Igazam van hogy nem érzem nem nekem kéne?
Az anyosomnàl lakunk. A fürdőszobat teljesen mi csináltatuk meg. ! A pàrom amikor ugy van ad neki pénzt heti szintens nem tudm mennyit de ad neki rendesen.
Àllandoan azzal jön hogy senki nem csinàl semmit és hogy ! Fürdö iy megminden elrohadna ha ő nem csinàlnà mmeg.
Lent az ő helye fent a miénk. Itt én mindent megcsinálok viszont ugy vagyok vele hogy azt takaritsa ő. Àllandoan piszkál a gyerekeimre nem vihyàz sose.
Jó 2 szer vigyàzott.
A vizet mi fizetjük mindent plusz neki a pénz...
Amugy a fiàvak elég gyatra a kapcsolat a gyerekek tartanak össue csak. Amikor nem ad neki akkor piszkálodik.
Szerintetek??
Nem azt írtam, hogy miért nem mentél abortuszra, hanem hogy miért nem vártatok vele( védekezés? Ja igen, az mellett is lehet).
Nem gondoltátok át. De már csak azt nem értem, miért jelent nehézséget egy fürdőszobát kitakarítani.. És erre még mindig nem válaszoltál.
Azért mert ha nekem senki nem segit a gyerekekkel. Akkor én miért segitsek? Plusz az hogy a pàrom pénzeli de neki semmi semmi sem elég.
Mindig panaszkodik hogy neki sose segit senki éhezik meg cigije sincs. Ezért is haragszom mert valójàban ez nem igaz.
Mert a pàrom a minap csinàlta meg a tetőt hogy ne àzzon be.
Na most álljunk meg. Hogy miért? Mert ott laktok négyen. Nem pénzeli, hanem belead a rezsibe. Aminek összegéről fogalmad nincs. Nyilván a mama is túlzásokba esik, mert jajj nincs cigi, sopánkodik, de ő ilyen, idős.
Ha még ezek után is megkérdezed, hogy miért te csináldd meg a fürdőt, akkor orvosi eset vagy.
Azért mert ha nekem senki nem segit a gyerekekkel. Akkor én miért segitsek? Plusz az hogy a pàrom pénzeli de neki semmi semmi sem elég.
Mindig panaszkodik hogy neki sose segit senki éhezik meg cigije sincs. Ezért is haragszom mert valójàban ez nem igaz.
Mert a pàrom a minap csinàlta meg a tetőt hogy ne àzzon be.
Szerintem keress munkát, 2 és 3 éves lurkókat már simán be lehet adni bölcsödébe és óvodába!
Ne legyen az, hogy te függsz másoktól anyagilag. Szerintem anyós is másként állna hozzád, ha pénzt keresnél és hozzájárulnál a ház költségeihez.
Ja, igen&ismerve az anyóst, Ti költöztetek oda, utólagos reklamáció.
Az igazság az, hogy nem tudtok elmenni albérletbe, de nem is ez a nagyobb gond, hanem hogy alkalmazkodhatnál egy kicsit. Férjed is nyugodtan segíthet.
Nagyon rossz minőségű lehet manapság az oktatás a falvakban, emiatt sajnálom a kérdezőt.:(
Ha beszálltok a rezsibe, az rendben van, albit nem tudtok fizetni, a kicsi már 2 éves, akkor már csak egy évet kell kibírnotok ott (mivel írod, hogy a bölcsi nem játszik), és mehetsz dolgozni és mehetettek albérletbe.
Vagy: ha a párod ad pénzt a saját anyukájának a REZSIRE, azt nem hívnád pénzelésnek? és belegondolnál, hogy pl. mi 60-at fizetünk a férjemmel csak azért, hogy lakhassunk egy lakásban?:)
28N
Köszönöm a válaszokat. Van benne valami. Ok én is kitakaritom majd kivàncsi leszek mi lesz....
Szerintem ugyan ugy a téma. " NEKEM SENKI SEM SEGIT"
Ja igen azért finoman is megértettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!