Ezért lennék r1banc?!
Tegnap itt volt apósom és a felesége, jöttek az unokához, aki most 11 hónapos.
Közben benézett egy nagyon jó barátunk, a férjem gyermekkori barátja, nekem olyan 4 éve kb. Nagyon jó a viszonyunk, ő egyedülálló. Hozott a fiamnak egy pár ruhácskát, és köszönetképpen átöleltem, meg azért is, mert jó volt látni (külföldön dolgozik, max. 3 havonta látjuk). Apósom felesége meg kikelt magából, hogy én mekkora r1banc vagyok, legalább ne a férjem orra előtt enyelegjek a pasimmal...a férjem próbálta elmondani nekik a dolgot, de csak mondták a magukét, meg h a férjem egy papucs, hogy ezt hagyja, annyira szégyelltem magam.
Azóta elgondolkoztam, hogy lehet, hogy tényleg nem kellett volna átölelnem, amíg apósék ott voltak, de már késő, én vagyok a r1banc a családban..
Szerintetek nem illik átölelni egy másik férfit, ha ott van a párom, vagy egyáltalán? Én ezt annyira nem érzem azért vérforraló dolognak...
Úgy fogalmazol, hogy apósod és a felesége. Gondolom nem anyósod. A reakciójából arra következtetek, hogy ő csak bizonyos hátsó szándékkal ölelgette pl apósodat annak idején. Mindenki magából indul ki. A r.nc nem te vagy.
Amúgy szerintem teljesen normális jó barátot átölelni, és egy puszit adni neki, ha találkoztok. Főleg úgy, hogy a férjed is jelen van. Nálunk ebből sose volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!