Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A fiam csak azért vett el...

A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Férjemmel volt egy kisebb vitánk aminek sajnos anyós is a fűl tanuja volt. S persze nem bírta ki hogy ne szoljon bele.Azt mondta a saját házunkba hogy jobb ha hallgatok mert ha nem csináltatom fel magam akkor az ő fia soha nem vett volna el egy ilyen nőt mint én aki még arra se volt képes hogy az iskolát befejezze és csak arra képes hogy szüljön. Teljesen ledöbbentem. Közöltem anyóssal, hogy tetszik vagy sem de én vagyok a fia felesége és velem ossza meg az ágyát az életét. Úgyhogy ha baja van ezzel akkor el lehet minket felejteni.És szépen haza küldtem. Most a férjem duzzog hogy én megsértettem az anyukáját és kérjek tölle elnézést. Normálisak ezek? Ő szólt bele más dolgába. Minek hallgatózott?
2014. szept. 11. 14:53
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem akarsz a jó mamának helyből egy nagy maflást lekenni, akkor választhatsz egy másik megoldást is: megmondod neki a magadét, hogy mivel törődjön, és hol keresse a kákán a csomót, és innentől fogva IGNORÁLOD. Üvegnek nézed. Értsd: mintha nem is élne.

Amikor bocsánatot kér, akkor átgondolod, hogy megbocsátasz-e neki és adsz-e neki egy másik esélyt. Addig pedig SEMMIFÉLE kapcsolatot nem szabad tartani az ilyen férgekkel.

"Most a férjem duzzog hogy én megsértettem az anyukáját és kérjek tölle elnézést."

A férjed egy ostoba fajankó, és a mama kiskedvence. Az kér elnézést és bocsánatot, aki megsértette a másik felet: itt pedig az egyértelműen az anyósod. Te azért dobtad ki, mert ő megsértett téged.

Először is ez a te dolgod, hogy eldöntsd, hogy mit teszel, nem a férjedé, mert az nem a férjed és közted levő vita (csak annak a folyománya, amibe belefolyt a mama), tehát ne szóljon bele olyanba, ami nem az ő dolga. Ne ő mondja meg azt, hogy te mit csinálj - az a te dolgod.

Ha te most bocsánatot kérsz az anyósodtól, holott ő taposott bele szaros és sáros lábbal a lelked közepébe, akkor el is intéz egy életre, és a lábtörlője leszel egy tetves agresszornak, plusz a férjednek is.

Egy úgy vedd, ahogyan írtam. A férjednek pedig ideje volna leválnia anyukáról.

2014. szept. 11. 18:24
 32/46 anonim ***** válasza:
51%

"helyes"írásod égeti a szemem

de igaza van maminak nem?

tanultál? nem.

velük éltek? igen.

akkor mit is tudsz felmutatni? egy gyereket, na bumm.

2014. szept. 11. 19:28
 33/46 anonim ***** válasza:
51%

"18 évesen teherbe estem de elvetéltem. Mégis elvett. "

Itt csak az a kérdés, hogy milyen volt sorrend: teherbeesés, elvett, elvetéltél? Mert így azért egészen más a helyzet.

Egy tanács: mielőtt még néhány gyereket szülsz, tanulj meg helyesen írni, szerezz valami normális végzettséget, keress munkát!!!!!!!!!

MOST meg kérj anyósodtól és a férjedtöl bocsánatot, mert nagyon bunkó vagy.

2014. szept. 11. 19:41
 34/46 anonim ***** válasza:
75%

"velük éltek? igen. "

Neked nehéz a felfogásod? A kérdezőéknek SAJÁT HÁZÁBAN pofázott az anyós. Nem anyósnál. Anyós betolta a képét vendégségbe hozzájuk, az Ő HÁZUKBA, az Ő KÜLÖN CSALÁDI OTTHONUKBA és ott elkezdett gusztustalan módon pofázni, mert a pici fia összekapott a feleségével. Kommentben is le lett értelmesen írva, hogy KÜLÖN SAJÁT HÁZUK VAN, amit egyébként jórészt a kérdezőnek köszönhetnek.

2014. szept. 11. 23:31
 35/46 anonim ***** válasza:
50%

""18 évesen teherbe estem de elvet"éltem. Mégis elvett. "

Itt csak az a kérdés, hogy milyen volt sorrend: teherbeesés, elvett, elvetéltél?"

