Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A fiam csak azért vett el...

A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Férjemmel volt egy kisebb vitánk aminek sajnos anyós is a fűl tanuja volt. S persze nem bírta ki hogy ne szoljon bele.Azt mondta a saját házunkba hogy jobb ha hallgatok mert ha nem csináltatom fel magam akkor az ő fia soha nem vett volna el egy ilyen nőt mint én aki még arra se volt képes hogy az iskolát befejezze és csak arra képes hogy szüljön. Teljesen ledöbbentem. Közöltem anyóssal, hogy tetszik vagy sem de én vagyok a fia felesége és velem ossza meg az ágyát az életét. Úgyhogy ha baja van ezzel akkor el lehet minket felejteni.És szépen haza küldtem. Most a férjem duzzog hogy én megsértettem az anyukáját és kérjek tölle elnézést. Normálisak ezek? Ő szólt bele más dolgába. Minek hallgatózott?
2014. szept. 11. 14:53
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
52%

Olcso kifogas gyesre menekules de egy nap a gyerek kirepulnek vege lesz

Es te ott leszel eleted ertelmetlen lesz oregen..

Ezen gondolkodtal ?

2014. szept. 12. 22:03
 42/46 anonim ***** válasza:
84%

"Éppen ez az, ami nem valószínü, mert az anyós CSAK akkor mondhatja, hogy azért vette el a fia, emrt felcsinálta, ha TERHES volt a házasságkötéskor - és esetleg a kérdezö azért írta így a sorrendet, hogy szebbnek látszon a dolog."

Jaj hagyjad már, mi júliusban jelentettük be, hogy márciusban esküvő, azzal a lendülettel mindent le is foglaltunk. Aztán februárban anyósom mindenkinek azt pofázta, hogy azért van ilyen "hirtelen" esküvő, mert terhes lettem. Mindegy, hogy már 8 hónapja le volt foglalva minden. Hogy én ráakaszkodtam a gyerekkel a fiára. Ja, akkor majdnem másfél évet volt bent az a gyerek vagy mi? Nyugodj meg, hogy attól még ahogy lehetősége lenne rá, ő is ezt mondaná, hogy csak azért vett el. Holott képtelenség.

2014. szept. 12. 23:35
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ha a kérdésed elején ugyanígy leírtad volna a történetedet mint ahogyan leírtad azt az utolsó hozzászólásodban, egészen más válaszokat kaptál volna.

Tudod, ezt olvasva az az érzésem, mintha egy teljesen másik személyiségű ember írta volna, nem az, aki a kérdést tette fel...

:)

2014. szept. 13. 08:50
 44/46 A kérdező kommentje:
Igen nagyon sokat gondolkodom azon mi lesz ha a gyerekek felnőnek. Nem magam miatt aggódom hiszen nem én vagyok az első hanem ők. S nem attól félek hogy nekem nélkülöznöm kell, hanem hogy nekik nem lesz meg mindenük amit megérdemelnének. Függetlenül attól hogy milyen a visszonyom az anyósommal és hogy a férjem miért vett annak idején el attól még van két fiunk akik jó életett érdemelnek hiszen ők nem hibásak se a férjem sem pedig az én hibáimért. Egyébként találtam egy jó szakmát igaz nem nagy szám csak büfés de egyenlőre kezdésnek nem rossz. Szerintem be is iratkozom és szép lassan rendbe hozom az életemet. Azt hiszem itt az ideje.
2014. szept. 13. 12:06
 45/46 anonim ***** válasza:
Ha igaz, akkor mélyen kell szégyenkezni.
2014. szept. 13. 22:23
 46/46 anonim ***** válasza:

"szép lassan rendbe hozom az életemet. Azt hiszem itt az ideje."

Na végre, egy okos döntés!!

2014. szept. 14. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!