Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A fiam csak azért vett el...

A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Férjemmel volt egy kisebb vitánk aminek sajnos anyós is a fűl tanuja volt. S persze nem bírta ki hogy ne szoljon bele.Azt mondta a saját házunkba hogy jobb ha hallgatok mert ha nem csináltatom fel magam akkor az ő fia soha nem vett volna el egy ilyen nőt mint én aki még arra se volt képes hogy az iskolát befejezze és csak arra képes hogy szüljön. Teljesen ledöbbentem. Közöltem anyóssal, hogy tetszik vagy sem de én vagyok a fia felesége és velem ossza meg az ágyát az életét. Úgyhogy ha baja van ezzel akkor el lehet minket felejteni.És szépen haza küldtem. Most a férjem duzzog hogy én megsértettem az anyukáját és kérjek tölle elnézést. Normálisak ezek? Ő szólt bele más dolgába. Minek hallgatózott?
2014. szept. 11. 14:53
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
92%
Két család után... Hoppá -hoppá... Ugye te sem a többségi társadalomhoz tartozol?
2014. szept. 11. 15:22
 12/46 A kérdező kommentje:
Nem egyedül tart el. Ki mondta hogy nem volt pénzem. A házat is ay én rokonom segítségével vettük meg. Kapom a gyest a családit és bár nem jártam ki a sulit de a pénzzel nagyon jól bánok. Úgy osztom hogy mindig jut arra amire kell. Férjem se panasykodhat. Tisztán jár finom étel van elötte. Gyerekek szintén. Éldegélünk békésen csak ha valaki ebbe a békés kis életünkbe bele mászik azt nagyon utálom.
2014. szept. 11. 15:23
 13/46 anonim ***** válasza:
70%
az a nagy büdös helyzet... hogy igaza van.
2014. szept. 11. 15:23
 14/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány ha ezt akartad kérdezni. Két gyerekünk van. Miért magyaroknak nincs két gyerekük. Novembertől én is megyek dolgozni szóval nem leszek ingyen élő. De azért két kicsi mellett a háztartás vezetése se kis munka.
2014. szept. 11. 15:26
 15/46 A kérdező kommentje:
Hadd legyen. Ha ő ettől jobban érzi magát. De attól még az én férjem este haza ér a munkából és én a legdögösebb rucimban fogom várni a legfinomabb vacsorával és én leszek a desszert ha a gyerekek már elaludtak. S anyós ez ellen nem tehet semmit. Hiába ilyen világban élünk. Majd holnap felhívom és elnézést kérek tőlle. Hadd lássa a férjem milyen fontos nekem a családi béke. Aztán szépen ráveszem hogy költözzünk el jó messzire ahová nem ér el az anyja.
2014. szept. 11. 15:32
 16/46 anonim ***** válasza:
81%

Családi közös gyerekre kapod az a férjed jövedelme is.

A gyes meg csak segély, így azért az én pénzemet nem hangoztatnám a helyedbe.

2014. szept. 11. 15:47
 17/46 anonim ***** válasza:
77%

Azért gondoltam, hogy kisebbségi vagy, mert eléggé jellemző a szóhasználatod, rettenetes a helyesírásod és a vehemenciád sem egy fehéré.

Másrészről pedig azt kérdezted: Miért, a magyaroknak nincs két gyerekük?

Ez elég árulkodó. Magyar a magyart nem nevezi így. Jellemzően a kisebbségiek,, magyarozzák le,, a kenyéradóikat. :) ezért gondoltam csupán, és asszem továbbra is kitartok ebbéli véleményem mellett. :)

2014. szept. 11. 15:48
 18/46 A kérdező kommentje:
Oké de nem vagy a helyembe. Pénz az pénz. Én költöm enyém ennyi.
2014. szept. 11. 15:48
 19/46 A kérdező kommentje:
Oh most lebuktam. Cigány vagyok. Ha neked így jobb akkor gondold azt. Nekem tök nyolc.
2014. szept. 11. 15:51
 20/46 anonim ***** válasza:
82%

ilyenkor azért megértem, miért is feketézik valaki. Hányni tudnék, ha belegondolok, hogy ilyen ostoba, öntelt libák miatt vonják le a fizetésem 60%-át.

Dehogy fogsz te dolgozni, addigra kiderül, hogy újra terehes vagy....

2014. szept. 11. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!