Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez ilyen nagy kérés volt?

Ez ilyen nagy kérés volt?

Figyelt kérdés

Anyósék lakásában lakunk... mióta megszületett a lányunk állandóan bejelentés nélkül beállítottak! Egyszer megkértük őket h legalább telefonáljanak mielőtt jönnek! De nem érdekelte őket! 1 hónapja kb megkérte h szóljon ellőre ha jönni akar, mert akkor úgy készülök! Ez sem érdekelte... tegnap megint nagyon szépen megkértem mikor feljött h szóljon legalább egy nappal hamarabb! Erre felháborodott h ezt én h gondolom mikor ő nem tudja mikor mit csinál... páromat este beszél apukájával és mondták a páromnak h az ő házuk akkor jönnek azt csinálnak itt amit akarnak! Ha nem tetszik ez van! Na vagyis szép szóval az utcára tettek!

Igaz h az ő házuk de mi fizetünk mindent, akkor csak lehet ennyi kérésem h ne csak beállítson egyik nap vagy ne reggel 9kor hívjon fel h 11kor ott vagyok hanem előtte levő nap telefonáljon ide!????

2014. júl. 18. 12:43
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 A kérdező kommentje:

Kimaradt h két külön lakásuk van fél utcányira egymástól... nem egy fedél alatt vagyunk! Ja és nem mi kértük h had lakjunk itt, mert a lányunk előtt a párom a tesóival lakott itt .. mikor megtudták h jön a baba akkor adták nekünk ide!

van pár hiba bocs :( * előre, megkértem, párom este beszélt

2014. júl. 18. 12:46
 2/67 anonim ***** válasza:
94%

Hat ez a kapcsolat se lehetett soha jjo, ha ennyi keres miatt ki akarnak tenni benneteket....

Menjetek albérletbe - bar oda is siman beállíthat bejelentés nelkul.

2014. júl. 18. 12:50
 3/67 anonim ***** válasza:
93%

Valahol igazad van, hogy nem illik váratlanul sehová sem beállítani, de az dirigál akié a ház.

Nálatok ez az ára, hogy anyós házában éltek. Vagy eltűritek, hogy akkor mennek amikor akarnak, és jó képet vágtok hozzá, vagy szépen elköltöztök, és nem kértek az anyós házából. ennyi

2014. júl. 18. 12:51
 4/67 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem volt nagy kérés, de sajnos ezt vagy elfogadjátok, vagy elköltöztök, mert minden ilyen alkalommal rátok fogja olvasni, hogy az övéké, érezzétek magatokat megtisztelve.

Teszem hozzá, legalább nem a kapuban állva telefonált oda, hogy akkor ő megérkezett, hanem előtte 2 órával, ami haladás. Ő nem fognak alkalmazkodni, tehát vagy megszokjátok, vagy elköltöztök. Lehet, az előttetek lakók se hiába mentek/menekültek el....

2014. júl. 18. 12:54
 5/67 anonim ***** válasza:
19%
Szia:)szerintem ebbol tenyleg ne csinalj ūgyet!! Es koszonet jar anyoseknak hogy nem albiba laktok... mert az kb havonta 80.e plusz kiadas lenne....az hogy ti fizetek mindent gondolom rezsi...ez teljesen normalis dolog .... mivek kozel laknak jo hogy nem tudja anyos hogy mikor megyen....gondolom mindenap fozol takaritasz ...es nem rutka vendeg.... nem kell akkor ott annyira keszulni!!!de ebbol tenyleg ne inditsd a vitat!!es meg nem raktak ki,ezt csak te gondolod igy!!!szerintem itt te valamiertnem csipazod anyost,jol latom??
2014. júl. 18. 12:56
 6/67 A kérdező kommentje:

Addig nagyon jó volt amíg nem lettem terhes! Mióta meg is született a lányom azóta csak rosszabb!!!!

Hát ezek után elköltözünk!

Igen de akkor én is mondhatnám neki ezt mikor unokázik h az én gyerekem ne nyúljon hozzá vagy ne használja a mi kocsinkat!!!!

Máskor minden baromság miatt ide telefonál, ami meg fontos lenne azért nem :(

2014. júl. 18. 12:56
 7/67 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező a férjednek odaadták a házat vagy csak lakhattok benne?

Mi sem saját házban laktunk hanem édesapáméban amit ugyebár egyszer megöröklök.Mivel ugymond ideadta a házat itt én és a férjem döntünk,ki mikor jön stb.Ha nem igy lett volna nem lakunk itt,akkor keresünk albérletet.

2014. júl. 18. 13:01
 8/67 A kérdező kommentje:

5ös!

De épp ez az azért mert közel lakik nem kell mindig jönni! És ha vendég van nálam akkor??!! Hát mindennap nem takarítok! És én igenis szeretek egy kis sütivel, üdítővel készülni ami ügye nincs mindennap! Túlzottan nem szeretem, és azon kívül h semminyire sem tiszteli amit kérek semmi bajom! Ha hív megyünk segítünk, adjuk ami kell!

2014. júl. 18. 13:01
 9/67 A kérdező kommentje:
Ideadták! Nem lett átírva mert vettek rá hitelt viszont azt mi nem szerettük volna, mert volt egy kocsi hitelünk! Így nem kellett volna mellé még egy! Arról nem volt szó h csak eddig lakhatunk és menjünk!
2014. júl. 18. 13:02
 10/67 anonim ***** válasza:
18%

Utolsó vagyok

Ne kövess el olyan hibát amit késöbb megbánsz,gyerekkel zsarolni valakit a lehető leggonoszabb dolog a világon,még a gondolata is undoritó.Ne hasonlitsd a gyereked egy tárgyhoz mert köze nincs a kettőnek egymáshoz.

2014. júl. 18. 13:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!