Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek a helyemben? Nem...

Mit tennétek a helyemben? Nem tudom, hogyan tovább az anyóssal.

Figyelt kérdés

Soha nem volt igazán jó a kapcsolatom az anyósommal. Kezdettől fogva nem szeretett, de messze élünk tőle, így eddig nem volt komoly probléma. Mikor terhes lettem, azt mondogatta, hogy kíváncsi lesz, hogy tudok megbirkózni a gyerekneveléssel, mert nekem a munka a legfontosabb. Mikor megtudta, hogy a kisfiam 3 éves koráig szeretnék otthon maradni, akkor a fiát sajnálta, hogy milyen egy ingyenélő vagyok, eltartatom magam. Kisfiam egyre inkább igényli a gyerektársaságot, ezért úgy döntöttünk, 2 éves korától kipróbáljuk vele a családi napközit, ha tetszik neki, akkor heti 2-3 napot ott tölt. Anyósnak erre az volt a reakciója (a hátam mögött ), hogy én egy sznob pi..a vagyok, nekem nem jó a bölcsőde és szegény fia halálra dolgozza majd magát, hogy kifizethesse a napközi díját.

Most jutottam el oda, hogy betelt a pohár. Elegem van abból, hogy bármit csinálok, csak kritizál. Legszívesebben egyszer és mindenkorra befejeznék vele minden kapcsolatot.

2014. aug. 1. 14:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es!

Nem esik le.

:)

Írd le, mire gondolsz kérlek.

2014. aug. 1. 15:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Azt kell mondanom, amit az egyik valaszolo: megszunt az anyagi tamogatas a fia reszerol, ami szalka szemeben, es ezert tamad.
2014. aug. 1. 15:03
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Bizony, bizony. Nem a te személyeddel van problémája.

Az csípi a csőrét, hogy a fia már nem őt pénzeli, hanem a családjára költ.

Nem kell vele foglalkozni. Ha fejre állsz, akkor sem leszel neki jó. Sem te, sem más, aki elapasztja a bevételi forrásait.

2014. aug. 1. 15:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is az anyagi támogatás hiánya fáj neki. de ettől még a problémád továbbra is probléma. én a helyedben nyílt lapokkal játszanék. mond meg neki, h eleged van és ha nem akarja, h tök egyedül maradjon és a fia után a menyét. és ami talán még számít is neki: az unokáját is elveszítse, akkor fejezze be a rosszmájúskodást, mert még egy ilyen kritikus megjegyzés akar neked levélben, telefonban akár a hátad mögött másnak és minden további figyelmeztetés nélkül megszakítasz vele minden kapcsolatot
2014. aug. 1. 15:36
 15/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az anyagiak zavarják. Engem kezdettől fogva nem szeretett és akkor még a férjem nem támogatta, nem volt neki miből. A pénzforrás nem miattam szűnt meg, hanem azért, mert a fiánál betelt a pohár azzal, hogy pénzéhesnek nevezték. Én egyébként sosem szóltam bele abba, hogy mikor és mennyit ad neki és ezt az anyós is tudja.
2014. aug. 1. 16:05
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Juj, de naiv vagy, már ne haragudj! Már azzal "kivívtad" az ellenszenvét, hogy a fia belédszeretett, és elvett feleségül.... Nem ő az első a fia életében, ergo nem rá költ elsőként....

Hidd el, KIZÁRÓLAG az anyagiak miatt viselkedik így. Pénzéhes, ingyenélő, ennyi.

2014. aug. 1. 16:20
 17/25 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os!

Nem te vagy az egyetlen, aki ezt írta, így hát biztosan van benne igazság.

Sajnos.

Szomorú, hogy a viselkedésével azt éri el, hogy se segítség, se szeretet.

2014. aug. 1. 16:40
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, 3-ast mért pontoztatok le, szerintem is kötelessége lenne a férjeknek a feleségük mellett kiállni.
2014. aug. 1. 18:12
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. Ha elkezd szidni téged a gyereknek, az őt minősíti, nem kell harcba szállni. A gyerek nem hülye, el fogja tudni dönteni, mi igaz belőle, mi nem. És arra sincs ám garancia, hogy abbahagyja, ha letojod, miket beszél, de az is esélyes! Mert minek csinálná, ha senkit nem érdekel, hogy puffog.
2014. aug. 1. 23:23
 20/25 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os!

Igazad van. Remélem, hogy legalább az unokája előtt képes lesz lakatot tenni a szájára. Eddig azt vettem észre, hogy nagyon szereti az unokáját. Gondolom a kisfiam is szívesen utazik majd hozzá, kár lenne megfosztani ettől az örömtől.

2014. aug. 1. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!