Mit tennétek a helyemben? Nem tudom, hogyan tovább az anyóssal.
Soha nem volt igazán jó a kapcsolatom az anyósommal. Kezdettől fogva nem szeretett, de messze élünk tőle, így eddig nem volt komoly probléma. Mikor terhes lettem, azt mondogatta, hogy kíváncsi lesz, hogy tudok megbirkózni a gyerekneveléssel, mert nekem a munka a legfontosabb. Mikor megtudta, hogy a kisfiam 3 éves koráig szeretnék otthon maradni, akkor a fiát sajnálta, hogy milyen egy ingyenélő vagyok, eltartatom magam. Kisfiam egyre inkább igényli a gyerektársaságot, ezért úgy döntöttünk, 2 éves korától kipróbáljuk vele a családi napközit, ha tetszik neki, akkor heti 2-3 napot ott tölt. Anyósnak erre az volt a reakciója (a hátam mögött ), hogy én egy sznob pi..a vagyok, nekem nem jó a bölcsőde és szegény fia halálra dolgozza majd magát, hogy kifizethesse a napközi díját.
Most jutottam el oda, hogy betelt a pohár. Elegem van abból, hogy bármit csinálok, csak kritizál. Legszívesebben egyszer és mindenkorra befejeznék vele minden kapcsolatot.
Kedves 7-es!
Nem esik le.
:)
Írd le, mire gondolsz kérlek.
Bizony, bizony. Nem a te személyeddel van problémája.
Az csípi a csőrét, hogy a fia már nem őt pénzeli, hanem a családjára költ.
Nem kell vele foglalkozni. Ha fejre állsz, akkor sem leszel neki jó. Sem te, sem más, aki elapasztja a bevételi forrásait.
Juj, de naiv vagy, már ne haragudj! Már azzal "kivívtad" az ellenszenvét, hogy a fia belédszeretett, és elvett feleségül.... Nem ő az első a fia életében, ergo nem rá költ elsőként....
Hidd el, KIZÁRÓLAG az anyagiak miatt viselkedik így. Pénzéhes, ingyenélő, ennyi.
Kedves 16-os!
Nem te vagy az egyetlen, aki ezt írta, így hát biztosan van benne igazság.
Sajnos.
Szomorú, hogy a viselkedésével azt éri el, hogy se segítség, se szeretet.
Kedves 6-os!
Igazad van. Remélem, hogy legalább az unokája előtt képes lesz lakatot tenni a szájára. Eddig azt vettem észre, hogy nagyon szereti az unokáját. Gondolom a kisfiam is szívesen utazik majd hozzá, kár lenne megfosztani ettől az örömtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!