Anyós nem adott pénzt a férjemnek?
Anyósnak 3 fia van. Az egyik külföldön lakik,2 itthon.
A férjem beteg,minden pénzünket felemésztette már a gyógyítása.
Szeretett volna kölcsönkérni az anyjától 400ezer ft-t egy kezelésre....de anyós nem adott neki,mondván a másik fiának nagyobb szüksége van rá.
A sógoromnak autóra kellett a pénz mert úgy utált busszal menni a melóba. (az előzőt 3 hónapja tk-ra vágta mert neki 120al kellett a kanyarba belemenni.szerencsére néhány karcolással megúszta)
Természetesen anyós dönti el,hogy mit csinál a pénzével,de annyira kétségbe vagyok esve,és annyira fáj,hogy az a nyamvadt kocsi fontosabb,mint a férjem egészsége.
A férjem soha nem panaszkodott,soha nem vetett a szemére semmit,de nekem fáj hogy a mamának csak a másik fia létezik.Hogy mondjak egy példát:Sógorom az esküvőre egy 150nm-es házat kapott, a férjem és én egy tesco-s mikrohullámú sütőt.
Sógoréknak elromlott a hűtő,anyós vett nekik már másnap egy másikat. Sógor 5 év után kitalálta,hogy már nem tetszik a konyhabútoruk,hát anyóstól szülinapra kapott egyet....stb.
Mielőtt félre értené mindenki,nem a pénz számít nekem,hanem a férjem lelke.
Van egy kis kertes házunk,egy kisautónk,két évente el tudunk menni 3-4 napra kirándulni, a köztes években pedig általában sikerül 1napra eljutni valahova...másnak még ez sem adatik meg.
Van munkánk,bár a férjem lassan 7 hónapja táppénzen van.
Én csak azt nem értem,hogy miért????
Ha a mama beteg volt,mindig a férjem hozta vitte vizsgálatokra,a férjem látogatta a kórházba naponta kétszer is,pedig a sógor 5 percre lakik a kórháztól,mi a város másik végén....
Férjem és az anyja sosem vesztek össze,sohy nem viselkedett vele tiszteletlenül,mindig törődött vele és még is ezt érdemli?
Az unokájára sem hajlandó vigyázni,mert ő most cseresznyét rak el,és nem ér rá,pedig volt okom ráá,hogy megkértem erre.Az ovinak vége,és a fiát vittem kemóra.
De mivel a mama nem volt hajlandó vigyázni rá,vinnünk kellett magunkkal.Szegény ki is volt bukva amiket ott kellett látnia.
Hát milyen anya az ilyen?????
Borzasztóan sajnálom.:(
Tudja egyáltalán mi van a gyerekével? Miért ilyen vele? Nektek is kerülni kéne őt, hátha észbe kap.
Férjednek gyógyulást kívánok!!!
Annyit tudok mondani sajna sok ilyen ember van....
Kérdezd meg töle mi a baja??
Veled vagy a férjeddel??
Ès mondd meg neki,hogy felejtsen el benneteket.Ha a férjed meg ennyire birka nem tudok mit mondani.
Már nem azért de mit vársz tőlünk? Vigasztalni, meg anyóst szidni tudjuk-mert neked van igazad-, de nektek kell cselekedni.
Mást nem tudsz csinálni mint beszélsz/tek az anyóssal.
Egy próbát megér
A férjem nem birka,ő már többször meg akarta vele szakítani a kapcsolatot,én erősködtem kicsit,hogy még is csak az anyja,aki felnevelte őt,a gyerekünk mamája....
Velem különösebb baja nem lehet,soha nem ártottam neki,ha találkozunk tisztelettudóan beszélgetek vele,amikor kórházban volt,és a lábadozás ideje alatt is a munkám mellett én főztem,mostam,takarítottam nála.
Ez a kölcsönkérős dolog 2 hete történt,azóta a férjem nem hívta fel,tegnap telefonált a mama,hogy jönne a férjem azt mondta neki,hogy nem kell,és később se jöjjön.
Most először még durva is volt vele....
Az egyik ismerősömék ugyan ilyen helyzetben vannak. Ott a feleség a beteg és a szülők a másik testvért pénzelik, csak ott volt egy nagyon durva, bántó kijelentésük a szülőknek. Szomorú, hogy ennyi ilyen anyuka/apuka van.
Őszinten sajnálom a férjedet, remélem lesz valahonnan pénzetek a kezelésekre és hamarosan meggyógyul.
Biztos hogy ugyan az az apja a 3 gyereknek.
AB negatív a férjem vércsoportja,a papáé is az volt...ez csak nem lehet véletlen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!