Ez ilyen nagy kérés volt?
Anyósék lakásában lakunk... mióta megszületett a lányunk állandóan bejelentés nélkül beállítottak! Egyszer megkértük őket h legalább telefonáljanak mielőtt jönnek! De nem érdekelte őket! 1 hónapja kb megkérte h szóljon ellőre ha jönni akar, mert akkor úgy készülök! Ez sem érdekelte... tegnap megint nagyon szépen megkértem mikor feljött h szóljon legalább egy nappal hamarabb! Erre felháborodott h ezt én h gondolom mikor ő nem tudja mikor mit csinál... páromat este beszél apukájával és mondták a páromnak h az ő házuk akkor jönnek azt csinálnak itt amit akarnak! Ha nem tetszik ez van! Na vagyis szép szóval az utcára tettek!
Igaz h az ő házuk de mi fizetünk mindent, akkor csak lehet ennyi kérésem h ne csak beállítson egyik nap vagy ne reggel 9kor hívjon fel h 11kor ott vagyok hanem előtte levő nap telefonáljon ide!????
Szerintem legyetek türelmesebbek? Miért baj, ha mennek?
Tudom, hogy nem illik váratlanul beállítani (akkor sem, ha az ő házuk), én sem szoktam senkihez sem. De sajnos ezt nem mindenki gondolja így.
Ha csak úgy beállít és neked el kéne menni valahova, egyszerűen mondod neki, hogy nem tudtad, hogy jönni fog, el kell mennetek.
Ha éppen házimunkában vagy, mondod, hogy belekezdtél, mert nem gondoltál rá, hogy jön valaki, de segítsen és akkor hamarabb végeztek.
Ha éppen fürdesz, szoptatsz, szeretkezel a pároddal, akármi, akkor meg nem nyitjátok ki az ajtót. Ha utólag rákérdeznek, elmondjátok, hogy miért.
Ennyiből szerintem ők is majd átérzik, hogy nem jó váratlanul beállítani.
Neeem én nem akarom zsarolni és nem mondanék soha ilyet! A párom anyukája!!! Csak arra írtam h ilyeneket és is tudnék mondani! Miénk ez miénk az amit használnak!!! Mégse zsarolom vele!!!!
Én tényleg csak annyit kértem tőle és tényleg nagyon szépen h szóljon ide előző nap ha jön!!!! Mert amúgy ha nem vagyunk itthon vagy éppen alszik a lányom teljesen fel van háborodva h ő megint fölöslegesen mászott fel az első emeletre!!!! Ahelyett h előre szólna h másnap fel akar jönni és akkor telefonálok neki mikor fent van!!! 5 hónapos így elég sokat alszik még napközben is!
Ne haragudj,de felfújod a dolgot.
Itt az a baj,hogy nem kedveled az anyóst.
Nem kell kétnaponta sütivel és üdítővel készülni.
Iszik csap vizet.
Enni meg megkínálhatod amit épp főzöl.
De gondolom nem enni megy,mert közel lakik.
Ne sajnáld tőle azt a kis örömöt,hogy unokázhat.
Ki tudja még mit hoz az élet,és rá leszel majd az anyós segítségére szorulva.
Pl elmegy a kislányért bölcsibe,oviba amikor te dolgozol,vagy megbetegszel és nem tudod majd ellátni a gyermeket,stb
tenyleg azt varnad el hogy bejelentse egy hettel elotte telefonon ha at akar ugrani hozzatok megnezni az unokajat?
Miert kene bejelenteni? Mi ugyanigy laktunk ahogy ti, nehany hazzal arreb igaz sajat hazunkban. Soha nem zavart ha anyos-apos gondolt egyet aztan atjott.
Ha ennyire nem tiszteli a magán szférátokat, és rögtön az a válasz, hogy az ő házuk, akkor bizony költözzetek, ha megtehetitek.
Akik szerint tűrni kell, azoknak szívesen megnézném az arcát, ha anyós/após RENDSZERESEN beállítana hívatlanul, a legalkalmatlanabb időpontokban...Ráadásul akkor ezek szerint még csak jóban sincsenek, különben rendesen megbeszélték volna a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!