Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap csináltatom meg a...

Holnap csináltatom meg a piercingemet a tiltás ellenére. Szerintetek hogyfognak reagálni?

Figyelt kérdés
mondtam nekik hogy döntsék el VAGY rendesen megcsináltatom ha szülői beleegyezéssel szalonba csináltatjuk Vagy engedély nélkül ismerősnél akinél már messze nem olyan biztonságos, kinevettek. holnap csináltatom este 7-8 fele ismerőssel szerintetek mire számitsak mit reagálnak?

2013. szept. 13. 23:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%

Mi az, hogy még te állítod választás elé a szüleid?

Mit csinálnék? Feĺelenteném a haverod, aki megcsinálja engedély nélkül, belőled orvossal kiszedetném tetanusz kíséretében, mert fene tudja mit szedsz össze egy illegális helyen, majd olyan szobafogságot és számítógép, mobil eltiltást kapnál, hogy csak na. Plusz a vagdosás miatt pszichológushoz vinnélek.

2013. szept. 14. 09:14
 22/31 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem mért van mindenki felháborodva, hiszen a bátyjának megengedik, és még ő sincs 18! Vagy egyik gyereknek se, vagy mindkettőnek engedjék, ez így igazságos.

Kérdező: Valószínűleg idegesek lesznek, kitagadással fenyegetőznek, de hivatkozz nyugodtan a bátyádra, és akármit mondanak, mondd, hogy a bátyádnak is van. Mindennap kenegesd betadinnal vagy kamillateával, amíg be nem gyógyul, piszkos kézzel ne nyújl hozzá, mindig moss előtte kezet.

Jöhet a lepontozás :)

2013. szept. 14. 09:59
 23/31 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy haljon meg;) csak annyit hogy ha bekövetkezne nem igazán izgatna , hullatnék 1-2 műkönnyet és isten veled... ha eddig kb le se szart ne várja el h én meg foglalkozzak vele, de azért mindenbe belepofázik annak elennére hogy itthon sincs szinte soha na m1,
2013. szept. 14. 11:40
 24/31 anonim ***** válasza:

Azért arra is gondolj, hogy a piercert is veszélybe sodorhatod. Képzeld, ha Anyuka vagy Apuka bedühödve feljelenti... ha meg a haverod, akkor külön kellemetlen.

Tele vagyok piercingekkel, szóval nem vagyok az ilyesmi ellen, de ahogyan te csinálod, az nagyon felelőtlen.

Azért ez nem egy olyan fontos, életbevágó dolog, amiatt érdemes összeveszni a szülőkkel, hidd el! Majd ha megcsináltattad rájössz, hogy nem ért ennyi cécót meg hűhót az egész!

Nem hiszem el, hogy maga a piercing megér egy balhét, hacsak nem az van a dolog mögött, hogy rád figyeljenek..

2013. szept. 14. 21:18
 25/31 anonim ***** válasza:
Na mikor küldöd a képet a fityfirittyedről? Hová tetetted?
2013. szept. 14. 23:36
 26/31 A kérdező kommentje:

ki mondta hogy küldök képet?

veszélybe nemsodrom, nemvagyok annyira csicska hogy aztmondjam hogy ő meg ő csinálta meg:) ha rákérdeznek magamnak csináltam és kész.

2013. szept. 14. 23:44
 27/31 A kérdező kommentje:
26 & semmi köze annak hogy rámfigyeljenek... eddig se figyeltek rám de persze amikor akarok valamit azt meg tiltják,most jönnek a jó szülő dologgal, ez is teljesen logikus részükröl...
2013. szept. 14. 23:56
 28/31 anonim ***** válasza:
Ja, hát csak azért gondoltam, hogy küldesz képet, hogy tudjuk, nem kamuzol.
2013. szept. 15. 10:53
 29/31 A kérdező kommentje:
küldenék,csak nem előnyöm a képküldözgetés mint a tini p*csák facebookon :)*tudod szokásos segg ki , mell ki , kacsa száj * meg bocs, vad idegennek nemküldök.
2013. szept. 15. 11:16
 30/31 anonim ***** válasza:
A piercing érdekel, nem a fejed vagy egyéb testrészeid. Vágod?
2013. szept. 15. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!