Holnap csináltatom meg a piercingemet a tiltás ellenére. Szerintetek hogyfognak reagálni?
Egy rohadt nagy pofonra!
Egy hülye fémdarab komolyan megér neked annyit, hogy ellenőrizetlen, nem biztonságos, higiéniátlan környezetben veszélybe sodord magad? Mert tudod szép kis fertőzéseket el lehet kapni, na meg ha a béna haverod belenyomja a pc-t egy nem arra alkalmas pontra, akkor lehet belőle jó nagy vérzés, k.*rva nagy fájdalom meg heg, de akár bénaság is (akupunktúrás pontokat pl. nem szabad szúrni, a fülnél különösen oda kell figyelni erre...)
De hajrá!
Marhára nem tudtok kommunikálni a szüleiddel. Persze, hogy lovagolnak a vagdosáson is, mert nem magyaráztad el nekik, miért csinálod, ebből kifolyólag ők nem értik, elvégre normális ember nem vagdossa magát. Ez a piercingre is igaz, valahol önkifejezési forma, de mégis csak a test bizonyos mértékű csonkításáról szól. De meg ne haragudj, te meg elég kuka lehetsz, hogy fejjel mész a falnak, és azt sem tudom eldönteni, most fosol, hogy mit szólnak, vagy tojsz bele magasról, és dicsekedni akarsz, hogy te csakazértis? Erről felvilágosíthatnál.
Amúgy imádkozz, hogy ne kapj vérmérgezést (erre van esély profi szalonban is), mert akkor már nemigen lesz időd megbánni, hogy komisz voltál.
Nem tudjuk, baromira mások a szülők ebben.
Az én piercingemből úgy is családi balhé lett, hogy 25 évesen csináltattam, míg másnál viszonylag lazán reagálták le a piercinget/tetkót, vagy ha rosszul is, hamar "megenyhültek".
A vagdosás más kategória (rosszabbul reagál rá mindenki, mint a piercingekre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!