Milyen az én anyósom? Elolvasnátok a történetemet, kíváncsi lennék a véleményetekre nagyon.
Nem teljesen mindegy mi volt 8-10 éve, az már a múlt minek felhánytorgatni.
Ne fogadjátok el az anyagi segítséget és akkor nem is várhatnak el semmit. De azért az durva, hogy az anyagi segítséget elfogadod de a gyereket meg nem engeded oda.
"A sógornőmnek is ki van a töke a kötelező ebédekkel, h soha meg sem kérdezik őket, h mit szeretnének enni, és az esetleg 90 %-ban alig esznek, mert szar a kaja, "
Ez meg nem is értem, vendégségbe, a vendég mióta mondja meg mit főzzenek?
Mi lenne, ha egyszer végre kiállnál önmagadért ? Ha azt és úgy tennél, ahogy Neked és a gyerekeidnek is jó ? Miért jobb ide leírni 200 sort tele panasszal, mint végre tenni azért, hogy nem függj anyósodéktól ?
Kipanaszkodtad magad, most már ideje, hogy lépj a nyugalmatok érdekében. Egyébként az éremnek két oldala van...
Ne is haragudj de te voltál a hülye,miért oda kellett egy köpésnyire költözni a párod familiájához?
Nem lett volna jó valami nyugis helyen?????
Te azt mondtad "én belementem"
hát ha te ebbe belementél akkor ne sírjál ilyenkor,akkor kellett volna előre látni a következményeket.
Hát, nem is tudom, igaza van a hozzászólók ám, abból a szempontból, hogy a belementél, hogy oda épitkezzetek, akkor bizony sokat kell tűrnöd.
Két megoldás lehetséges: vagy keményen meghúzzátok a határokat, rendes fal, mint, ahogy tervezed. Kopogás stb. De akkor ne is fogdjátok el a havi bevásáslást, meg a kis pénzt sem.
Vagy keresni olyan lehetőséget, hogy eladjátok a házat, és messzebb mentek.
Ezzel jár, ha másokra szorultok. Azért elég képmutatás, pofátlanság a részedről, hogy évekig jó volt a nagymamával élni a mocsokban, most meg nem akarsz menni, oda engedni még a párodat se. Ez így elég kihasználás, élősködés a részedről. Kaptatok egy csomó mindent, telket, minden hónapban segítenek titeket, ez ezzel jár, hallgatni kell, jópofát vágni mindenhez.
Vagy ha nem tetszik, nem kell elfogadni a segítséget.
Nem kell átmenni ebédelni, és meg is kell mondani, miért nem.
Az önkényesen beférkőző napozókat és kertészkedőket pedig el kell zavarni.
Nagy sértődés lesz belőle, de nem fognak többé belegázolni az életetekbe. Remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!