Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez ilyen nagy kérés volt?

Ez ilyen nagy kérés volt?

Figyelt kérdés

Anyósék lakásában lakunk... mióta megszületett a lányunk állandóan bejelentés nélkül beállítottak! Egyszer megkértük őket h legalább telefonáljanak mielőtt jönnek! De nem érdekelte őket! 1 hónapja kb megkérte h szóljon ellőre ha jönni akar, mert akkor úgy készülök! Ez sem érdekelte... tegnap megint nagyon szépen megkértem mikor feljött h szóljon legalább egy nappal hamarabb! Erre felháborodott h ezt én h gondolom mikor ő nem tudja mikor mit csinál... páromat este beszél apukájával és mondták a páromnak h az ő házuk akkor jönnek azt csinálnak itt amit akarnak! Ha nem tetszik ez van! Na vagyis szép szóval az utcára tettek!

Igaz h az ő házuk de mi fizetünk mindent, akkor csak lehet ennyi kérésem h ne csak beállítson egyik nap vagy ne reggel 9kor hívjon fel h 11kor ott vagyok hanem előtte levő nap telefonáljon ide!????

2014. júl. 18. 12:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Próbáltam tegnap is megbeszélni miután megkértem h mindig szóljon ide.. de mint már írtam bedurcizott!!! Még a saját fiát se hallgatta meg este mikor áthívták!!!
2014. júl. 18. 14:44
 52/67 anonim ***** válasza:

Kérdező: Én sem szeretem, ha valaki csak úgy jön.. Tesóm szokott ilyen lenni, de nála megszoktuk, hogy amikor van ideje, és erre jár, 5!!! percre beugrik. Nem többre. Csak pár percre.

A többit leírom privát :D

2014. júl. 18. 14:44
 53/67 A kérdező kommentje:
De ő nem pár percre jön hanem addig amíg nincs vmi dolga, dolgozni menni, bankba menni stb.... hát nem hiszem h ez vkinek ez jó!
2014. júl. 18. 14:46
 54/67 anonim ***** válasza:
89%
Tehat anyosod a het minden napjan kivetel nelkul orakat tolt nalatok. Ezt akartad mondani?
2014. júl. 18. 14:56
 55/67 anonim ***** válasza:
71%
Lépjünk túl ezen. Mikor költöztök? :)
2014. júl. 18. 14:56
 56/67 anonim ***** válasza:
87%
Mindenkinek szüksége van privát szférára, nem elvárható, hogy az otthonod átjáróház legyen, mégha olyan kedves rokonokról is van szó, mint anyósodék. Ha te járnál így őhozzá, kívácsi lennék egyébként, hogy ő mit szólna ilyen esetek után. Akkor pedig neki kéne alkalmazkodnia, vendégül látni stb., próbáld ki! Akkor talán leesik neki.
2014. júl. 18. 15:03
 57/67 A kérdező kommentje:
Jönne persze amikor nem dolgozik itt lenne! Csak mostanság sokat szoktuk neki hangoztatni h ide oda kell mennünk.. megyünk is mondjuk, csak az idejét kicsit eltúlozzuk.. így van mikor utólag derül ki h jött se nem voltunk itthon pont akkor és csak utána pár perccel jöttünk meg, ezt nem szoktuk megmondani neki...
2014. júl. 18. 15:17
 58/67 A kérdező kommentje:
Hát nem szívesen megyek! Egy pohár vízzel se kínál meg :( terhesség előtt többször voltunk mert a párom sokat segített és akkor én is mentem hátha tudok vmiben.. nagyon ritkán... mindig a párom hozott inni... mielőtt mindenki írná h ő gondolta h kiszolgálom magam... akkor nem hiszem h a kapcsolat elején az anyóséknál első pár hónapban kiszolgálja magát, csak úgy benyúl a szekrénybe stb.... én biztos nem... max ha kérdezek!
2014. júl. 18. 15:20
 59/67 A kérdező kommentje:
Most jött össze a páromnak egy nagyon jó munka, így 2-3 hónap múlva biztos mentünk volna!!! De így sürgősebben nézem a házakat!
2014. júl. 18. 15:22
 60/67 anonim ***** válasza:
sok sikert az új lakáshoz! :)
2014. júl. 18. 15:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!