Nektek falaztak a szüleitek vagy a párotok szülei?
Hát én még sosem csaltam meg a férjemet (meg amúgy senkit sem), de az hétszentség ha megcsalnám, akkor az ő szülei nem falaznának nekem :D
Neked hogy esne az, hogyha a saját szüleid eltitkolnák, hogy megcsalt a párod?
Szóval anyós/após nem falaz, saját szülő talán.
Nem történt ilyen
De nem falaznának, nem szólnának bele, marmint ha rólam ilyet tudnának meg a szüleim, akkor nem szólnának bele, de nem is falaznának. Más dologgal( tehát nem megcsalással) sem hozám őket olyan helyzetbe, hgy hazudniuk kelljen,maximum meglepetés buli esetén, de akkor is igazat hazudjanak;-)
Ha viszot azt tudnák meg, hgy a férjem csap be, nemhogy nem falaznának, hanem még szólnanak is nekem..
Anysom.. Hát szeritem ő lenne azutolsó aki bármit egtud, akár a válas után évekkel.. Őt egyéb dolgokba sem avatjuk be, mert mindenen problémázik. Már csak tényeket közlünk. ( pl megyünk nyaralni.. Nem mondjuk.. Hanem amikor elindultunk akkor hogy ott leszünk..)
Én inkább olyan esetről tudok, hogy a szülők borították a bilit, még a saját gyerekük ellen is.
Én nem csaltam meg senkit, de a mi családunkban igenis van egy ilyen gentlemen's agreement dolog.
Ha pl. a bátyám csalja a barátnőjét, megmondom neki (amennyiben ellenzem, mert szimpi a lány), hogy ezt talán nem kellene. De nem árulnám be őt egy kvázi idegennek (barátnője), hogy a bátyám ezt meg azt csinálta.
És igen, alibit szolgáltatnék neki, ha erre kérne, falaznék neki.
Az szeret igazán, aki ha megöltél valakit, segít eltemetni őt az erdőben, azt elbeszélget veled, hogy nem kellett volna talán, és hogy szolgálja a fejlődésed, ha többé nem teszed. De sosem jelent fel a rendőrségen és árul el.
27N
"Nektek falaztak a szülők, amikor megcsaltátok a párotokat vagy tudtok olyan esetről, mikor az anyós/após a vejének/menyének falazott?"
hiába pontoztok le, a kérdésben ott a VAGY szó. És nem olvastam a kérdező későbbi kommenjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!