Önző vagyok ezért szerintetek?
Csak balhézzál nyugodtan.
Úgy költözöl vele össze, hogy tisztában vagy a családi problémáival.
Vagy elfogadod, vagy nem költözöl vele össze.
Más választás nincs, mert ha a párod tisztességes ember, akkor nem hagyja magára az édesanyját.
Ha így gondolkozol, balhézol emiatt, s megéred az öregkort (az ilyen önző, gonosz emberek általában tovább élnek), akkor vissza fogod kapni a saját gyerekedtől, mert ezt a mentalitást fogod átadni neki.
Ha lesz annyi bevételetek, hogy nem fog hiányoznio a családi kasszából a pénz, akkor hadd támogassa az anyját.
Gondolom, fordított esetben te is támogatnád az anyádat, és ha ez nem tetszenne a párodnak, akkor még ő lenne az önző dög.
Ha már összeköltözést és gyerekeket terveztek, akkor gondolom mélyebb a kapcsolatotok annál, mintsem, hogy ezért elhagyd őt. De ha rágod a fülét, és veszkszel vele ezért, akkor csak azt fogod elérni, hogy hazudni fog és titokban pénzeli az anyját. Rosszabb esetben ő hagy el téged.
Amikor erre gondolsz, jusson eszedbe, hogy mi történne akkor, ha a saját édesanyád kerülne ilyen helyzetbe.
Nem tudom ugyan, hogy miért nem dolgozik az anyukája pár hónapja, de a mai gyakorlatban nem biztos, hogy ez az ő hibája. Mivel már nem fiatal, nem sok esélye van hamar elhelyezkedni.
Szerintem légy türelmes, és a szitut vetítsd ki a saját anyukádra. Mit gondolnál a párodról, ha felháborodna amiért segíteni akarsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!