Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap csináltatom meg a...

Holnap csináltatom meg a piercingemet a tiltás ellenére. Szerintetek hogyfognak reagálni?

Figyelt kérdés
mondtam nekik hogy döntsék el VAGY rendesen megcsináltatom ha szülői beleegyezéssel szalonba csináltatjuk Vagy engedély nélkül ismerősnél akinél már messze nem olyan biztonságos, kinevettek. holnap csináltatom este 7-8 fele ismerőssel szerintetek mire számitsak mit reagálnak?

2013. szept. 13. 23:42
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
9* neked meg köszöntem a kommentet, ezzel 1 jó ötletet adtál a kettőt összekeverve a piercing téma nemis zavarná őket;) köszönöm még1x
2013. szept. 14. 00:02
 12/31 anonim ***** válasza:
hajrá, ku.va egyedi személyiség leszel tőle
2013. szept. 14. 00:19
 13/31 anonim ***** válasza:
Nagyon sok eszed van,gratulálok!!!
2013. szept. 14. 00:30
 14/31 anonim válasza:

Én eleve azért egy taslit kaptam volna anno, ha ultimátum elé állítom a szüleimet, hogy döntsétek el, h elvisztek v megcsináltatom én. Ha nem engedték meg, tök evidens volt, hogy nem csináltatok.

Plusz ilyet is, h lehet az apukádnak mondani, hogy tőled meg is halhat?? Atya ég, milyen ember vagy Te?

A piercingnek meg nyilván nem fognak örülni, tekintve, hogy nem engedték meg. Youtubeon egyébként van fenn egy videó egy lányról, aki szintén rossz helyen csináltatott piercinget és olyan durván elfertőződött neki, h napokig kórházban ápolták, a piercing helye persze azóta is iszonyú ronda. Nekem ennyit nem érne.

23L

2013. szept. 14. 00:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez fake az egész. Ekkora istenbarma a világon nem létezik. Főleg miután leírta mit mondott az apjának...
2013. szept. 14. 00:39
 16/31 anonim ***** válasza:

1. Nőj fel.

2. Ha lenne egy gyerekem, aki vagdossa magát, meg egy másik, aki nem, nem engednék meg ugyanolyan dolgokat nekik (nyilván a vagdosóssal elbeszélgetnék, próbálnék neki segíteni), pláne, hogy az egyik fiatalabb. Neked nem jár automatikusan ugyanaz, ami a nálad idősebb testvérednek. Majd ha ugyanolyan idős és legalább ugyanolyan érett is leszel, akkor lehet róla szó.

BTW egyik gyerekemnek sem engedném a piercinget.

2013. szept. 14. 00:40
 17/31 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu, mert ilyen hülye, kis csitri biztos nincs! :D

Ha persze mégis,esetleg, netalántán igaz, remélem elb*ssza a haverod, apád meg rájön mennyire egy semmirekellő vagy. Puszika

2013. szept. 14. 07:17
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

én 15 évesen csináltattam a tiltás ellenére. Otthon megmutattam, anya nézte. Rám néz. "Hát végül is jól néz ki."

És ennyi. Nem lettem tőle szutyok ember, nem keveredtem bandaháborúba, nem lettem alkoholista tini, nem drogoztam tőle stb. Apát nem nagyon érdekelte, ha ő azt csinál a testével amit akar, akkor én is. A hajfestést is így csináltam akkor. Vöröset akartam minden áron és befestettem otthon (elég foltos lett). Ezután anya fizette a festésem, és segített.

Egész tini koromban ez a két "lázadásom" volt és anya azzal, hogy ennek a semmiségnek engedett, nem sodort bele a nagyobb rosszba (hogy ha ezt se, akkor minden mást).

2013. szept. 14. 08:13
 19/31 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, most olvastam végig a kommenteket. Ne beszél így a szüleiddel. Én ezeknek a dolgoknak ellenére mindig rendes voltam, nem kívántam senki halálát.
2013. szept. 14. 08:15
 20/31 anonim ***** válasza:
nincs neked valami szorongásos problémád, hogy ilyen hülyeségekkel (vagdosás, meg tiltás ellenére testékszer) AKAROD FELHÍVNI MAGADRA A FIGYELMET?
2013. szept. 14. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!