Férfiak! Ha kiderülne, hogy a gyereketek nem is a tiétek, nem foglalkoznátok vele többet?
Gondolom egyértelmű, hogy ilyenkor asszonyka repül, viszont arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben a gyerekhez hogy viszonyul a férfi a továbbiakban? Nemrég egy családi beszélgetés alkalmával jött fel a téma, és apukám közölte, hogy akárhány éve is neveli a pasi a gyereket, onnantól kezdve hülyeség róla gondoskodni. Erre megkérdezte, hogy mi lenne, ha kiderülne, hogy öcsémmel mi sem tőle vagyunk, amire az volt a válasza, hogy még szerencse, hogy annyira hasonlítunk rá. Engem elgondolkodtatott, kíváncsi vagyok mások véleményére.
20l
Szerintem nem mindegy, hogy fél éves, vagy 12éves gyerekről van szó. Mondjuk én egyik esetben sem érteném meg, hogy nem foglalkozna vele többet.
Bár ha anyut kirakja, aki esetleg elmegy egy 3. hapsihoz, akkor szegény gyereknek lesz 2 nevelőapja?
Minden eset más, általánosságban szerintem erről beszélni nem lehet.
24N
Megjött a szokásos provokatv unatkozó egyed is, teljes a létszám:DD
Majd ha rendes témát fogsz nyitni, nem fogsz unatkozni.
nem provokatív szándékból írtam.
Mindig ezt irod, mikor valaki felismer:D
Gondolom egyértelmű, hogy ilyenkor asszonyka repül
Cóval kedves, a pasik toleránsabbak kölök ügyben mint a nők:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!