Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha kiderülne, hogy a...

Férfiak! Ha kiderülne, hogy a gyereketek nem is a tiétek, nem foglalkoznátok vele többet?

Figyelt kérdés

Gondolom egyértelmű, hogy ilyenkor asszonyka repül, viszont arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben a gyerekhez hogy viszonyul a férfi a továbbiakban? Nemrég egy családi beszélgetés alkalmával jött fel a téma, és apukám közölte, hogy akárhány éve is neveli a pasi a gyereket, onnantól kezdve hülyeség róla gondoskodni. Erre megkérdezte, hogy mi lenne, ha kiderülne, hogy öcsémmel mi sem tőle vagyunk, amire az volt a válasza, hogy még szerencse, hogy annyira hasonlítunk rá. Engem elgondolkodtatott, kíváncsi vagyok mások véleményére.

20l

2014. jan. 16. 15:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
Mennyi ledér, hazug qrva! Más ki pontozná le őket, minket?
2014. jan. 16. 16:26
 22/28 anonim ***** válasza:
85%
Azt szeretném tudni, mit várna az anyuka, az itt felháborodott anyukák, akik lehúzták a válaszadókat, ugyanis nem vállalnák a másét? Vajon előkotornák-é az igazi apukát? Attól is behajtanák amivel elmaradt? (Szeretet, gondoskodás, de nekik főleg anyagi javak...)
2014. jan. 16. 16:30
 23/28 anonim ***** válasza:

Az anya tehet arról, hogy ez így alakult, szóval a felelősség az övé, bármi is lesz.

Én a jogi köteléket elszakítanám, aztán a gyerekkel való viszonytól függően maradna a viszony, átalakulna, vagy megszűnne.

Nincs gyerekem, de ha majd jó kapcsolatom lenne vele, csibészkedős, sok élménnyel, megosztaná velem örömét-bánatát, akkor talán meg sem fordulna bennem, hogy ez változzon.

Nyilván ez egy törés mindkét fél életében, inkább az a valószínű, hogy valami elmúlik, valami megmarad, meg némi új kialakul, mert alkalmazkodunk a helyzethez.

2014. jan. 16. 18:51
 24/28 anonim ***** válasza:
66%
Látom, baromira túltend az érzelmi intelligencia itt egyesekben. Anyuka bűnéért nem a gyereket kell büntetni, aki ártatlan, és aki feltétlen nélkül szeret...
2014. jan. 16. 19:42
 25/28 anonim ***** válasza:
90%
Ha kiderülne hogy a gyerek nem az enyém! Az biztos hogy a legemberibb apában is összetörne valami, valami megváltozna benne a gyerek iránt. Lehet emberségből nem bontaná meg a viszonyt, de belül biztos őrlődne. Minden emberben van egy elképzelt tökéletes családkép, és ilyen esetben ez nem lenne meg.
2014. jan. 18. 18:26
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Annak van talán igaza,aki azt írta,hogy helyzettől függ.

Magyarországon is a gyerekek kb.13%-a nem a férjtől van,természetesen ez a nagy szám nemcsak a félrelépésekből adódik.Nagyon sokan nem is sejtik,hogy egy nő mire képes egy babáért,bár ma már a DNS vizsgálatok könnyű ellenőrizhetőséget adnak a férfiak kezébe,de régen ez nem így volt.Nagymamán több olyan általam ismert nőről mesélt,aki a szomszédba ugrott át egy kis spermáért,pedig szerették a férjüket és együtt is öregedtek meg,csak a gyerek nem a férjre hasonlít.

Ma is sokan meglepődnének egy dns vizsgálat után az tuti,bár mindenki azt hiszi,hogy ez csak mással történhet meg ,vele nem.

Velem is megtörtént:a feleségem egyszer lépett félre és terhes is lett.

Az emberben egy világ dől össze,senkinek sem kivánom azt az érzést.

2014. jan. 18. 19:00
 27/28 anonim ***** válasza:

Én spec. tudom, hogy milyen gyereket nevelni.

Van vér szerinti is, meg más is...

Nincs különbség.

Mondjuk egy ilyen helyzet nem tudom milyen lenne, - de hát ezért a gyereket bántani elég gyenge dolog volna.

Az, meg hogy ezután leszarod, az bizony bántás.

A nem vér szerintiről beszélgettem egyszer egy okos barátommal, még eléggé az elején, - milyen furcsa, hogy ugrálok itt, ahogy neki kell...

Azt mondta, hogy ez tök egyszerű dolog.

Bemész egy szobába és ott egy ember, aki éppen besz*rt.

Na most, vagy kimész, hogy ehhez nincs közöd, vagy segítesz rajta - és így szereted meg.

Most ha 1-2-5 év múlva kiderül valami csúnyaság, - akkor mi lesz a szertetettel????

2014. jan. 18. 21:45
 28/28 anonim ***** válasza:

ha az apa egy érzéketlen esetleg pszichopata akkor érthető ha emiatt ejti

meg nem mindegy az sem mennyi idős a gyerek, egy csecsemő talán nem kötődik annyira mint egy 7 éves és ahhoz meg szemétnek kell lenni, ha csak úgy eldobja a gyereket

de szerintem eleve embertelen személyiség ha valaki ilyet tenne akkor is gáz ha nincs olyan helyzetben, hogy kiderült hogy más gyerekét nevelte és így talán eleve nem jó apának az ilyen

2014. febr. 27. 04:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!