Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós nem adott pénzt a...

Anyós nem adott pénzt a férjemnek?

Figyelt kérdés

Anyósnak 3 fia van. Az egyik külföldön lakik,2 itthon.

A férjem beteg,minden pénzünket felemésztette már a gyógyítása.

Szeretett volna kölcsönkérni az anyjától 400ezer ft-t egy kezelésre....de anyós nem adott neki,mondván a másik fiának nagyobb szüksége van rá.

A sógoromnak autóra kellett a pénz mert úgy utált busszal menni a melóba. (az előzőt 3 hónapja tk-ra vágta mert neki 120al kellett a kanyarba belemenni.szerencsére néhány karcolással megúszta)

Természetesen anyós dönti el,hogy mit csinál a pénzével,de annyira kétségbe vagyok esve,és annyira fáj,hogy az a nyamvadt kocsi fontosabb,mint a férjem egészsége.

A férjem soha nem panaszkodott,soha nem vetett a szemére semmit,de nekem fáj hogy a mamának csak a másik fia létezik.Hogy mondjak egy példát:Sógorom az esküvőre egy 150nm-es házat kapott, a férjem és én egy tesco-s mikrohullámú sütőt.

Sógoréknak elromlott a hűtő,anyós vett nekik már másnap egy másikat. Sógor 5 év után kitalálta,hogy már nem tetszik a konyhabútoruk,hát anyóstól szülinapra kapott egyet....stb.

Mielőtt félre értené mindenki,nem a pénz számít nekem,hanem a férjem lelke.

Van egy kis kertes házunk,egy kisautónk,két évente el tudunk menni 3-4 napra kirándulni, a köztes években pedig általában sikerül 1napra eljutni valahova...másnak még ez sem adatik meg.

Van munkánk,bár a férjem lassan 7 hónapja táppénzen van.

Én csak azt nem értem,hogy miért????

Ha a mama beteg volt,mindig a férjem hozta vitte vizsgálatokra,a férjem látogatta a kórházba naponta kétszer is,pedig a sógor 5 percre lakik a kórháztól,mi a város másik végén....

Férjem és az anyja sosem vesztek össze,sohy nem viselkedett vele tiszteletlenül,mindig törődött vele és még is ezt érdemli?

Az unokájára sem hajlandó vigyázni,mert ő most cseresznyét rak el,és nem ér rá,pedig volt okom ráá,hogy megkértem erre.Az ovinak vége,és a fiát vittem kemóra.

De mivel a mama nem volt hajlandó vigyázni rá,vinnünk kellett magunkkal.Szegény ki is volt bukva amiket ott kellett látnia.

Hát milyen anya az ilyen?????

2014. jún. 29. 13:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek szavak. Az a némber csak mélységes megvetést érdemel. Az állatok különbek. Leköpném.
2014. júl. 3. 11:05
 32/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, na hogy alakultak a dolgok?
2014. júl. 3. 12:18
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Jaj elnézést látom már leírtad.

Hát ha most ez komoly, akkor.....ha ez velem történik, tuti lekevertem volna neki egyet. Ez nem anya, ez egy szörnyeteg. Vajon akkor is így reagálna, ha a kedves pici másik fiával történne ez? Kétlem. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, remélem tényleg meggyógyul a férjed, és elfelejtitek örökre ezt a vén kr...vát.(elnézést)

2014. júl. 3. 12:22
 34/37 anonim ***** válasza:

Jézusom....nem hiszem el, hogy ez komoly.

És az ilyen meri magát anyának nevezni. Én a férjed helyében ezek után letagadnám, és soha SEHOVA nem hívnám el, legyen akármi. Feléjük sem néznék soha, legyen akármilyen problémájuk. Sajnos a rokonságát senki sem válogathatja meg. Gondolom após már nincs a képben.

A sógorod tudja egyáltalán, hogy a testvérének milyen problémája van? Nem lennék meglepve, ha az anyósod nem mondta volna el neki, hanem csak hazudozott volna.

A mama ezentúl felejtsen el titeket, az unokáját is. Ilyen szörnyetegre a világon senkinek sincs szüksége.

2014. júl. 3. 12:31
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

(másik 82%-os vagyok)

Ezzel tulajdonképpen kijelentette, hogy csak a sógorod létezett mindig is a számára, a férjedet meg nem tekinti a gyerekének, vagy akár hozzátartozónak. Én nem bírtam volna ki szép szavakkal, és minimum a fejéhez vágtam volna, hogy de amikor fuvaroztatni kellett a kórházba a valogát (már bocsánat), akkor bezzeg egyből eszébe jutott, hogy van másik fia is. Gondolom a sógorod is tudja, mi a helyzet, csak őt ez nem érdekli. Iszonyúan sajnálom a férjedet, hogy ezt itt így ilyen helyzetben át kell élnie, hogy a "családja" nem is a családja, hanem csak 2 gusztustalan önző ember.

Férjednek amúgy milyen az állapota? Mit mondanak az orvosok?

Az anyóst és a sógort teljes mértékben zárjátok ki életetekből. Aztán ha "anyukának" valami kínja támad, és neadjisten felhív titeket, akkor nem lerakni egyből, hanem leordítani a fejét (tudom, nem valami kulturált módszer, de hatásos), és lecsapni a telefont. Kész. Akármi is történjék a férjeddel ( a legjobbakat!! ), ahhoz az anyósnak már az ég világon semmi köze. Ő fog majd a legjobban szenvedni, mikor majd öreg lesz, és segítségre szorul, de a sógor (ismerve az ilyeneket) tojni fog rá, vagy bedugja valami otthonba.

2014. júl. 3. 12:48
 36/37 anonim ***** válasza:

Már válaszoltam neke egyszer.

El sem hiszem,hogy egy anya ilyet képes mondani miközben obálja az ezreket...

Nagyon sajnálom.

Kívánok nektek sok kitartást és remélem meggyógyu a férjed.

2014. júl. 3. 20:49
 37/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, történt valami azóta? :(
2015. dec. 25. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!