Vidékről Pestre költöző fiatalok! Titeket hogyan, mennyivel, meddig támogattak a szüleitek?
Szerintem aki csakis munka miatt koltozik fel Pestre, az mar elore felretesz, megsporol annyi penzt a koltozes elott, hogy ne kelljen a szulokre raszorulni.
En csak max. kajat tudnek elfogadni a szuleimtol mint tamogatast (kolbasz, sonka, jo kis hazai izek :D).
én a férjem nevében tudok válaszolni, bár ő 28 volt, mikor felköltözött, igaz, 0 Ft-al, mert mivel otthon lakott, az apjának adta minden pénzét a gazdaságba.
No, ő eldöntötte, hogy feljön, félrerakott egy kis pénzt kaucióra, aztán feljött. Szerzett addig munkát, és azóta egyedül tartja el magát. Összeköltöztünk, összeházasodtunk, megoldottunk mindent. Az apja még csak nem is köszönt neki, mikor eljött, most volt a szülinapja, fel sem hívta, hogy felköszöntse a fiát. Nincsenek rosszban, de kb. ennyire érdekli a fia. Ilyen embertől milyen támogatást várunk???
Az akkori barátommal közösen költöztünk fel, neki volt egy távmunkája már, én pedig itt Pesten kaptam munkát 2 héttel később. A szüleim semmivel sem tudtak támogatni, és azóta sem tudnak.
Már nem vagyunk együtt azzal a fiúval, de még mindig fent élek (a saját fizetésemből). Most már 4. éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!