Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki az aki szintén örülne, ha...

Ki az aki szintén örülne, ha anyóspajtás önként és dalolva kivasalná a ruháit?

Figyelt kérdés

Avagy udvariatlanság nem hagyni kibontakozni a segítő szándékú anyósokat, és amit adnak az egyébként is el kell fogadni! :-)

Mostanában annyira menő a téma, gondoltam ellenfórumot indítok:-)

(Bocs mindenkitől, nem tudtam kihagyni :-))

2014. jún. 25. 13:08
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves utolsó, de nem csapom le a labdát, bármennyire szeretnéd :-)
2014. jún. 25. 16:11
 22/29 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem te inkább ne beszélj mások labdájáról, mikor az egész kérdésednek az a lényege, hogy provokálod azokat, akik nem értenek veled egyet, mert urambocsá' más életük van.
2014. jún. 25. 16:34
 23/29 anonim ***** válasza:
67%
Örülnék, ha anyósom néha kijönne megnézni a fiát, nemhogy kivasalna néha :D Sajnos nem egy jóindulatú anyóssal vagyok megáldva, nem örül annak, hogy külön költöztünk, hanem irigy :( Fel szoktam hívni,vagy ha megyek hozzá mindig kérdezem, hogy mikor látogat meg minket (15km-re lakunk) de mindig valami hülye kifogással jön. Beköltözés előtt sokat dolgoztunk a lakáson, szüleim is segítettek, ahogy tudtak, de anyósom semmit :( akkor jött el megnézni amikor már kitakarítottunk, és minden rendben volt. Ekkor felháborodott, hogy honnan az a "sok minden", és elviharzott :(
2014. jún. 25. 16:38
 24/29 anonim ***** válasza:
58%
Örülök kérdező, hogy Neked van tartásod és nem süllyedsz az itt kommentelő "hölgyek" szintjére! Soha ne keveredj az ocsúval!
2014. jún. 25. 16:43
 25/29 A kérdező kommentje:
:-D köztudott, hogy 10-ből 14 gyik kommentelő nem érti a viccet :-D
2014. jún. 25. 16:47
 26/29 A kérdező kommentje:
kedves 24-es, haljak meg, most már megnéztem mi az az ocsú ... sose hallottam még mástól ezt a szót :-D
2014. jún. 25. 16:49
 27/29 anonim ***** válasza:
9%
De akkor most már tudod, hogy hova ne keveredjél?:-)
2014. jún. 25. 16:59
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rendes anyósom van és örülök neki hogy nem áll neki csak úgy tenni venni a házban.

Simán megkérdezi hogy miben segithet,és abban segit ami számomra valóban segitség,nem kezd önnáló ténykedésbe,ahogy én sem veszem elő nála kérdezés nélkül a vasalódeszkát.Nekem ez a normális.

2014. jún. 25. 17:13
 29/29 A kérdező kommentje:

Még egy anyós takarítós kérdés mára!!! Én ezt már komolyan nem bírom :-DDDD Itt röhögök mint egy dilinyós, férjem azt hiszi megbuggyantam :-DDD

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

2014. jún. 25. 19:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!