És ezen mi nem érthető? Terhes lett, elvetélt, de utána akkor is elvette. Nem a gyerek miatt vette el, mivel már addigra elvetélt. Nyilván nem puszta véletlenségből írta ilyen sorrendben.

2014. szept. 11. 23:32
 36/46 anonim ***** válasza:
91%
Azt nem értem, hogy ha otthon van valaki a 2 pici gyerekével, az miért ingyenélő? Én is otthon vagyok az 1 éves lányommal, várom a második babánkat, de nem érzem magam ingyenélőnek, mert pl. 6 évig küzdöttünk a lányunkért. Végre megszületett, attól a naptól kezdve ingyenélő vagyok mert szültem és otthon vagyok vele hivatalosan???? Hogy van ez???
2014. szept. 12. 16:23
 37/46 anonim ***** válasza:
38%

" Terhes lett, elvetélt, de utána akkor is elvette. Nem a gyerek miatt vette el, mivel már addigra elvetélt. Nyilván nem puszta véletlenségből írta ilyen sorrendben."

Éppen ez az, ami nem valószínü, mert az anyós CSAK akkor mondhatja, hogy azért vette el a fia, emrt felcsinálta, ha TERHES volt a házasságkötéskor - és esetleg a kérdezö azért írta így a sorrendet, hogy szebbnek látszon a dolog.

2014. szept. 12. 16:26
 38/46 anonim ***** válasza:
59%

Kicsit mindig szomoru leszek ha olvasom egy no ilyen kiszolgaltatott helyzetbe hozza magat.Se iskolaja se szakmaja se munkaja semmi.

a gyerekekmegnonek te meg ott maradsz egyetlen ertelme eletednek a haztartas lesz?

ennyi lenne a nagybetus elet ennyit kene kihozni belole?

Onmegvalositas a husleves es a sorozatok?

Nem cserelnek veled...

43 eves dolgozo 4 gyerekes anya

2014. szept. 12. 16:40
 39/46 A kérdező kommentje:
Bocs hogy tegnap kissé elragadtattam magam tegnap. Nem vagyok ilyen. Csak mikor mások elítélnek azt nagyon rosszul tud esni. Igen igaz hogy nem fejeztem be az iskolát és igaz hogy fiatalon mentem férjhez de ettől még én is vagyok olyan ember mint akinek jobban sikerült az élete. Nem vagyok tökéletes de ki az. Szeretem a férjemet és ő is szeret ahogy a gyerekeinket is szeretjük. Különben már nem lennénk együtt. Nyolc év az csak nyolc év. Ha csak a gyerekek miatt lennénk együtt már rég elválltunk volna. De nagyon rosszul esett anyós beszólása. Ő már régen is utált az ok egyszerű elvettem tőlle a fiát. Soha nem éltünk náluk soha nem kértünk tőllük egyetlen forintott sem és soha nem akartam az ellensége lenni.
2014. szept. 12. 20:27
 40/46 A kérdező kommentje:
Én se így terveztem az életemet. Annak idején nagy álmokkal kezdtem el a közép iskolát. De aztán kiderült nem vagyok társaságba való. Nagyon sokat bántottak csak mert más voltam mint az átlagos kamaszok. Nem csavarogtam nem ittam nem bandáztam. Voltak persze barátaim de nem sokan. Aztán elvesztettem a legjobb barátomat aki meghalt és teljesen kikészültem. Ezután elindultam a lejtőn teljesen összeomlottam csak a barátom volt mellettem és a szüleim. Ott hagytam az iskolát, később terhes lettem de a baba meghalt. Az esküvőt azonban megtartottuk. A férjem elmondta hogy szeret és a mai napig minden nap bizonyítja. Pedig nem vagyok egyszerű esett. Az életemet tragédiák sora övezte s ezekben a gyerekeim és a férjem az egyetlen jó dolgok. Bárcsak máshogy alakult volna? Igen talán néhány dolog de egy biztos a gyerekeimet a házasságomat soha nem fogom megbánni. Szeretnék tanulni de az az igazság hogy félek, félek hogy megint úgy járok mint kamasz koromban. Talán tényleg anyósnak van igaza nem vagyok jó semmire a gyerek szülésen kivül.
2014. szept. 12. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!