Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Önző vagyok ezért szerintetek?

Önző vagyok ezért szerintetek?

Figyelt kérdés
A párommal össze fogunk költözni hamarosan, és gyereket is szeretnénk de mondta, hogy az anyjának majd mindig adni akar valamennyi pénzt mert magában nem igazán tudná magát eltartani. Ráadásul az anyja pár hónapja nem is dolgozik. Elég dühös vagyok ez miatt a dolog miatt félek, hogy nagyon összeveszek majd vele.

2014. febr. 14. 16:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
76%
Olvassátok el a kiegészítéseket is, egy alkoholistáról van szó. Csak elinná a pénzt.
2014. febr. 14. 18:27
 32/34 anonim ***** válasza:
48%
Probald meg megbeszelbi vele, h havi egyszer elviszi nagybevasarlasra vagy befizeti a gazszamlat. Igaz ha akarja igy is ugy is elissza amit ezzel sporol de legalabb nem kozvetlen a ti penzetek issza el. En nagyon odafigyelbek h h beszelek az anyjarol mert ha tamadsz vedekzni fog es kevesbe lesz kepea kompromisszumokra
2014. febr. 14. 18:51
 33/34 anonim ***** válasza:
Teljesen egyszerű nem pénzt hanem mondjuk fát vagy vilany számlát fizesse helyette.
2014. febr. 14. 19:27
 34/34 anonim ***** válasza:
Csak azt írta a kérdező, hogy iszik, nem azt, hogy alkoholista... nem tudhatjuk mit fed nála az iszik kifejezés.
2014. febr. 14. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!