Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Önző vagyok ezért szerintetek?

Önző vagyok ezért szerintetek?

Figyelt kérdés
A párommal össze fogunk költözni hamarosan, és gyereket is szeretnénk de mondta, hogy az anyjának majd mindig adni akar valamennyi pénzt mert magában nem igazán tudná magát eltartani. Ráadásul az anyja pár hónapja nem is dolgozik. Elég dühös vagyok ez miatt a dolog miatt félek, hogy nagyon összeveszek majd vele.

2014. febr. 14. 16:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%
Igen azért ellenzed, mert iszik és te nem szereted őt, de a párodnak ő az anyja és kötelessége gondoskodnia róla.
2014. febr. 14. 16:36
 12/34 A kérdező kommentje:
3-an vannak testvérek, de csak ő támogatja éppen ezért mert nekik is elegük lett belőle
2014. febr. 14. 16:38
 13/34 anonim ***** válasza:
92%
Azt értem, hogy bunkó volt veled és Te emiatt nem szimpatizálsz vele, de a párodnak csak az anyja. Szerintem nem sok ember lenne képes végignézni, hogy az anyja az utcára kerül esetleg. Próbál segíteni neki, ahogyan tud. Szerintem ha balhézol vele emiatt, akkor csak Te fogsz rosszabb helyzetbe kerülni, mert a párod haragudni fog rád.
2014. febr. 14. 16:38
 14/34 anonim ***** válasza:
67%

Bármennyire is nem tetszik a helyzet, nincs értelme vitáznod.

Mert miről is lenne szó?

a, Ad pénzt, neked nem tetszik

b, Sikerül elérned,hogy ne adjon.>>>Az anyuka nem tudja magát eltartani

Gondolom az neked sem célod,hogy az édesanyja éhezzen.

Szóval ha sikerül is a célod, az pár hónap múlva ugyanúgy visszatérő probléma marad.

Én nem látom értelmét, de sokan élik le az életüket házasságban is külön kasszán. Nevetségesen hangzik, de van erre példa bőven.

2014. febr. 14. 16:41
 15/34 anonim ***** válasza:
67%
Átérzem a helyzetedet kedves kérdező! A párom 130 ezret küldözgetett az anyjának haza, amit 2 hét alatt elvert (pia, meg luxuscikkek) aztán mikor hazajött külföldről párom hozzám (babát várok) akkor meg folyton nézegette,hogy mire költöttünk, és beleakart szólni. Most már én is kiköltöztem, és érdekes módon az anyja még kérné a pénzt, de engem állít be élősködő libának...
2014. febr. 14. 16:42
 16/34 anonim ***** válasza:
37%

Így lett volna korrekt:

"Én nem látom értelmét"

"Számomra nevetségesen hangzik"

Igen számomra így van.

Ilyen helyzetben én ezt is megoldásnak látom, de ettől még én tarthatom értelmetlennek.

2014. febr. 14. 16:50
 17/34 anonim ***** válasza:
72%

Az ember tamogatja a szuleit.

Amig az ember meg nem tud dolgozni, addig a szulok tartjak el. Amikor a szulok mar nem tudnak dolgozni, akkor meg a gyerekek tartjak el oket.

Ez oda-vissza mukodik.

2014. febr. 14. 16:52
 18/34 anonim ***** válasza:
27%

Tarthatod értelmetlennek természetesen, de nem kell kis lábjegyzetben a gondolataidat megjeleníteni, ha annak semmi köze a kérdéshez.

Ez olyan, mintha valaki megkérdezné, mennyi a Sparban a kutyakaja, én meg azt válaszolnám: bár utálom a kutyákat, és nem értem, hogy lehet szeretni őket, 3000 ft.

2014. febr. 14. 17:05
 19/34 anonim ***** válasza:
66%

Ha piára van pénze, akkor megélni is van.

Jogos a felháborodásod.

2014. febr. 14. 17:12
 20/34 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudjatok meg, s pontozzatok le nyugodtan, de szerintem ne azért kelljen már támogatni senkit, mert ő eltapsolja a pénzt piára.

Logikus, ha kevés a fizetése, kevés a nyugdíja, sok a számla, sok a gyógyszer akkor mindent megteszek értük. Viszont azt nem fogom tudni elfogadni, amikor egy szülő havonta több tízezreket eliszik, elcigizik, s utána meg a saját gyerekeitől várja a segítséget.

2014. febr. 14. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!