Gyerekkel otthon 3 évig?
Van egy 14 hónapos lányom, itthon vagyok vele! nagyon barátkozós, szereti az embereket, kutyákat... Szeretném bölcsibe adni 2 évesen, a nyár végén született. tehát szeptemberben nyugodtan mehetne! Szeretném kihasználni azt az 1 évet, így úgy gondoltam, tanulok még egy szakmát, hátha azzal jobban el tudnék helyezkedni! (régi helyemre nem tudok visszamenni, meg keveset is kerestem) Apuka 3 műszakban van, én arra is gondolok mi van ha ő egyszer nem bírja a tempót és kiesik?! így én is hozzá szeretnék JOBBAN járulni a családi kasszához! Apósom pedig itt jön a képbe, ő azt mondja hogy a gyereknek 3 évig az anyja mellett a helye! Én annyit mondtam hogy ezt majd mi eldöntjük! Igazából azt láttam hogy a családban senkinek sem tetszik a döntésünk! Nem várom azt hogy egyet értsenek velem, vagy hogy rábólintsanak, de most úgy érzem rossz anyuka vagyok emiatt!
Van egyáltalán beleszólása apóséknak ebbe?
Én is ugyanezt csináltam. 2 éves korában elkezdtem szakmát tanulni, férjem 3 műszakban dolgozik. De nem adtam bölcsibe.
Ha annyira nehezen élnétek hogy vissza kell menni dolgozni akkor az kicsit más, de tanulással jól összeegyeztethető a gyerek. Legalább is nekem ez a tapasztalatom.
És az após fog dönteni ebben vagy ti?
Elmúltatok már 18 évesek és önálló háztartásban éltek?
Mert ha igen, akkor remélem azt tudod, hogy a felnőtt kor egyik velejárója az is, hogy szabadon les--arhatod mások véleményét! :)
kedves 1 és 6. válaszoló!
Igen, már most ezen gondolkozók, ugyanis a férjem nem bírja a 3 műszakot, 10 éve csinálja, egy 1 szobás panelben élünk, ahol aludni sem tud.... múltkor sírógörcsöt kapott!!szeretnénk egy kertes házat, de egy fizetésből nem bírjuk! Amit eddig tanultam kitörölhetem vele, abban reménykedek hogy jól választok most szakmát és "jól" keresek majd! Elmúltunk már 18 évesek egyébként! Külön élünk több éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!