Ezek után foglalkoznátok az anyóssal vagy iktassam ki az életünkből?
Sziasztok!
Anyósommal állandó konfliktusaink vannak.
A múltkor a lányától eltűnt egy 10ezres, erre anyósom az én gyerekemet kutatta át és velem a nyílt utcán üvöltött, hogy én voltam. Kiderült, hogy a menye volt, de még csak bocsánatot sem kért.
Aztán a mostani eset...Elköltözünk, és kiadtam volna a 3 szobás kertes házamat havi 25ezeért anyósnak, mert nála se víz, se áram. Más is ki akarta venni, aki elkezdte mindenféle mocskos dologgal fúrni anyóst, de úgy, hogy úgy tálalta,mintha ezeket én mondtam volna, hogy összeugrasszon minket, így neki adjam ki a házat. Sikerült, tegnap megint csak a nyílt utcán lettem leüvöltve, lek.rvázott, azt mondta leköp, felrúg és majd ő elintézi, hogy már holnap eltakarodjak a faluból, mindezt a 4 gyerekem és a barátnőm meg az ő 3 gyereke előtt. Még csak meg se hallgatott, hogy mi is történt valójában.
Este meséltem a páromnak, aki nagyon dühös lett, és azt mondta, ne foglalkozzak többet az anyjával.
A dologhoz hozzátartozik több dolog is. Sokszor küldök anyósnak dolgokat, répát, cukrot, lisztet, hogy tudjanak mit enni, ha kölcsönkér, adok, de legutóbb vissza se adta.
A másik, hogy nem igazán kedvel,mert páromat én rángattam ki anno az alkoholizmusából, amibe azért került,mert az anyja és apja is iszik, a két testvére is alkoholista.És így már nem tud a párommal piázgatni.
Szét akar ugrasztani minket, hogy odaköltözzön a párom és a fizuját oda adja le, ő menjen boltba, mert anyós nem teszi ki a lábát a házból, meg hasonlók.
Szívem szerint a háza előtt se sétálnék el, de arra kell oviba,suliba mennünk.
Ti mit tennétek?
"Ti mit tennétek?"
Szerintem a legtöbben más kultúrkörben élnek és ilyenekbe bele sem gondolnak. Az anyósod konkrétan egy alsóbbrendű lény, kb annyit foglalkoznék vele mint a szomszéd kutyával.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat! Megerősítettetek abban, amit gondoltam!
Költözöm, az biztos, már megvettük a házat egy 30km-re lévő városban.
Előbb-utóbb úgyis kiderül, mi is történt, ki is kavart, nekem elégtétel lesz majd, hogy tulajdonképpen a saját unokáit sem fogja látni többet, max ha ők lesznek rá kíváncsiak.
Hát az egész család megéri a pénzét.. lopással vádol,üvöltözik veled az utcán ,és a párod erre annyit mond,hogy ne foglalkozz vele.
Hogy kerültél te ebbe a putriba ?
Én a helyedben telefont nem venném fel,ha mégis,megmondanám ,hogy nem vagyok vevő az ocsmányságokra amiket beszél rólad.
De egy ilyen nőhöz a gyerekeimet se engedném,megmondom őszintén,pedig mindig azon az állásponton vagyok,hogy a nagymamájuktól nem szabad megfosztani őket,akármilyen is.
De a legfőbb dolog amit nem értek,hogy egy írása alapján normálisnak és kúltúráltnak tűnő nő miért választ párt egy alkoholista,primitív ,nem napbarnította családból.
- Mi a különbség a vöröshagyma és az anyós között?
- Mi?
- Miközben az anyóst szeleteled, nem sírsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!