Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap csináltatom meg a...

Holnap csináltatom meg a piercingemet a tiltás ellenére. Szerintetek hogyfognak reagálni?

Figyelt kérdés
mondtam nekik hogy döntsék el VAGY rendesen megcsináltatom ha szülői beleegyezéssel szalonba csináltatjuk Vagy engedély nélkül ismerősnél akinél már messze nem olyan biztonságos, kinevettek. holnap csináltatom este 7-8 fele ismerőssel szerintetek mire számitsak mit reagálnak?

2013. szept. 13. 23:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen csináltattam egy piecinget és még így is kiakadtak.
2013. szept. 13. 23:44
 2/31 anonim ***** válasza:
67%
semmit,fogóval kihúzzák azt kész
2013. szept. 13. 23:44
 3/31 anonim ***** válasza:
73%

Egy rohadt nagy pofonra!

Egy hülye fémdarab komolyan megér neked annyit, hogy ellenőrizetlen, nem biztonságos, higiéniátlan környezetben veszélybe sodord magad? Mert tudod szép kis fertőzéseket el lehet kapni, na meg ha a béna haverod belenyomja a pc-t egy nem arra alkalmas pontra, akkor lehet belőle jó nagy vérzés, k.*rva nagy fájdalom meg heg, de akár bénaság is (akupunktúrás pontokat pl. nem szabad szúrni, a fülnél különösen oda kell figyelni erre...)

De hajrá!

2013. szept. 13. 23:45
 4/31 A kérdező kommentje:
Tavaly derült ki hogy vagdosom a kezem, azon még mindig lovagolnak,erre lennék kiváncsi *tapasztalatra* kinek mennyi ideig lovagoltak rajta/kapott érte e valamit, cska közvélemény kutatás:D
2013. szept. 13. 23:45
 5/31 A kérdező kommentje:
Ajakba menne és van végzettsége,csak ő a saját lakásában csinálja zsebre szülői beleegyezés nélkül.
2013. szept. 13. 23:46
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hülye kérdés. Szerinted ha a szüleid tiltanak valamit, de te mégis megteszed, akkor egy virágcsokorral és pezsgőspoharakkal fognak az ajtóban várni? Hány éves vagy?
2013. szept. 13. 23:48
 7/31 anonim ***** válasza:
85%
Meg kellett volna dicsérniük, hogy vagdosod a kezed? Valami kis öt éves hisztis p*csa vagy, hogy ezzel akarod magadra felhívni a figyelmet?
2013. szept. 13. 23:50
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Marhára nem tudtok kommunikálni a szüleiddel. Persze, hogy lovagolnak a vagdosáson is, mert nem magyaráztad el nekik, miért csinálod, ebből kifolyólag ők nem értik, elvégre normális ember nem vagdossa magát. Ez a piercingre is igaz, valahol önkifejezési forma, de mégis csak a test bizonyos mértékű csonkításáról szól. De meg ne haragudj, te meg elég kuka lehetsz, hogy fejjel mész a falnak, és azt sem tudom eldönteni, most fosol, hogy mit szólnak, vagy tojsz bele magasról, és dicsekedni akarsz, hogy te csakazértis? Erről felvilágosíthatnál.

Amúgy imádkozz, hogy ne kapj vérmérgezést (erre van esély profi szalonban is), mert akkor már nemigen lesz időd megbánni, hogy komisz voltál.

2013. szept. 13. 23:50
 9/31 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudjuk, baromira mások a szülők ebben.

Az én piercingemből úgy is családi balhé lett, hogy 25 évesen csináltattam, míg másnál viszonylag lazán reagálták le a piercinget/tetkót, vagy ha rosszul is, hamar "megenyhültek".

A vagdosás más kategória (rosszabbul reagál rá mindenki, mint a piercingekre).

2013. szept. 13. 23:52
 10/31 A kérdező kommentje:
7* nem,ezzel sose akartam :) csak kb 1 éve még nem érdekeltem őket nem érdekelte őket semmi,amióta látták a kezem azóta meg egyszerüen a sarkamra járnak, de az azért elég furcsa hogy bátyám,aki csak 1 évvel idősebb megkapja persze, nyelvébe van 1 meg szemöldökébe de még ő se 18 szóval... várom már hogy végre betöltsem 18at:) legszivesebben elmennék innen a halálba, apámnak nem 1x mondtam hogy tőlem meg is halhat kb évente 8hónapot van külföldön és elvárja hogy még kedveljem is? mióta tudok róla szívböl rühellem,köszöntem a válaszokat o/
2013. szept. 14. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!