Önző vagyok ezért szerintetek?
Bármennyire is nem tetszik a helyzet, nincs értelme vitáznod.
Mert miről is lenne szó?
a, Ad pénzt, neked nem tetszik
b, Sikerül elérned,hogy ne adjon.>>>Az anyuka nem tudja magát eltartani
Gondolom az neked sem célod,hogy az édesanyja éhezzen.
Szóval ha sikerül is a célod, az pár hónap múlva ugyanúgy visszatérő probléma marad.
Én nem látom értelmét, de sokan élik le az életüket házasságban is külön kasszán. Nevetségesen hangzik, de van erre példa bőven.
Így lett volna korrekt:
"Én nem látom értelmét"
"Számomra nevetségesen hangzik"
Igen számomra így van.
Ilyen helyzetben én ezt is megoldásnak látom, de ettől még én tarthatom értelmetlennek.
Az ember tamogatja a szuleit.
Amig az ember meg nem tud dolgozni, addig a szulok tartjak el. Amikor a szulok mar nem tudnak dolgozni, akkor meg a gyerekek tartjak el oket.
Ez oda-vissza mukodik.
Tarthatod értelmetlennek természetesen, de nem kell kis lábjegyzetben a gondolataidat megjeleníteni, ha annak semmi köze a kérdéshez.
Ez olyan, mintha valaki megkérdezné, mennyi a Sparban a kutyakaja, én meg azt válaszolnám: bár utálom a kutyákat, és nem értem, hogy lehet szeretni őket, 3000 ft.
Ha piára van pénze, akkor megélni is van.
Jogos a felháborodásod.
Ne haragudjatok meg, s pontozzatok le nyugodtan, de szerintem ne azért kelljen már támogatni senkit, mert ő eltapsolja a pénzt piára.
Logikus, ha kevés a fizetése, kevés a nyugdíja, sok a számla, sok a gyógyszer akkor mindent megteszek értük. Viszont azt nem fogom tudni elfogadni, amikor egy szülő havonta több tízezreket eliszik, elcigizik, s utána meg a saját gyerekeitől várja a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!