Ez ilyen nagy kérés volt?
Anyósék lakásában lakunk... mióta megszületett a lányunk állandóan bejelentés nélkül beállítottak! Egyszer megkértük őket h legalább telefonáljanak mielőtt jönnek! De nem érdekelte őket! 1 hónapja kb megkérte h szóljon ellőre ha jönni akar, mert akkor úgy készülök! Ez sem érdekelte... tegnap megint nagyon szépen megkértem mikor feljött h szóljon legalább egy nappal hamarabb! Erre felháborodott h ezt én h gondolom mikor ő nem tudja mikor mit csinál... páromat este beszél apukájával és mondták a páromnak h az ő házuk akkor jönnek azt csinálnak itt amit akarnak! Ha nem tetszik ez van! Na vagyis szép szóval az utcára tettek!
Igaz h az ő házuk de mi fizetünk mindent, akkor csak lehet ennyi kérésem h ne csak beállítson egyik nap vagy ne reggel 9kor hívjon fel h 11kor ott vagyok hanem előtte levő nap telefonáljon ide!????
Szerintem jól teszitek, ha elköltöztök. A nyugalomnak ára van, esetetekben az albérleti díj, a többit eddig is fizettétek. De azt hiszem megér majd annyit.
Ha eddig nem számíthattatok rájuk, akkor ezután sem hiszem, hogy ne oldanátok meg egyedül a gondjaitokat.
Teljesen megértem a problémáidat. Szerintem nem lenne nagy kérés, hogy előtte csörögjenek. Nem azt kérted, hogy ne jöjjenek, hanem azt, hogy szóljanak.
És heti 7 nap bárkiből sok, akár szülő,anyós vagy barát az illető.
Kedves Kérdező megértelek! Aki meg elviseli, szereti, ha minden egyes áldott nap anyóska meg mamika meglátogatja, az meg egy igazán lusta ember, kényelmes neki, hogy anyuka megfőz, takarít stb helyette... sőt! nem tud külön életet élni, háztartást végezni. Fel kén fogni anyós pajtiknak, hogy mindenkinek kell a magánszféra és hagyni kell élni a fiatalokat, és nem kell állandóan beleszólni a napirendbe, háztartásba stb.
Jah és nyugodtam le lehet pontozni. :D
Na a sok hozzászólóból van pár akinek hasonlóan nem tetszik ha állandóan a nyakán lógnak!!!
Hát itt sokan rám fogták, h utálom! Tény h az ilyen viselkedései és beszólásai miatt nem a kedvencem!
Én csak nyugodt környezetben szeretnék lenni :D
Kösz tényleg mindenkinek! :D
Nekem nincs gyerekem, és nem is laktam más tulajdonában, de mindig kiakadok az ilyen kérdéseken. Akié a pénz meg a tulajdon, azé a hatalom? Ha én megengedem valakinek, hogy itt lakjon nálam, mert mondjuk nehéz helyzetbe került, akkor bármikor a képébe mászhatok, beszólogathatok, az ő neve kuss, mert én fizetek? Bármikor elvárhatom, hogy szórakoztasson?
Ha valakinek megengedem, hogy használja a tulajdonomat, azt azért teszem, mert segíteni akarok neki.
de milyen vendeglatasrol beszelsz? Egy utcaban elsz az anyosoddal, ha atmegy megnezni az unokat az nem vendegseg bakker.
atmegy, unokazik, hazamegy, csokolom. ha nem vagytok otthon akkor is hazamegy.
Ez neked azert nehezseg mert nem szereted. Mert normalis kapcsolat eseten ez teljesen termeszetes lenne.
"Ez neked azert nehezseg mert nem szereted. Mert normalis kapcsolat eseten ez teljesen termeszetes lenne."
Nem, ez hülyeség. TE ilyen ember vagy. Téged nem zavar, ha vannak veled. Van, aki az ellenkezője. Én imádom az anyukámat, de ha most beállítana váratlanul, nem nagyon örülnék, mert nincs kaja, nincs pia, meleg van, és most nagyon jól elvagyok egyedül.
Az ő házuk, de a ti otthonotok. A magánszférátok.
Nálunk is így volt vagy 3 hónapig, miután megszületett a gyerek, hogy minden nap jött egy nagyi, néha kettő is. És nem 10 percre ugrottak be. Bizony sok volt. Megvolt a saját napirendem, amit állandóan hozzájuk kellett igazítanom. Nagyon fárasztó volt. Amúgyis nehéz beosztania az idejét az ember lányának néhány hetes-hónapos csecsemő mellett.
3 hónap után leültettem őket, és megkértem, hogy hetente kétszer jöjjenek, lehetőleg egyszerre.
Nem voltak boldogok tőle, de végül csak megértették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!