A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?
Ha nem akarsz a jó mamának helyből egy nagy maflást lekenni, akkor választhatsz egy másik megoldást is: megmondod neki a magadét, hogy mivel törődjön, és hol keresse a kákán a csomót, és innentől fogva IGNORÁLOD. Üvegnek nézed. Értsd: mintha nem is élne.
Amikor bocsánatot kér, akkor átgondolod, hogy megbocsátasz-e neki és adsz-e neki egy másik esélyt. Addig pedig SEMMIFÉLE kapcsolatot nem szabad tartani az ilyen férgekkel.
"Most a férjem duzzog hogy én megsértettem az anyukáját és kérjek tölle elnézést."
A férjed egy ostoba fajankó, és a mama kiskedvence. Az kér elnézést és bocsánatot, aki megsértette a másik felet: itt pedig az egyértelműen az anyósod. Te azért dobtad ki, mert ő megsértett téged.
Először is ez a te dolgod, hogy eldöntsd, hogy mit teszel, nem a férjedé, mert az nem a férjed és közted levő vita (csak annak a folyománya, amibe belefolyt a mama), tehát ne szóljon bele olyanba, ami nem az ő dolga. Ne ő mondja meg azt, hogy te mit csinálj - az a te dolgod.
Ha te most bocsánatot kérsz az anyósodtól, holott ő taposott bele szaros és sáros lábbal a lelked közepébe, akkor el is intéz egy életre, és a lábtörlője leszel egy tetves agresszornak, plusz a férjednek is.
Egy úgy vedd, ahogyan írtam. A férjednek pedig ideje volna leválnia anyukáról.
"helyes"írásod égeti a szemem
de igaza van maminak nem?
tanultál? nem.
velük éltek? igen.
akkor mit is tudsz felmutatni? egy gyereket, na bumm.
"18 évesen teherbe estem de elvetéltem. Mégis elvett. "
Itt csak az a kérdés, hogy milyen volt sorrend: teherbeesés, elvett, elvetéltél? Mert így azért egészen más a helyzet.
Egy tanács: mielőtt még néhány gyereket szülsz, tanulj meg helyesen írni, szerezz valami normális végzettséget, keress munkát!!!!!!!!!
MOST meg kérj anyósodtól és a férjedtöl bocsánatot, mert nagyon bunkó vagy.
"velük éltek? igen. "
Neked nehéz a felfogásod? A kérdezőéknek SAJÁT HÁZÁBAN pofázott az anyós. Nem anyósnál. Anyós betolta a képét vendégségbe hozzájuk, az Ő HÁZUKBA, az Ő KÜLÖN CSALÁDI OTTHONUKBA és ott elkezdett gusztustalan módon pofázni, mert a pici fia összekapott a feleségével. Kommentben is le lett értelmesen írva, hogy KÜLÖN SAJÁT HÁZUK VAN, amit egyébként jórészt a kérdezőnek köszönhetnek.
""18 évesen teherbe estem de elvet"éltem. Mégis elvett. "
Itt csak az a kérdés, hogy milyen volt sorrend: teherbeesés, elvett, elvetéltél?"
És ezen mi nem érthető? Terhes lett, elvetélt, de utána akkor is elvette. Nem a gyerek miatt vette el, mivel már addigra elvetélt. Nyilván nem puszta véletlenségből írta ilyen sorrendben.
" Terhes lett, elvetélt, de utána akkor is elvette. Nem a gyerek miatt vette el, mivel már addigra elvetélt. Nyilván nem puszta véletlenségből írta ilyen sorrendben."
Éppen ez az, ami nem valószínü, mert az anyós CSAK akkor mondhatja, hogy azért vette el a fia, emrt felcsinálta, ha TERHES volt a házasságkötéskor - és esetleg a kérdezö azért írta így a sorrendet, hogy szebbnek látszon a dolog.
Kicsit mindig szomoru leszek ha olvasom egy no ilyen kiszolgaltatott helyzetbe hozza magat.Se iskolaja se szakmaja se munkaja semmi.
a gyerekekmegnonek te meg ott maradsz egyetlen ertelme eletednek a haztartas lesz?
ennyi lenne a nagybetus elet ennyit kene kihozni belole?
Onmegvalositas a husleves es a sorozatok?
Nem cserelnek veled...
43 eves dolgozo 4 gyerekes anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!