Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós nem adott pénzt a...

Anyós nem adott pénzt a férjemnek?

Figyelt kérdés

Anyósnak 3 fia van. Az egyik külföldön lakik,2 itthon.

A férjem beteg,minden pénzünket felemésztette már a gyógyítása.

Szeretett volna kölcsönkérni az anyjától 400ezer ft-t egy kezelésre....de anyós nem adott neki,mondván a másik fiának nagyobb szüksége van rá.

A sógoromnak autóra kellett a pénz mert úgy utált busszal menni a melóba. (az előzőt 3 hónapja tk-ra vágta mert neki 120al kellett a kanyarba belemenni.szerencsére néhány karcolással megúszta)

Természetesen anyós dönti el,hogy mit csinál a pénzével,de annyira kétségbe vagyok esve,és annyira fáj,hogy az a nyamvadt kocsi fontosabb,mint a férjem egészsége.

A férjem soha nem panaszkodott,soha nem vetett a szemére semmit,de nekem fáj hogy a mamának csak a másik fia létezik.Hogy mondjak egy példát:Sógorom az esküvőre egy 150nm-es házat kapott, a férjem és én egy tesco-s mikrohullámú sütőt.

Sógoréknak elromlott a hűtő,anyós vett nekik már másnap egy másikat. Sógor 5 év után kitalálta,hogy már nem tetszik a konyhabútoruk,hát anyóstól szülinapra kapott egyet....stb.

Mielőtt félre értené mindenki,nem a pénz számít nekem,hanem a férjem lelke.

Van egy kis kertes házunk,egy kisautónk,két évente el tudunk menni 3-4 napra kirándulni, a köztes években pedig általában sikerül 1napra eljutni valahova...másnak még ez sem adatik meg.

Van munkánk,bár a férjem lassan 7 hónapja táppénzen van.

Én csak azt nem értem,hogy miért????

Ha a mama beteg volt,mindig a férjem hozta vitte vizsgálatokra,a férjem látogatta a kórházba naponta kétszer is,pedig a sógor 5 percre lakik a kórháztól,mi a város másik végén....

Férjem és az anyja sosem vesztek össze,sohy nem viselkedett vele tiszteletlenül,mindig törődött vele és még is ezt érdemli?

Az unokájára sem hajlandó vigyázni,mert ő most cseresznyét rak el,és nem ér rá,pedig volt okom ráá,hogy megkértem erre.Az ovinak vége,és a fiát vittem kemóra.

De mivel a mama nem volt hajlandó vigyázni rá,vinnünk kellett magunkkal.Szegény ki is volt bukva amiket ott kellett látnia.

Hát milyen anya az ilyen?????

2014. jún. 29. 13:26
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Utolsó az AB negatív a világon a legritkább.Mennyi az esélye annak,hogy a férjemnek más az apja? A mama összeszedett két AB negatív vércsoportú embert???

Mind a 3 fiú úgy hasonlít a szüleikre,hogy le se tagadhatná egyik sem.

2014. jún. 29. 13:52
 12/37 A kérdező kommentje:

A papa sajnos már nem tud viszonyulni sehogy sem.

Nem is ismertem,15éve meghalt egy autóbalesetben.

2014. jún. 29. 13:53
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Valami oka biztosan van...

Ha lehet, kérdezd meg az anyósod erről (nem támadólag, csak komolyan, érdeklődve)...

2014. jún. 29. 13:54
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

ÉS anyuka vércsoportja milyen? Mert nem elég meggyőző érv, hogy apuka AB a gyerek AB akkor biztos, hogy az ő gyereke.

Egyébként sok ilyen szülő van. Nagyim velünk él, mi mindig rosszak vagyunk, semmi nem jó. A másik lánya keresi, érdeklődik, de nincs vele sokat, ő már nem olyan rossz. A kisfia pedig aki le sem szarja, az szent és sérthetetlen. A fiát sajnálgatja..........

Meg kell vele szakítani a kapcsolatot, ha ennyire nem érdekli a gyermeke, hogy az egészsége legyen az első.

Akkor támaszkodjon a másik fiára akkor is ha baj van, ne csak akkor ha pénzt kell osztogatni.

2014. jún. 29. 14:07
 15/37 anonim ***** válasza:
28%

Megkérdezhetem, hogy milyen kezelésre kellett 400000.- Ft?

A TB nem végezné el? Vagy valami csodagyógyszerre? Mert ilyenkor jelentkeznek a csodatevők...

2014. jún. 29. 14:08
 16/37 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen dolgokkal nem szabad törődni, mert különben ha az ember magát emészti, csak az egészsége megy rá. Családon belül is van olyan, hogy bizonyos családtagok között szorosabb a kapcsolat, mint másokkal és ez nyilván így van a szülő és gyerekei vonatkozásában is. Másrészt az is lehet ám, hogy anyósod "menekül" attól, hogy szembesüljön a fia betegségével, mert annyira fájdalmas számára (még ha nem is hinnéd, ilyen is van az emberi lélekben).
2014. jún. 29. 14:13
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom és ki is csordult a könnyem a kérdés olvasása közben.

Nekünk is volt hasonló a családban. Hárman voltak testvérek, két lány, aki minden áldott nap váltva ápolta és látogatta az öreg és beteg anyjukat és a harmadik, legfiatalabb fiú, aki nagyon ritkán nyitotta rá az ajtót az anyjára, akkor is azért, ha valami kellett neki. A vége az lett, hogy a mama halála után az ügyvédnél derült ki a végrendelet elolvasásakor, hogy érdemtelenségre (!!!) hivatkozva a mama minden vagyonát a fiúra hagyta és a két lányt kitagadta az örökségből. Szégyenlem magam az ilyen anyák helyett is és mindig megfogadom, hogy soha nem kezelem másként a gyerekeimet!!

A te anyósodon szerintem már változtatni nem lehet, jobban szereti a másik fiát, mint a férjedet. Legalább erőltetné meg magát, hogy ne legyen ennyire nyilvánvaló! Sajnálom!

2014. jún. 29. 14:21
 18/37 anonim ***** válasza:
21%

OFF

"A kérdező kommentje:

Utolsó az AB negatív a világon a legritkább.Mennyi az esélye annak,hogy a férjemnek más az apja? A mama összeszedett két AB negatív vércsoportú embert??? "

Nos, ha anyuka AB, akkor édes mindegy, hogy az apa milyen vércsoportú, ugyanis mindenképpen AB lesz a gyereke is

2014. jún. 29. 14:27
 19/37 anonim ***** válasza:
57%

"Hát milyen anya az ilyen?????"

Kérdező: A Te anyukád nem tudott volna segíteni? Legalább kicsit?

2014. jún. 29. 14:45
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

18-as válaszoló, aki azt írtad: ha az anya AB vércsoportú, akkor az apuka vércsoportja édesmindegy, mert a gyerek is AB lesz.... nagyon gyorsan olvass utána ennek, mert ez hatalmas butaság...

Anélkül, hogy elmagyaráznám: két AB-s szülőnek simán lehet A-s vagy B-s gyereke, ha mindkettőtől az A vagy mindkettőtől a B-t örökli :)

Csak hogy tudd: AB negatív vagyok. A párom 0-ás. A gyerek B-s vércsoportú lett. És nem, nem mentem félre, a párom a gyerek apja :)

2014. jún. 29. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!