Ez ilyen nagy kérés volt?
Anyósék lakásában lakunk... mióta megszületett a lányunk állandóan bejelentés nélkül beállítottak! Egyszer megkértük őket h legalább telefonáljanak mielőtt jönnek! De nem érdekelte őket! 1 hónapja kb megkérte h szóljon ellőre ha jönni akar, mert akkor úgy készülök! Ez sem érdekelte... tegnap megint nagyon szépen megkértem mikor feljött h szóljon legalább egy nappal hamarabb! Erre felháborodott h ezt én h gondolom mikor ő nem tudja mikor mit csinál... páromat este beszél apukájával és mondták a páromnak h az ő házuk akkor jönnek azt csinálnak itt amit akarnak! Ha nem tetszik ez van! Na vagyis szép szóval az utcára tettek!
Igaz h az ő házuk de mi fizetünk mindent, akkor csak lehet ennyi kérésem h ne csak beállítson egyik nap vagy ne reggel 9kor hívjon fel h 11kor ott vagyok hanem előtte levő nap telefonáljon ide!????
Mi is ugyan így lakunk, pár méterre anyósoméktól. Szerintem is csak azzal van a gond, hogy amóta megszültél, kevésbé tolerálsz dolgokat, és már nem kedveled az anyósodat, mint régen. Engem sem zavart, ha átjöttek, benéztek, megnézték az unokát(ha aludt, picit ült mellette, és ment is), azért viszont ugrottam, ha volt 2 bögre 2 kisebb kanállal a mosogatóban, és megkérdezte, hogy az miért van ott, miért nincs elmosva, de elmagyaráztam, hogy senkit sem zavar különösebben, az, hogy használat után nem azonnal, hanem 4 órával később mosom el, akkor akkor.
Nem kell készülni, nem a sütért megy, de ha ő így megy, akkor legyen otthon egy tartalék üdítő, és sós rágcsálni való. Vagy ott a csapból folyó víz, ilyen melegben egyébként is az a jobb. Nekem tényleg egyértelmű, hogy téged idegesít, és hozol pár érvnek ilyet, hogy szeretnél készülni üdítővel(mintha nem férne el a spájzban)..nekem ezek ilyen ál-indokok, ne vedd sértésnek.
Költözz,majd rájössz,hogy ez mekkora segítség volt!
Autóhitel,albérlet,rezsi,megélhetés,stb...
Kicsit számolni is kellene...
"Anyósék lakásában lakunk"
Eddig olvastam, a többi rész lényegtelen. Látatlanban azt mondom, hogy nem neked van igazad.
Én teljesen megértem a kérdező problémáját, és tudom, hogy ez csak egyre rosszabb lesz.
Én pontosan ebben a helyzetben voltam, csak annyi különbséggel, hogy nem az anyós házában, hanem a saját magunk által vásárolt öröklakásban éltünk. Anyósomék az utca egyik végében mi a másik végében laktunk ki ki a saját lakásában. Már ott kezdődött a gond, hogy amikor mi megvettük életünk első közös otthonát, és meghívtuk anyósékat egy házavatóra, ő bár nem szólt, de utána addig- addig mászkált, míg megtudta van eladó ház az utca végén pár méterre a mi házunktól. Eladta a több 100km-re fekvő házát, és megvette az utca végén a kis házat. Onnantól kezdve ha kellett ha nem mindig a nyakamon volt. Mi is kértük, könyörögtünk, a férjem már sokszor haragosan mondta, hogy ne jöjjön mindennap. Ha át akar jönni nem baj, de csörögjön át. De nem. Volt rá példa, hogy a szobában szexeltünk, és bár be volt zárva kulccsal a kapu, a nyugdíjas anyósom átmászott a kerítésen , és addig dörömbölt az ajtón míg a férjem mérgében majd kiszakította. és miért?? Mert ő átjött megnézni mivel foglaljuk el magunkat. Később tovább durvult a helyzet a gyerek születése után, mert már azt is megmagyarázta, hogy szerinte nem kéne játszanom az úri dámát, és éheztetem a fiamat, mert nem voltam hajlandó akkor szoptatni amikor a nyugdíjas csoporttal beállított, hogy mutogassa az unokát. Meg miért nem kapom ki a cicim, etetem meg a fiamat pontos időben mindennap, nem számít, hogy éppen a boltban vásárolok..
Mi végül a sok könyörgés, hiszti, harag után feladtuk. Eladtuk a házunkat, és elköltöztünk. Hál istenek nincs a közelbe eladó ház..
heti 1x lassa az unokajat amikor ott lakik egy kopesre?
Akkor te tenyleg utalod az anyosodat :)
Sokan meg örülnének, ha nem kellene egész nap egyedül otthon lenniük, hanem valaki rájuk nyitná néha az ajtót.
Nem illik csak úgy beállítani, de miért kéne egy nappal előtte bejelentkezni? Ha a kislány alszik, akkor is aludni fog ha már egy nappal előtte tudta, hogy jön anyós. Vagy akkor felébreszted, mert előre megbeszéltétek, hogy jön? :D
Fogadd el, hogy ő ilyen. Ha zavar valamiben, akkor mond meg neki (normálisan) hogy most dolgod van, épp rosszkor jött, vagy fogd be segíteni.
24!
Ó a szopiztatásból is volt probléma h előtte miért nem szoptatok... hát a saját anyám előtt se teszem! Minden apróbb dologba beleszólt... ezek is zavartak de hát ezekkel nem foglalkoztam annyira!!!
Tényleg nem utálom! A saját anyám se jön naponta, kétnaponta megnézni!!! És ráadásul kioktatni h ez miért így és miért úgy van!
5.ös vagyok.
Ha te ilyen pitibol problėmàzol,akkor menjėl el albiba!!!csak majd megbànod amikor minimum..120E fizetsz rezsu plusz albi....es majd a gyereked nem rohangalgat szaladgalhat ugy ahogy akar,mert a szomszedot zavarja!!es mikor esetleg munka nelkūlesz 1 ,vagy amikor dolgoztok es nincs aki megoldja a bölcsit a gyeret aki hozza visszi!!elėg felelötlenül làtod a dolgokat!!csak azert fizzetni rengeteg penzt hogy anyos bejelentkezve erkezen hozzàtok???? Gyerekesen gondolkozol!!!mar ne is haragudj!!Fiàval ėlsz... össze tartoztok anyos apos.... mert ha bajban vagy.... csak rajuk szamuthatsz majd!!!anyosod nem mai fiatal asszonyka,biztos levàgta hogy mennyire szereted...es innentöl kezdve biztos nem vagy a szive csūcske,ės problėmàra problėma lesz......nekem sem tetszene ha valahova elmegyek es szajhuzzogatasal foggadnanak!!anyosod nem egy idegen,egy ismerös vagy egy baràt akinek idöpontot kell kėrnie hogy elmehesen hozzàtok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!