Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mennyi pénzzel...

Szerintetek mennyi pénzzel kellene támogatnunk a párom szüleit?

Figyelt kérdés

A párom mostani fizetése netto 145000Ft (családi adókedvezménnyel együtt), ebből 21000Ft a közös hitelünk. Én jelenleg még gyeden vagyok a 3. gyermekünkkel.

Eddig is támogattuk a szüleit, mert elég kevés a bevételük havi 50000Ft körüli. Mikor a párom néhány hónapja egy másik munkahelyre kényszerült az előzőnél jóval kevesebb fietésért, megmondtuk nekik, hogy ezután csak kevesebbet tudunk nekik adni. Azóta vagyunk mi (illetve főleg én) pénzéhesek, sóherek, hálátlanok, kegyetlenek és még sorolhatnám.

Az érdekelne, hogy szerintetek ilyen bevételből, a páromnak mennyivel kellene támogatnia a szüleit?

2014. ápr. 14. 16:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
95%
30-as vagyok, ja hát azt meg még most látom, hogy több testvér is van meg ilyenek. Na mennek ám az apjuk fäszára akkor. És akkor a háromgyerekes hiteles gyerek támogassa őket?
2014. ápr. 15. 19:15
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

őőő bocsika! Mi az hogy követelik a régi összeget? He? Milyen alapon követelőznek? Na látod ilyen hozzáállással egy büdös kanyit se adnék nekik...nem érdemlik meg. Tudod hogy kinél követelőzzenek...

Alapvetően amennyivel tudjuk, segítjük a szülőket, de ez azért már a pofátlanság teteje. Követelik a régi összeget...jó vicc....

2014. ápr. 18. 01:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!