Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A fiam csak azért vett el...

A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Férjemmel volt egy kisebb vitánk aminek sajnos anyós is a fűl tanuja volt. S persze nem bírta ki hogy ne szoljon bele.Azt mondta a saját házunkba hogy jobb ha hallgatok mert ha nem csináltatom fel magam akkor az ő fia soha nem vett volna el egy ilyen nőt mint én aki még arra se volt képes hogy az iskolát befejezze és csak arra képes hogy szüljön. Teljesen ledöbbentem. Közöltem anyóssal, hogy tetszik vagy sem de én vagyok a fia felesége és velem ossza meg az ágyát az életét. Úgyhogy ha baja van ezzel akkor el lehet minket felejteni.És szépen haza küldtem. Most a férjem duzzog hogy én megsértettem az anyukáját és kérjek tölle elnézést. Normálisak ezek? Ő szólt bele más dolgába. Minek hallgatózott?
2014. szept. 11. 14:53
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
46%

hallgatozott? nem veletlenul kihallatszott a vita?

csak mert vitatkozni altalaban nem suttogva szoktak, meg ugye alapbol nem masok jelenleteben.

ettol fuggetlenul lehet elnezest kerni a hangnemert ha olyan volt (a mondanivaloert nem, azt joggal mondtad), de csak miutan o is elnezest kert toled.

2014. szept. 11. 14:58
 2/46 anonim ***** válasza:
96%
Nem szívesen mondom, de ha a férjed ebben az ügyben, miszerint az anyukája azt mondta, csak azért vett el téged, mert felcsináltattad magad, az anyukád pártját fogja, sajnos lehet, hogy van is benne valami igazság.
2014. szept. 11. 14:58
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt szep dolog hogy ezt mondta. De sajnos van ilyen helyzet es ha tudod hogy a ferjed nem szeret csak a gyerek miatt vett el akkor nem kellene megsertodni ezen.
2014. szept. 11. 15:01
 4/46 anonim ***** válasza:
18%

Anyós enyhén szólva nem kedvel. A fia anyapárti....

Kívánom, ez legyen a legnagyobb gond a házasságotokban.

2014. szept. 11. 15:03
 5/46 gömbicica ***** válasza:
34%

ugy őszintén! tényleg azért házasodtatok, mert várandós lettél?

ha igen,kár a helyzetet elmérgesiteni.

kérj elnézést a férjedtől és bocsánatot is az édesanyjától.ne akarj férjeddetöbb vitát.

bocsánatot kérni nem szégyen.

hivd el magatokhoz a "vitapartneredet", egy fini ebédre pl. és mutad meg neki,hogy bizony a fia jól választott :-)

aztán egyáltalán nem biztos,hogy hallgatózott.Ha vitáztatok,bizonyára kissé emelkedett hangu volt a beszélgetés. igy hallhatta megőis.

2014. szept. 11. 15:03
 6/46 anonim ***** válasza:
97%

Én nem anyósomra haragudnék, hanem a férjemre.

Ha lenyugodtatok mindketten, kérdezd meg, hogy mondott-e olyat az anyjának, amiből erre következtethet. Ha nem, akkor legközelebb legyen kedves kiállni melletted.

2014. szept. 11. 15:04
 7/46 anonim ***** válasza:
84%

És volt-e valóságalapja annak, amit mondott? Valóban ez volt a felállás? Mert akkor ezt úgy hívják: fájdalmas igazság.

Ha tényleg a váratlan baba hírére házasodtatok, én el tudom képzelni, a terhességed kiderülésének hírére pánikban volt erősen a férjed, és mondott ezt-azt otthon, amit anyuka most idáig érlelt, és az arcodba vágott.

2014. szept. 11. 15:09
 8/46 A kérdező kommentje:
Egyébként nem azért vett el. Mivel akkor nem is született baba. 15 éves voltam mikor össze jöttünk 18 évesen teherbe estem de elvetéltem. Mégis elvett. Rá két évre született meg a fiunk és tavaly novemberben a másik. Öt éve vagyunk házasok nyolc éve járunk. Vannak vitáink de kitartunk egymás mellett. Most is azt mondta hogy szeret és hogy az anyja téved de nem akar családi haragot legyek én az okosabb. Egyébként egy apróságon vitáztunk, de anyósnak akkor se kellett volna beleszólni. Eléggé felnőttek vagyunk ahhoy hogy nélküle is megoldjuk a dolgunkat.
2014. szept. 11. 15:09
 9/46 anonim ***** válasza:
86%
Abban mindenesetre igaza volt, hogy se nem tanultál, se nem dolgoztál, csak szültél. Gondolom a fia panaszkodott neki, hogy sok a munka, egyedül nehéz eltartani 4 embert.
2014. szept. 11. 15:12
 10/46 A kérdező kommentje:
Amúgy meg teljesen mindegy mit mond anyós. Elvett vagyis a felesége vagyok és egy kis kedvességgel egy perc alatt leveszem a lábáról. Mint mindig. Szóval anyós áskálodhat 8 éve nem hátrálok meg nem most fogom elkezdeni. Jobb ha vigyázz mert nem tudja mire vagyok képes. Törödjön bele a mami hogy a fiacskája engem vállasztott. Ha nem akarja hogy az ország másik végébe költözzünk. Egyszer már legyőztem mikor elküdte több száz kilóméterre tőllem dolgozni a kapcsolatunk elején hátha szakítunk. Nem jött be neki. Két család után meg biztos nem fog.
2014. szept. 11. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!