A fiam csak azért vett el mert felcsináltattad magad. Erre mit lehet reagálni?
hallgatozott? nem veletlenul kihallatszott a vita?
csak mert vitatkozni altalaban nem suttogva szoktak, meg ugye alapbol nem masok jelenleteben.
ettol fuggetlenul lehet elnezest kerni a hangnemert ha olyan volt (a mondanivaloert nem, azt joggal mondtad), de csak miutan o is elnezest kert toled.
Anyós enyhén szólva nem kedvel. A fia anyapárti....
Kívánom, ez legyen a legnagyobb gond a házasságotokban.
ugy őszintén! tényleg azért házasodtatok, mert várandós lettél?
ha igen,kár a helyzetet elmérgesiteni.
kérj elnézést a férjedtől és bocsánatot is az édesanyjától.ne akarj férjeddetöbb vitát.
bocsánatot kérni nem szégyen.
hivd el magatokhoz a "vitapartneredet", egy fini ebédre pl. és mutad meg neki,hogy bizony a fia jól választott :-)
aztán egyáltalán nem biztos,hogy hallgatózott.Ha vitáztatok,bizonyára kissé emelkedett hangu volt a beszélgetés. igy hallhatta megőis.
Én nem anyósomra haragudnék, hanem a férjemre.
Ha lenyugodtatok mindketten, kérdezd meg, hogy mondott-e olyat az anyjának, amiből erre következtethet. Ha nem, akkor legközelebb legyen kedves kiállni melletted.
És volt-e valóságalapja annak, amit mondott? Valóban ez volt a felállás? Mert akkor ezt úgy hívják: fájdalmas igazság.
Ha tényleg a váratlan baba hírére házasodtatok, én el tudom képzelni, a terhességed kiderülésének hírére pánikban volt erősen a férjed, és mondott ezt-azt otthon, amit anyuka most idáig érlelt, és az arcodba vágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!