Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezért lennék r1banc?!

Ezért lennék r1banc?!

Figyelt kérdés

Tegnap itt volt apósom és a felesége, jöttek az unokához, aki most 11 hónapos.

Közben benézett egy nagyon jó barátunk, a férjem gyermekkori barátja, nekem olyan 4 éve kb. Nagyon jó a viszonyunk, ő egyedülálló. Hozott a fiamnak egy pár ruhácskát, és köszönetképpen átöleltem, meg azért is, mert jó volt látni (külföldön dolgozik, max. 3 havonta látjuk). Apósom felesége meg kikelt magából, hogy én mekkora r1banc vagyok, legalább ne a férjem orra előtt enyelegjek a pasimmal...a férjem próbálta elmondani nekik a dolgot, de csak mondták a magukét, meg h a férjem egy papucs, hogy ezt hagyja, annyira szégyelltem magam.

Azóta elgondolkoztam, hogy lehet, hogy tényleg nem kellett volna átölelnem, amíg apósék ott voltak, de már késő, én vagyok a r1banc a családban..

Szerintetek nem illik átölelni egy másik férfit, ha ott van a párom, vagy egyáltalán? Én ezt annyira nem érzem azért vérforraló dolognak...

2014. jan. 15. 14:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%

14-es vagyok:

Ebben az esetben a férjemnek megköszönném, hogy így kiállt mellettem és hogy hagyta, hogy megalázzon egy idegen nő.

Majd tisztáznám vele, hogyha nem beszél velük és nem magyarázza el, hogy ki az úr a házban és hogy hogy kell ott viselkedni, akkor többet oda ne tegyék a lábukat, ha mégis, te erre az időre elviszed sétálni a gyereket vagy a dolgodra, bármi, aztán ha elmentek, érkeztek!

2014. jan. 15. 15:29
 22/29 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, talán azt gondoltuk, hogy hátha majd jobb lesz a viszony, mert a kicsit nagyon szereti.nem tudom...
2014. jan. 15. 15:29
 23/29 A kérdező kommentje:
A férjem kiállt mellettem, védett volna, de nem hagyták szóhoz jutni, végülis ő küldte haza őket.
2014. jan. 15. 15:31
 24/29 anonim ***** válasza:
95%
Na ez korrekt viselkedés volt a férjedtől. Ezután már csak annyit tehettek, hogy nem hívjátok át őket magatokhoz. Maximum az apósodat, feltéve ha tud viselkedni.
2014. jan. 15. 15:38
 25/29 anonim ***** válasza:
95%
Képzelem, miféle színvonala lehet apósod feleségének. Még ha így is gondolja, para.sztság, ahogy viselkedett. Kulturált ember nem támad így neki a másiknak, ráadásul a vendégetekként. Szégyellje magát.
2014. jan. 15. 16:24
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

De! A család barátját szeretettel megoleli az ember, főleg, ha annyira figyelmes, hogy a mi kisbabánknak ajándékot hoz.

A férjed szülei primitívek.

Ezt a férjednek kell megértetni velük, nem neked, és kikérnie, hogy téged megbélyegezzenek és megalázzanak.

Egyszer nem volt otthon a férjem, s váratlanul beállított az egyik legjobb barátja. Marasztaltam, leültettem, elővettem egy üveg bort, megkínáltam, beszélgettünk. Váratlanul beállított közben az anyósom. Láttam, hogy megnyúlt a képe. Leültettem, megkínáltam és együtt vártuk a férjemet. Amikor látta, hogy a férjem milyen örömmel öleli meg a barátját, s örvend, hogy nem engedtem el, akkor elgondolkodott.

2014. jan. 15. 18:22
 27/29 anonim ***** válasza:

Azt a nőt én még egyszer be nem engedném a helyedben az is biztos.

Apóskát is csak akkor ha tud viselkedni, és persze mert neki azért mégiscsak joga van unokázni. De ez a nő egy senki....

Nem értem. Nekem is van pasi barátom akivel szoktam találkozni. Puszit is adunk egymásnak köszönéseknél, volt hogy meg is öleltük egymást, a férjem előtt, mégse szólt egy rossz szót se, mert tudja hogy barátságról van szó. És szerintem még a saját anyósom se szólna ilyen hülyeség miatt...

Még ha a pasi ölébe ülsz, azt mondom nézhet rád furcsán, de még akkor sincs joga így letámadni. Ki ő neked? Egy nagy senki, és semmi köze az életetekhez. Biztos kiosztottam volna, hogy semmi köze sincs hozzá mit csinálsz , kivel, és megmondom őszintén, a ri...cért jól pofán töröltem volna termetes tenyeremmel. Aztán pisloghat.

27/N

2014. jan. 17. 16:39
 28/29 A kérdező kommentje:
Azóta felhívtam, hogy elmondjam neki, hogy itt én befejeztem a vele való kapcsolatomat, és szégyellje magát a viselkedése miatt. Azt válaszolta, hogy nekem kellene szégyellnem magamat, de ne aggódjak, mert már mindenki tudja, milyen kis ...vagyok. Csak annyit mondtam neki, hogy jobb is, legalább pár hülyével kevesebb. Ennyiben maradtunk egyelőre.
2014. jan. 17. 23:03
 29/29 anonim ***** válasza:
jesszus,milyen emberek vannak a világon, te is nyugodtan híreszteld az igazat
2014. jan. 20. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!