Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek rosszul tettem?...

Szerintetek rosszul tettem? Már nem bírtam tovább.

Figyelt kérdés

Minden alkalommal, mikor a férjemmel, és a kisfiunkkal (10 hónapos) ellátogatunk apósomékhoz, ő is és a párja is hulla részegek, folyton azzal piszkálnak, hogy sz4rral etetem a gyereket, ne adjak neki joghurtot, meg hogy húsleves kell neki, nem répafőzelék..

Már eddig is nagyon elegünk volt, de tegnap este eljött apósom, hogy "megnézze már az unokát, mert ritkán visszük" (hetente 2x) és a biciklijéről úgy esett le, olyan részeg volt, fogalmam sincs, hogy talált ide. Kivette a maradék piát (szilveszterről) a hűtőből, vedelni kezdett, és osztott minket, hogy ő meg a párja máshogy nevelnék a gyereket, mert még mi is gyerekek vagyunk, (23, 26) és hogy a kicsi azért nem tud még egyedül járni, mert a gyenge kajától nincs ereje (?).

Nem bírtam tovább...próbáltam, de nem ment, felálltam, és megemelt hangon elmondtam, hogy azért a gyerekért én szenvedtem, mi tartjuk el, mi neveljük, és a mi dolgunk, hogy mit adunk neki enni, és hogy tökéletesen egészséges. Ez eddig oké, ebben úgy gondolom, igazam volt, viszont az idegesség többet is mondatott velem: megmondtam, hogy undorító alkoholisták, hogy nem merem a gyereket 10 percre sem velük hagyni, és hogy ne merjen még egyszer idejönni este 10kor tök részegen.

Láttam, hogy rosszul esett neki, de mér kimondtam, késő volt...

Szerintetek túllőttem a célon?

2014. jan. 24. 22:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nagyon jól tetted!

Nem kértem volna a helyedben bocsánatot. Miért tetted?

A férjed remélem, kiállt melletted.

2014. jan. 24. 23:22
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Egy percig se legyen lelkiismeret furdalásod! Bolond lennél ezt eltűrni! Teljesen igazad volt!
2014. jan. 24. 23:28
 13/35 anonim válasza:
76%

Nem lőttél túl a célon, teljesen igazad volt. Nehogy bocsánatot kérj emiatt!

A gyerkőc szereti a nagyszüleit?

2014. jan. 24. 23:52
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Nézd akár jól tetted, akár nem, megtörtént, és ezen nem tudsz változtatni. Csak megnyugtatásodra közlöm, én is ezt tettem volna a helyedben. Ezen ne idegesítsd magad. Az idegeskedésen megspórolt energiát fordítsd inkább azokra, akik megérdemlik: a fiadra és a férjedre.
2014. jan. 25. 00:28
 15/35 anonim ***** válasza:
76%
Jol tetted. Söt én be sem engedném a lakásomba, amig nem vesz vissza magábol. Meg persze akkor sem mikor este tizkor részegen jön kioktatni. Ha a saját gyerekét nem nevelte, akkor az unokáját se akarja.....
2014. jan. 25. 00:35
 16/35 anonim ***** válasza:
76%
Bocsánatot nehogy kérj! Részegesek, fetrengjenek csak otthon. Én már régebben kiosztottam volna őket, de a lakásból akkor rúgtam volna ki, amikor elkezdett inni.
2014. jan. 25. 00:42
 17/35 anonim ***** válasza:
76%
Egy kicsit sem lőttél túl a célon! Sőt én közölném vele, hogy ha a jövőben látni akarja az unokáját, azt csak úgy teheti, ha előttem megfújja a szondát, és józan. Tudom, hogy ez egy kissé megalázó számára, de ha ő nem tiszteli annyira az unokáját, hogy legalább látogatáskor nem iszik, akkor meg is érdemli. Egy percig sem tűrnék meg egy részeg állatot a gyerekem közelében!
2014. jan. 25. 00:54
 18/35 anonim ***** válasza:
78%
Nem löttél túl csak épp részeg embernek kár beszélni úgyse emlékszik a lényegre.
2014. jan. 25. 02:18
 19/35 anonim ***** válasza:
68%
Jól tetted és nehogy már Te kérj bocsánatot, amiért anyósod egy alkoholista görény!
2014. jan. 25. 08:34
 20/35 A kérdező kommentje:
Igen, kiállt mellettünk maximálisan, de a kicsi sajna nem nagyon szereti őket, fél tőlük, vagy nem is tudom.. Csak a karomban nyugodt, vagy apájáéban, ha ott vagyunk.
2014. jan. 25. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!