Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezért lennék r1banc?!

Ezért lennék r1banc?!

Figyelt kérdés

Tegnap itt volt apósom és a felesége, jöttek az unokához, aki most 11 hónapos.

Közben benézett egy nagyon jó barátunk, a férjem gyermekkori barátja, nekem olyan 4 éve kb. Nagyon jó a viszonyunk, ő egyedülálló. Hozott a fiamnak egy pár ruhácskát, és köszönetképpen átöleltem, meg azért is, mert jó volt látni (külföldön dolgozik, max. 3 havonta látjuk). Apósom felesége meg kikelt magából, hogy én mekkora r1banc vagyok, legalább ne a férjem orra előtt enyelegjek a pasimmal...a férjem próbálta elmondani nekik a dolgot, de csak mondták a magukét, meg h a férjem egy papucs, hogy ezt hagyja, annyira szégyelltem magam.

Azóta elgondolkoztam, hogy lehet, hogy tényleg nem kellett volna átölelnem, amíg apósék ott voltak, de már késő, én vagyok a r1banc a családban..

Szerintetek nem illik átölelni egy másik férfit, ha ott van a párom, vagy egyáltalán? Én ezt annyira nem érzem azért vérforraló dolognak...

2014. jan. 15. 14:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
38%
...
2014. jan. 15. 15:00
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
Régimódi begyöpösödött mindkettő... Semmi rossz nincs abban, hogy átölelted! Nekem is van pár olyan barátom, akiket meg szoktam ölelni és soha még csak fel sem merült, hogy bármi lehetne köztünk. Barátommal 6 éve vagyunk együtt és soha nem csaltam meg.
2014. jan. 15. 15:01
 3/29 anonim ***** válasza:
30%
annyira irigylem néhány ember problémáját, komolyan...
2014. jan. 15. 15:01
 4/29 anonim ***** válasza:
15%
Nem illik. Fordított esetben egy nő már kivágta volna a hisztit.
2014. jan. 15. 15:02
 5/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Hidd el, 3as, van egyéb problémám is, de azt nem ide fogom kiírni, itt csak akkor kérdezek, ha külső szemlélő véleményére vagyok kíváncsi, a komoly gondjainkat magunk között oldjuk meg.
2014. jan. 15. 15:03
 6/29 anonim ***** válasza:
80%
Ha a drága apósod-anyósod inkább a saját rosszhiszemében kéjeleg, mintsem hisz a saját fiuknak és az unokájuk anyjának egy ilyen szituációban, akkor egyszerűen ne foglalkozz velük. Persze, nagyon valószerű, hogy egy 11 hónapos kisgyermek édesanyja a szeretőjével enyeleg a férje plusz annak szülei szeme láttára... No comment, hogy milyen idióta emberek vannak.
2014. jan. 15. 15:04
 7/29 anonim ***** válasza:
78%
hát most komolyan, még csak nem is az anyja a párodnak és tűri ezt??? ha a férjed nem de te simán helyre rakhatnád ezt a nőt.
2014. jan. 15. 15:04
 8/29 anonim ***** válasza:
73%
Ugyan màr nekem a legjobb baràtom màr 18 ève fiu....semmi sincs ebben...
2014. jan. 15. 15:05
 9/29 anonim ***** válasza:
42%
Erősen viszonyfüggő, de semmiképpen sem szerencsés ha nem rokonról van szó...
2014. jan. 15. 15:05
 10/29 anonim ***** válasza:
75%

Úgy fogalmazol, hogy apósod és a felesége. Gondolom nem anyósod. A reakciójából arra következtetek, hogy ő csak bizonyos hátsó szándékkal ölelgette pl apósodat annak idején. Mindenki magából indul ki. A r.nc nem te vagy.

Amúgy szerintem teljesen normális jó barátot átölelni, és egy puszit adni neki, ha találkoztok. Főleg úgy, hogy a férjed is jelen van. Nálunk ebből sose volt gond.

2014. jan. 15. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!