A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?
Olcso kifogas gyesre menekules de egy nap a gyerek kirepulnek vege lesz
Es te ott leszel eleted ertelmetlen lesz oregen..
Ezen gondolkodtal ?
"Éppen ez az, ami nem valószínü, mert az anyós CSAK akkor mondhatja, hogy azért vette el a fia, emrt felcsinálta, ha TERHES volt a házasságkötéskor - és esetleg a kérdezö azért írta így a sorrendet, hogy szebbnek látszon a dolog."
Jaj hagyjad már, mi júliusban jelentettük be, hogy márciusban esküvő, azzal a lendülettel mindent le is foglaltunk. Aztán februárban anyósom mindenkinek azt pofázta, hogy azért van ilyen "hirtelen" esküvő, mert terhes lettem. Mindegy, hogy már 8 hónapja le volt foglalva minden. Hogy én ráakaszkodtam a gyerekkel a fiára. Ja, akkor majdnem másfél évet volt bent az a gyerek vagy mi? Nyugodj meg, hogy attól még ahogy lehetősége lenne rá, ő is ezt mondaná, hogy csak azért vett el. Holott képtelenség.
Kérdező!
Ha a kérdésed elején ugyanígy leírtad volna a történetedet mint ahogyan leírtad azt az utolsó hozzászólásodban, egészen más válaszokat kaptál volna.
Tudod, ezt olvasva az az érzésem, mintha egy teljesen másik személyiségű ember írta volna, nem az, aki a kérdést tette fel...
:)
"szép lassan rendbe hozom az életemet. Azt hiszem itt az ideje."
Na végre, egy okos döntés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!