Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek falaztak a szüleitek...

Nektek falaztak a szüleitek vagy a párotok szülei?

Figyelt kérdés
Nektek falaztak a szülők, amikor megcsaltátok a párotokat vagy tudtok olyan esetről, mikor az anyós/após a vejének/menyének falazott?

2014. jún. 28. 11:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
74%

Hát én még sosem csaltam meg a férjemet (meg amúgy senkit sem), de az hétszentség ha megcsalnám, akkor az ő szülei nem falaznának nekem :D

Neked hogy esne az, hogyha a saját szüleid eltitkolnák, hogy megcsalt a párod?

Szóval anyós/após nem falaz, saját szülő talán.

2014. jún. 28. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem történt ilyen

De nem falaznának, nem szólnának bele, marmint ha rólam ilyet tudnának meg a szüleim, akkor nem szólnának bele, de nem is falaznának. Más dologgal( tehát nem megcsalással) sem hozám őket olyan helyzetbe, hgy hazudniuk kelljen,maximum meglepetés buli esetén, de akkor is igazat hazudjanak;-)

Ha viszot azt tudnák meg, hgy a férjem csap be, nemhogy nem falaznának, hanem még szólnanak is nekem..

Anysom.. Hát szeritem ő lenne azutolsó aki bármit egtud, akár a válas után évekkel.. Őt egyéb dolgokba sem avatjuk be, mert mindenen problémázik. Már csak tényeket közlünk. ( pl megyünk nyaralni.. Nem mondjuk.. Hanem amikor elindultunk akkor hogy ott leszünk..)

Én inkább olyan esetről tudok, hogy a szülők borították a bilit, még a saját gyerekük ellen is.

2014. jún. 28. 11:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Falazott, vagy csak nem tálalt ki? Ahogy az első válaszadó, én sem értem a falazást eletszerunek. De ha tud valamit, es nem mondja, jelentheti azt is, hogy csupan annyira intelligens, hogy nem akar beleszólni, ráadásul felo, hogy a gyereke is a rossz hír hozojara haragudna, mint a legtöbb ember.
2014. jún. 28. 11:35
 4/11 A kérdező kommentje:
A környezetemben történt, hogy a gyereküket annyira nem szerették a szülők, hogy a menyüknek falaztak évekig, mikor csalta a párját.
2014. jún. 28. 11:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
a "szülők" nem szerették,erre az asszony is bele rúg egyet.grat....
2014. jún. 28. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

Én nem csaltam meg senkit, de a mi családunkban igenis van egy ilyen gentlemen's agreement dolog.

Ha pl. a bátyám csalja a barátnőjét, megmondom neki (amennyiben ellenzem, mert szimpi a lány), hogy ezt talán nem kellene. De nem árulnám be őt egy kvázi idegennek (barátnője), hogy a bátyám ezt meg azt csinálta.

És igen, alibit szolgáltatnék neki, ha erre kérne, falaznék neki.

Az szeret igazán, aki ha megöltél valakit, segít eltemetni őt az erdőben, azt elbeszélget veled, hogy nem kellett volna talán, és hogy szolgálja a fejlődésed, ha többé nem teszed. De sosem jelent fel a rendőrségen és árul el.

27N

2014. jún. 28. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
28%
Persze, szép dolog a bűnpártolás/bűnsegédi magatartás. Lehet érte jó kis büntetést kapni. :D
2014. jún. 28. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
utolsó: büntetés vs. elárultam a családomat...ha valaki a második mellett dönt, ő maga saját magát bünteti szerintem.
2014. jún. 28. 12:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Hatos, de itt nem a saját családról van szó, hanem arról, hogy akit csalsz, annak a családja neked falaz-e. Nem túl életszerű. Olyan nálunk is van, hogy váláskor a család a meny mellé állt, mert megmondták, hogy tudják, hogy a fiuk egy idióta, de azért nem hiszem, hogy ennek ellenére, ha úgy van, akkor falaznak neki, főleg, mert akkor a meny is hibás és idióta lett volna, aztán akkor két hülye közül már minden épeszű ember a saját gyerekét pártolja...
2014. jún. 28. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

"Nektek falaztak a szülők, amikor megcsaltátok a párotokat vagy tudtok olyan esetről, mikor az anyós/após a vejének/menyének falazott?"

hiába pontoztok le, a kérdésben ott a VAGY szó. És nem olvastam a kérdező későbbi kommenjét...

2014. jún. 28. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!