Ti mit tesztek, ha úgy érzitek, hogy igazságtalanul bánnak veletek a szüleitek?
Előző:ezt a "Semmit a szülőnek mindig igaza van" dolgot ugye ironikusan értetted?
Kérdező:bár nekem már kicsit más jellegű vitáim vannak a szüleimmel(16 éves vagyok),ilyesmi esetekben én mindig ragaszkodtam az igazamhoz,mindennel kapcsolatban elmondtam az őszinte véleményem.Ha a szüleim ok nélkül bunkók voltak velem,akkor nagyon kiakadtam,és a lényeg mindig az volt,hogy NEKEM LEGYEN IGAZAM.Persze ma már nem mindig mondom ki a véleményem,ugyanis sokszor én jönnék ki belőle rosszul.Pl,ha nem engednek el valahova,akkor megoldom az ügyet a tudtuk nélkül,de általában nem állok le veszekedni.A lényeg,hogy azért mindig állj ki magadért,vagy kövesd a példámat,és ne vondd be a dolgokba .Pl ha ilyen kicsinek tartanak,hogy azt hiszik,h letagadnád,ha eltörnél egy vázát,akkor megérdemlik,h a véleményük kikérése nélkül dönts dolgokról.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!