.
2014. szept. 20. 13:43
 25/25 anonim ***** válasza:

Próbáltam elolvasni amit írtál, de nem sikerült!

Mi a férjemmel azután vállaltunk babát hogy volt hol laknunk, férjemnek volt (van is) rendes állása (nekem is volt honnan gyesre mennem) és én mint leendő anyuka átgondoltam rendesen (6 éves kapcsolatba született a baba)a dolgokat. (persze aztán van mikor hirtelen megszűnik a biztos állás,és az albiból is menni kell) és azt mondod hogy a gyereke tartanak össze? A gyerekek

előtt hogy viselkedett? Ha akkor sem volt "apának" való, miért szültél 2 picit?? Miért kell anyós "nyakára szülni? Ha ott laktok és ott megcsináltatod a fürdőszobát, az nem a Tiéd, sosem lesz az! Még jó hogy fizettek számlákat, azt bárhol laksz kell fizetni. Az hogy anyósnak van két unokája az nem azt jelenti hogy neki non-stop vigyáznia kell rájuk!

2014. szept. 21. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!