Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezért lennék r1banc?!

Ezért lennék r1banc?!

Figyelt kérdés

Tegnap itt volt apósom és a felesége, jöttek az unokához, aki most 11 hónapos.

Közben benézett egy nagyon jó barátunk, a férjem gyermekkori barátja, nekem olyan 4 éve kb. Nagyon jó a viszonyunk, ő egyedülálló. Hozott a fiamnak egy pár ruhácskát, és köszönetképpen átöleltem, meg azért is, mert jó volt látni (külföldön dolgozik, max. 3 havonta látjuk). Apósom felesége meg kikelt magából, hogy én mekkora r1banc vagyok, legalább ne a férjem orra előtt enyelegjek a pasimmal...a férjem próbálta elmondani nekik a dolgot, de csak mondták a magukét, meg h a férjem egy papucs, hogy ezt hagyja, annyira szégyelltem magam.

Azóta elgondolkoztam, hogy lehet, hogy tényleg nem kellett volna átölelnem, amíg apósék ott voltak, de már késő, én vagyok a r1banc a családban..

Szerintetek nem illik átölelni egy másik férfit, ha ott van a párom, vagy egyáltalán? Én ezt annyira nem érzem azért vérforraló dolognak...

2014. jan. 15. 14:58
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nem, nem az édesanyja, a szülei elváltak már régen.

Én is tudom, hogy helyre kell rakni, csak nem akartam itt a vendégek, meg a gyerek előtt óbégatni vele...

2014. jan. 15. 15:07
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
szerintem mond meg neki, hogy ő a r.banc ha egy ölelésről neki már ilyenek jutnak eszébe
2014. jan. 15. 15:09
 13/29 anonim ***** válasza:
67%
Fontoskodik a néni, mert talán kilógónak érzi magát a családból, keresi a helyét. Túllőtt kicsit a célon. Egy anya arra is ügyelne, hogy a fiacskáját ne bántsa meg ilyennel, ha csak egy apró gyanú is felmerülne benne.
2014. jan. 15. 15:15
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

Nekem kicsit sántít a történet!

Apósod és a felesége a PÁROD előtt r.ibancoz le, miközben mindez a férjed jelenlétében történt?

Na azért ez érdekes, ne haragudj!

1.: ha ott a párod, nyilván nem engeded oda a "pasid"

2.: a párod előtt, miközben szemmel láthatóan ő is örült a szóban forgó illetőnek és üdvözölte, nem gondolom, hogy neked esnek így.

Nem szeretnék pálcát törni feletted és megkérdőjelezni, amit írsz, de ez volt az első gondolatom.

2014. jan. 15. 15:15
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Én nem vagyunk ölelkezős típusok a férjemmel, egymáson és a közeli családtagokon kívül senkit nem ölelgetünk, de ezek mi vagyunk, ha ti szeretitek megölelni a barátaitokat, nincs benne semmi rossz.
2014. jan. 15. 15:16
 16/29 anonim ***** válasza:
96%
A legjobb barátom férfi. Sokszor jön hozzánk, és mindig megöleljük egymást köszöntésnél vagy búcsúzásnál. Én és a férjem sem talál ebben semmi kivetnivalót. Magyarázd el nekik is, ha már lenyugodtak.
2014. jan. 15. 15:19
 17/29 A kérdező kommentje:
Igen, ezt próbáltam magyarázni én is! Ne nézzen már olyan hülyének, hogy odaviszem a pasimat, vagy odahívom, ha a férjem is otthon van, meg tudom, hogy ők is jönnek...de nem nagyon érdekelte, mit mondok. Szerintem kereste az alkalmat, mikor köthet belém. A férjemet meg utálja, soha nem voltak jóban.
2014. jan. 15. 15:22
 18/29 A kérdező kommentje:
jaaa, értem. tényleg így történt pedig, a férjem a szobában velük, és a nappaliban a szoba ajtaja előtt a barátunkkal, én mentem ajtót nyitni. Kijött, és mondta a magáét.
2014. jan. 15. 15:24
 19/29 anonim ***** válasza:
73%
Én ilyen embert be se engednék a házamba. Ha a férjed se szereti, akkor minek hívtátok meg? Az apósod persze jöjjön az unokájához, de a felesége minek? Ha még egy normális nőről beszélnénk, akkor persze rendben is lenne a dolog, de így? Ti tulajdonképpen saját magatoknak csináljátok a problémát. Tényleg nem értelek titeket.
2014. jan. 15. 15:27
 20/29 anonim ***** válasza:
54%
Azt nem írtad, a legfontosabb kérdést feltetted-e a mamának: "Mi köze hozzá?"
2014. jan. 15. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!