Igazam van hogy nem érzem nem nekem kéne?
Az anyosomnàl lakunk. A fürdőszobat teljesen mi csináltatuk meg. ! A pàrom amikor ugy van ad neki pénzt heti szintens nem tudm mennyit de ad neki rendesen.
Àllandoan azzal jön hogy senki nem csinàl semmit és hogy ! Fürdö iy megminden elrohadna ha ő nem csinàlnà mmeg.
Lent az ő helye fent a miénk. Itt én mindent megcsinálok viszont ugy vagyok vele hogy azt takaritsa ő. Àllandoan piszkál a gyerekeimre nem vihyàz sose.
Jó 2 szer vigyàzott.
A vizet mi fizetjük mindent plusz neki a pénz...
Amugy a fiàvak elég gyatra a kapcsolat a gyerekek tartanak össue csak. Amikor nem ad neki akkor piszkálodik.
Szerintetek??
Amugy ma nagyon nem vagyok jól. Ezt emlitettem és a válasza az volt hogy neki ha baja van akkor is megcsinálja.
Meg mégotyogott valamit.
Szerintem tanulj meg fogalmazni és helyesen írni.
Szerintem költözzetek el, ha nem jó anyós háza.
Ha jól értem:
az anyósod házában laksz a férjeddel, akivel egyébként már csak kényszerből vagy együtt.
Az anyósodnak köszönhető, hogy fedél van a fejed felett, és még azért is panaszkodsz, hogy nem vigyáz a gyerekeidre?
Azzal ne gyere, hogy fizettek, mert képzeld, ha albérletben laknál, ott is minden fogyasztásodat kellene fizetned, és a főbérlőnek esze ágában sem lenne vigyázni a gyerekedre.
Igaz azért lakom itt mert nem tudom hova vinni a kicsiket .
Az egyik 3 éves a màsik 2 hamar jöttek.
Bölcsi fizetős.
Azért sem takarítanom a fürdőt mert ha egyet adok kell mindenem. Persze ha ma adtam volna neki 1000 ft egy szot sem szólt volna.
Gondolom az első gyerek után sem volt fényes a viszonyod anyósoddal, nem is értem, miért nem vártatok a másodikkal, pont azért, mert tudtátok: ha az elsőre nem vigyáz, vajmi kevés esély lesz arra, hogy ha lesz egy második gyerek, akkor arra fog.
Nekem már az is furcsa, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy a férjed mennyit ad haza, "de ad rendesen". A fürdőt takaríthatod te is, elméletileg használjátok. Költözzetek el, és akkor a probléma megoldva. Ha a gyerek bölcsis(valamelyik) akkor feltételezem, dolgozol, és eddig is megoldottátok a gyerekfelügyeletet, ha anyós csak 2x, ha vigyázott rájuk. Kvázi, ha elköltöztök, amit adtok anyósnak, azt albérletre fizetitek, és nem kell elviselni semmit, és kerülgetni sem kell egymást. Ennyi.
Utolsó az hogy ide kényszerültem az annak köszönhető hogy aoa meghalt rengeteg hitelt hagyva magautàn. Akkor albérletben laktunk de mivel sok volt a fizetnivalo ezért elkellet menni onnan.
Majd a pàrom főnökéje panziojàba mentünk. Ott pokol volt. A pàrom sose volt ott. Horgàszott mulatott. Én meg a babàmmal voltam meg a nagyobbal.
Az anyosom kitalàlta hogy költözzünk ide mert itt jobb helyt leszünk magyarul jól ràszedett.às dolgok is vannak itt amugy persze nem mentenii akarom magam.
És azt azért hozzàtenném hogy nem hinném hogy bűn nem elvezetni egy hyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!