A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?
Úgy látom, hogy eléggé átlátnak a szitán az eddigi hozzászólók.
A férjedet nyilván le tudod venni a lábáról egy kis esti szexel, és továbbra is eltart,
viszont az anyósod roppant velősen és tömören összefoglalta az eddigi kis ingyenélő életedet...
Megmondhattad volna, hogy "anyuka, higgyje el, a fiát nem kellett magam FÖLÉ teperni, jött ő magától".
És igyekezz ne ilyen fiús anyuka lenni, mint az anyósod.
"Még az is megeshett. Szerintem neki is látunk a dolognak. Remélem ikrek lesznek."
Ilyenkor reménykedem, hogy kamu kérdés. :)
Mondjuk, ha 20 évesen szülte az elsőt, akkor volt ideje dolgozni előtte. Mi van ebben nagy szám? Az én férjem családja is forgatja rám a szemét, meg pofáznak, hogy az iskolát se fejeztem be. Ja, mert 3 év után otthagytam egy 5 éves egyetemet. A többi papíromról nem szól a fáma, csak arról, hogy "nem fejeztem be az iskolát", na jó, de melyiket nem fejeztem be? Holott a férjemen kívül a drága anyósom összes kölyke megbukott az érettségin is, de az normális, csak én vagyok a semmirekellő gyökér.
Amúgy vannak rokonaim az alföldön, egy se cigány, de a gyereket ők is családnak mondják. A cigány nem családnak hívja a gyerekét, hanem pulyának.
"Kapom a gyest a családit és bár nem jártam ki a sulit de a pénzzel nagyon jól bánok"
Mivel bánsz jól? A férjed pénzével? Vagy a te kis 40.000 ft-os segélyeddel, ami konkrétan arra sem elég, hogy 2 ember (nemhogy 4) éhenhaljon belőle? Azzal aztán nagyon jól lehet trükközni, légy büszke rá, hogy te is megkapod, amit a többi kisebbségi :) Szülj még 6-ot vagy esetleg játszd el a lemondok róla és a testvérem kiveszi állami gondozásból trükköt, akkor még több pénzt kapsz és továbbra sem kell dolgoznod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!