Anyós nem adott pénzt a férjemnek?
Anyósnak 3 fia van. Az egyik külföldön lakik,2 itthon.
A férjem beteg,minden pénzünket felemésztette már a gyógyítása.
Szeretett volna kölcsönkérni az anyjától 400ezer ft-t egy kezelésre....de anyós nem adott neki,mondván a másik fiának nagyobb szüksége van rá.
A sógoromnak autóra kellett a pénz mert úgy utált busszal menni a melóba. (az előzőt 3 hónapja tk-ra vágta mert neki 120al kellett a kanyarba belemenni.szerencsére néhány karcolással megúszta)
Természetesen anyós dönti el,hogy mit csinál a pénzével,de annyira kétségbe vagyok esve,és annyira fáj,hogy az a nyamvadt kocsi fontosabb,mint a férjem egészsége.
A férjem soha nem panaszkodott,soha nem vetett a szemére semmit,de nekem fáj hogy a mamának csak a másik fia létezik.Hogy mondjak egy példát:Sógorom az esküvőre egy 150nm-es házat kapott, a férjem és én egy tesco-s mikrohullámú sütőt.
Sógoréknak elromlott a hűtő,anyós vett nekik már másnap egy másikat. Sógor 5 év után kitalálta,hogy már nem tetszik a konyhabútoruk,hát anyóstól szülinapra kapott egyet....stb.
Mielőtt félre értené mindenki,nem a pénz számít nekem,hanem a férjem lelke.
Van egy kis kertes házunk,egy kisautónk,két évente el tudunk menni 3-4 napra kirándulni, a köztes években pedig általában sikerül 1napra eljutni valahova...másnak még ez sem adatik meg.
Van munkánk,bár a férjem lassan 7 hónapja táppénzen van.
Én csak azt nem értem,hogy miért????
Ha a mama beteg volt,mindig a férjem hozta vitte vizsgálatokra,a férjem látogatta a kórházba naponta kétszer is,pedig a sógor 5 percre lakik a kórháztól,mi a város másik végén....
Férjem és az anyja sosem vesztek össze,sohy nem viselkedett vele tiszteletlenül,mindig törődött vele és még is ezt érdemli?
Az unokájára sem hajlandó vigyázni,mert ő most cseresznyét rak el,és nem ér rá,pedig volt okom ráá,hogy megkértem erre.Az ovinak vége,és a fiát vittem kemóra.
De mivel a mama nem volt hajlandó vigyázni rá,vinnünk kellett magunkkal.Szegény ki is volt bukva amiket ott kellett látnia.
Hát milyen anya az ilyen?????
Utolsó az AB negatív a világon a legritkább.Mennyi az esélye annak,hogy a férjemnek más az apja? A mama összeszedett két AB negatív vércsoportú embert???
Mind a 3 fiú úgy hasonlít a szüleikre,hogy le se tagadhatná egyik sem.
A papa sajnos már nem tud viszonyulni sehogy sem.
Nem is ismertem,15éve meghalt egy autóbalesetben.
Valami oka biztosan van...
Ha lehet, kérdezd meg az anyósod erről (nem támadólag, csak komolyan, érdeklődve)...
ÉS anyuka vércsoportja milyen? Mert nem elég meggyőző érv, hogy apuka AB a gyerek AB akkor biztos, hogy az ő gyereke.
Egyébként sok ilyen szülő van. Nagyim velünk él, mi mindig rosszak vagyunk, semmi nem jó. A másik lánya keresi, érdeklődik, de nincs vele sokat, ő már nem olyan rossz. A kisfia pedig aki le sem szarja, az szent és sérthetetlen. A fiát sajnálgatja..........
Meg kell vele szakítani a kapcsolatot, ha ennyire nem érdekli a gyermeke, hogy az egészsége legyen az első.
Akkor támaszkodjon a másik fiára akkor is ha baj van, ne csak akkor ha pénzt kell osztogatni.
Megkérdezhetem, hogy milyen kezelésre kellett 400000.- Ft?
A TB nem végezné el? Vagy valami csodagyógyszerre? Mert ilyenkor jelentkeznek a csodatevők...
Nagyon sajnálom és ki is csordult a könnyem a kérdés olvasása közben.
Nekünk is volt hasonló a családban. Hárman voltak testvérek, két lány, aki minden áldott nap váltva ápolta és látogatta az öreg és beteg anyjukat és a harmadik, legfiatalabb fiú, aki nagyon ritkán nyitotta rá az ajtót az anyjára, akkor is azért, ha valami kellett neki. A vége az lett, hogy a mama halála után az ügyvédnél derült ki a végrendelet elolvasásakor, hogy érdemtelenségre (!!!) hivatkozva a mama minden vagyonát a fiúra hagyta és a két lányt kitagadta az örökségből. Szégyenlem magam az ilyen anyák helyett is és mindig megfogadom, hogy soha nem kezelem másként a gyerekeimet!!
A te anyósodon szerintem már változtatni nem lehet, jobban szereti a másik fiát, mint a férjedet. Legalább erőltetné meg magát, hogy ne legyen ennyire nyilvánvaló! Sajnálom!
OFF
"A kérdező kommentje:
Utolsó az AB negatív a világon a legritkább.Mennyi az esélye annak,hogy a férjemnek más az apja? A mama összeszedett két AB negatív vércsoportú embert??? "
Nos, ha anyuka AB, akkor édes mindegy, hogy az apa milyen vércsoportú, ugyanis mindenképpen AB lesz a gyereke is
"Hát milyen anya az ilyen?????"
Kérdező: A Te anyukád nem tudott volna segíteni? Legalább kicsit?
18-as válaszoló, aki azt írtad: ha az anya AB vércsoportú, akkor az apuka vércsoportja édesmindegy, mert a gyerek is AB lesz.... nagyon gyorsan olvass utána ennek, mert ez hatalmas butaság...
Anélkül, hogy elmagyaráznám: két AB-s szülőnek simán lehet A-s vagy B-s gyereke, ha mindkettőtől az A vagy mindkettőtől a B-t örökli :)
Csak hogy tudd: AB negatív vagyok. A párom 0-ás. A gyerek B-s vércsoportú lett. És nem, nem mentem félre, a párom a gyerek apja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!