Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A fiam csak azért vett el...

A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Férjemmel volt egy kisebb vitánk aminek sajnos anyós is a fűl tanuja volt. S persze nem bírta ki hogy ne szoljon bele.Azt mondta a saját házunkba hogy jobb ha hallgatok mert ha nem csináltatom fel magam akkor az ő fia soha nem vett volna el egy ilyen nőt mint én aki még arra se volt képes hogy az iskolát befejezze és csak arra képes hogy szüljön. Teljesen ledöbbentem. Közöltem anyóssal, hogy tetszik vagy sem de én vagyok a fia felesége és velem ossza meg az ágyát az életét. Úgyhogy ha baja van ezzel akkor el lehet minket felejteni.És szépen haza küldtem. Most a férjem duzzog hogy én megsértettem az anyukáját és kérjek tölle elnézést. Normálisak ezek? Ő szólt bele más dolgába. Minek hallgatózott?
2014. szept. 11. 14:53
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
50%
Jól tetted, amit tettél, otthon pofázzon. Amúgy meg miért te kérj bocsánatot? Nem ő kezdett sertegetni téged?
2014. szept. 11. 15:54
 22/46 A kérdező kommentje:
Még az is megeshett. Szerintem neki is látunk a dolognak. Remélem ikrek lesznek.
2014. szept. 11. 15:57
 23/46 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok egy anyóspárti, de ezzel a hozzáállásoddal csak azt erősíted bennem, hogy jelen helyzetben anyósodnak van igaza. De amint látom, anyósod érzékeny pontot talált el nálad. Savanyú a szőlő?
2014. szept. 11. 17:10
 24/46 anonim ***** válasza:
76%

Úgy látom, hogy eléggé átlátnak a szitán az eddigi hozzászólók.

A férjedet nyilván le tudod venni a lábáról egy kis esti szexel, és továbbra is eltart,

viszont az anyósod roppant velősen és tömören összefoglalta az eddigi kis ingyenélő életedet...

2014. szept. 11. 17:38
 25/46 anonim ***** válasza:
74%

Megmondhattad volna, hogy "anyuka, higgyje el, a fiát nem kellett magam FÖLÉ teperni, jött ő magától".

És igyekezz ne ilyen fiús anyuka lenni, mint az anyósod.

2014. szept. 11. 17:50
 26/46 anonim ***** válasza:
81%

"Még az is megeshett. Szerintem neki is látunk a dolognak. Remélem ikrek lesznek."

Ilyenkor reménykedem, hogy kamu kérdés. :)

2014. szept. 11. 17:52
 27/46 anonim ***** válasza:
67%

Mondjuk, ha 20 évesen szülte az elsőt, akkor volt ideje dolgozni előtte. Mi van ebben nagy szám? Az én férjem családja is forgatja rám a szemét, meg pofáznak, hogy az iskolát se fejeztem be. Ja, mert 3 év után otthagytam egy 5 éves egyetemet. A többi papíromról nem szól a fáma, csak arról, hogy "nem fejeztem be az iskolát", na jó, de melyiket nem fejeztem be? Holott a férjemen kívül a drága anyósom összes kölyke megbukott az érettségin is, de az normális, csak én vagyok a semmirekellő gyökér.

Amúgy vannak rokonaim az alföldön, egy se cigány, de a gyereket ők is családnak mondják. A cigány nem családnak hívja a gyerekét, hanem pulyának.

2014. szept. 11. 17:56
 28/46 anonim ***** válasza:
92%
Mellesleg még akkor is ha a kérdező egy utolsó ingyenélő gyökér, a férje felnőtt emberként vette feleségül, felnőttként oldják meg a gondjaikat, felnőttként rendezik a vitáikat és az anyósnak az ő házukban kuss a neve, addig míg nem hozzá mennek kérni, addig főleg. Mégis hogy tarthatja azt valaki normálisnak, hogy ha egy pár összekap, ahogy teljesen normális emberek össze szoktak kapni, akkor valamelyiknek az anyja ilyenekkel beszáll a vitába? Ez egy rosszindulatú ostoba asszony, aki csak az alkalmat lesi, hogy beszólhasson. Ha ilyen gyökérre nevelte a fiát, hogy így át lehet vágni, meg lehúzni, akkor meg főleg hallgasson. Ha meg a fiának ez jó így, akkor meg azért fogja be a pofáját.
2014. szept. 11. 18:00
 29/46 anonim ***** válasza:
50%
Mi mást mondott volna, ha már 18 évesen odaszültél volna ha rajtad múlik??? ÉS még utána is inkább csak potyogtattál, ahelyett, hogy tanultál volna a helyzetből... 23 évesen 2 gyerekkel...gyönyörű basszus.
2014. szept. 11. 18:07
 30/46 anonim ***** válasza:
58%

"Kapom a gyest a családit és bár nem jártam ki a sulit de a pénzzel nagyon jól bánok"

Mivel bánsz jól? A férjed pénzével? Vagy a te kis 40.000 ft-os segélyeddel, ami konkrétan arra sem elég, hogy 2 ember (nemhogy 4) éhenhaljon belőle? Azzal aztán nagyon jól lehet trükközni, légy büszke rá, hogy te is megkapod, amit a többi kisebbségi :) Szülj még 6-ot vagy esetleg játszd el a lemondok róla és a testvérem kiveszi állami gondozásból trükköt, akkor még több pénzt kapsz és továbbra sem kell dolgoznod!!!

2014. szept. 11. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!