Milyen az én anyósom? Elolvasnátok a történetemet, kíváncsi lennék a véleményetekre nagyon.
Nálunk is ilyen a nagymama (:
Igaz ő messze lakik, de én már visszamentem dolgozni, a kisfiunkra szokott vigyázni sokat. Messze lakik, ilyenkor felutazik és pár napot itt van.
Mindig hoz élelmiszert, amire úgy nincs szükségünk, mert szerencsére jól keresünk, de csak hozza, azt mondta mindig szívesen adja, ez jó a lelkének. Többször adott kisebb összegeket is, hogy a gyereknek vegyünk valamit, ha nem fogadtuk el akkor sírt.
Viszont azt vettük észre, hogy egyre több mindenbe beleszólt, már abba is, hogy mire kéne költeni a pénzünket és havi egyszer sem "illik" elmennünk szórakozni, mert nekünk gyerekünk van. És itt lett elegünk. Mondtuk neki, hogy most egy ideig más fog vigyázni a gyerekre, tartsunk egy kis szünetet. Erre minden voltunk csak jók nem és közölte, hogy addig jó volt ő nekünk míg pénzelt minket! Azt hittem nem hallok jól.
Most egy hónapig nem járt nálunk, de holnap jön, kíváncsi leszek mi lesz belőle, de asszem inkább a magánbölcsit választom. Eleget idegeskedünk a munkában, nem kell itthonra a feszültség.
" Aztán az anyósom, mert tudom , hogy ő tőle indult az egész, kitalálta, hogy építkezzünk oda a nagymama háza mellé,hiszen hatalmas a telek"
vagyis a mama nevén van a telek, csak odaépítkeztetek, az a ház jogilag nem a tiétek, nem tudod eladni. Plusz, remélem engedélyeztettétek, mert akár meg is bírságolhatnak érte...
Ráadásul ha a mama meghalna, a telek öröklődik, mindennel együtt, ami rajta van, így ha esetleg nincs teljesen rendben minden a családban, elég szép összeget fizethettek, hogy kivásároljatok mindenkit...
Amúgy olyan nincs, hogy a férjed fogadja el, nem te. Ez egyszer-kétszer megeshet, ha neked nem tetszik, már akkor jelezned kellett volna felé. Mert ha közös kasszán vagytok, akkor ugyan úgy te is kapod
" h nyáron,már itt napozik az anyósom az udvarunkon...pffff..."
Mégis, hol napozón az ember ha nem a telkén. A telek közös, mégis miért kellene engedélyt kéni a napozásárt.
"lehet el kellene adni, no, de az sem egyszerű,hitel, gázóra a mamánál van, stb"
Szóval még a nagyi nevén is van a ti lakáshiteletek is, azon az undorító házon meg jelzálog a ti lakásotokért.
Szerintem inkább nagyon csöndbe kellene maradnod és egész életbe hálába foglalni a nevüket.
Ja papírod megvettétek, ingyen nektek adták.
Képzeld nem vagyok anyós 27 évesen elég érdekes lenne, ha anyós lennék már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!