Holnap csináltatom meg a piercingemet a tiltás ellenére. Szerintetek hogyfognak reagálni?
Mi az, hogy még te állítod választás elé a szüleid?
Mit csinálnék? Feĺelenteném a haverod, aki megcsinálja engedély nélkül, belőled orvossal kiszedetném tetanusz kíséretében, mert fene tudja mit szedsz össze egy illegális helyen, majd olyan szobafogságot és számítógép, mobil eltiltást kapnál, hogy csak na. Plusz a vagdosás miatt pszichológushoz vinnélek.
Nem értem mért van mindenki felháborodva, hiszen a bátyjának megengedik, és még ő sincs 18! Vagy egyik gyereknek se, vagy mindkettőnek engedjék, ez így igazságos.
Kérdező: Valószínűleg idegesek lesznek, kitagadással fenyegetőznek, de hivatkozz nyugodtan a bátyádra, és akármit mondanak, mondd, hogy a bátyádnak is van. Mindennap kenegesd betadinnal vagy kamillateával, amíg be nem gyógyul, piszkos kézzel ne nyújl hozzá, mindig moss előtte kezet.
Jöhet a lepontozás :)
Azért arra is gondolj, hogy a piercert is veszélybe sodorhatod. Képzeld, ha Anyuka vagy Apuka bedühödve feljelenti... ha meg a haverod, akkor külön kellemetlen.
Tele vagyok piercingekkel, szóval nem vagyok az ilyesmi ellen, de ahogyan te csinálod, az nagyon felelőtlen.
Azért ez nem egy olyan fontos, életbevágó dolog, amiatt érdemes összeveszni a szülőkkel, hidd el! Majd ha megcsináltattad rájössz, hogy nem ért ennyi cécót meg hűhót az egész!
Nem hiszem el, hogy maga a piercing megér egy balhét, hacsak nem az van a dolog mögött, hogy rád figyeljenek..
ki mondta hogy küldök képet?
veszélybe nemsodrom, nemvagyok annyira csicska hogy aztmondjam hogy ő meg ő csinálta meg:) ha rákérdeznek magamnak csináltam és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!