Ez ilyen nagy kérés volt?
Anyósék lakásában lakunk... mióta megszületett a lányunk állandóan bejelentés nélkül beállítottak! Egyszer megkértük őket h legalább telefonáljanak mielőtt jönnek! De nem érdekelte őket! 1 hónapja kb megkérte h szóljon ellőre ha jönni akar, mert akkor úgy készülök! Ez sem érdekelte... tegnap megint nagyon szépen megkértem mikor feljött h szóljon legalább egy nappal hamarabb! Erre felháborodott h ezt én h gondolom mikor ő nem tudja mikor mit csinál... páromat este beszél apukájával és mondták a páromnak h az ő házuk akkor jönnek azt csinálnak itt amit akarnak! Ha nem tetszik ez van! Na vagyis szép szóval az utcára tettek!
Igaz h az ő házuk de mi fizetünk mindent, akkor csak lehet ennyi kérésem h ne csak beállítson egyik nap vagy ne reggel 9kor hívjon fel h 11kor ott vagyok hanem előtte levő nap telefonáljon ide!????
Nem értem, hogy sokan miért jönnek azzal a szöveggel, hogy más bezzeg örülne, ha az anyós minden nap átmenne, stb. A lényeg, hogy a Kérdező ezt nem szeretné.
Én megértelek Kérdező! Én sem örülnék neki, ha az anyósom minden nap átjönne hozzánk. Sőt, annak sem örülnék, ha a saját anyukám jönne át minden nap. Az embernek szüksége van a magánszférára.
Ha nem ért a szép szóból, akkor tényleg költözzetek el. Én semmi pénzért nem 'adnám el' a nyugalmamat.
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de ezen én is ki lennék akadva. Az anyukámmal és a mamàmmal is letisztáztam még a baba születése után, hogy ha jönni szeretnének akkor legalább előző nap szóljanak.
Azt meg tök szemét dolognak tartom, hogy valaki segít valamiben utàna meg nem győzi felhánytorgatni. Szerintem is költözzetek el (legalább olyan messzire, hogy anyós papucsban ne tudjon átmenni :-))!
Nem értem.azokat a hozzászólókat, akik anyóst védik. Már tobben kifejtették, ezért nem írom le újra, de a kérdezőnek nem kótelessége az anyós bónáit elviselni, mégha az ő házukban laknak is. Az ilyen borzalmas emberek miatt megy tönkre egy csomó házasság, ha bevalljuk, ha nem. A kapcsolatoknak nincs szükségük egy külső konfliktusforrásra.
A magánélet az meg magánélet.
Én tuti elkóltóznék az anyós közeléből, ha ilyen tapintatlan, erőszakos banya, de előtte még elmondanám neki a véleményemet.
Egyáltalán nem nagy kérés.Ezt anyósodnak is meg kellene értenie,hogy szól előtte,ha megy,még akkor is,ha az ő házuk.Ha rád nem hallgat,próbáljon meg a párod beszélni az anyjával.Ha a szép szó nem segít,akkor költözzetek el!
Az én anyósom 2-3 havonta jelenik meg nálunk (3 buszmegállónyira lakik).Eleinte rosszul esett,hogy ennyire nem kíváncsi az unokájára,ritkán jön./Mi viszont általa kijelölt időpontokban mehetünk látogatóba hozzájuk./Olyankor is már a buszon ült,mikor telefonált,hogy mindjárt itt lesz.Aztán vérig sértődött,ha a gyerek pl.aludt.Mi az,hogy akkor alszik,mikor ő jön?!Egyszer nem voltunk itthon,a férjemnek lehordott mindennek,hogy én biztos szándékosan nem engedtem be.Már nem bánom,hogy ritkán jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!