Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek rosszul tettem?...

Szerintetek rosszul tettem? Már nem bírtam tovább.

Figyelt kérdés

Minden alkalommal, mikor a férjemmel, és a kisfiunkkal (10 hónapos) ellátogatunk apósomékhoz, ő is és a párja is hulla részegek, folyton azzal piszkálnak, hogy sz4rral etetem a gyereket, ne adjak neki joghurtot, meg hogy húsleves kell neki, nem répafőzelék..

Már eddig is nagyon elegünk volt, de tegnap este eljött apósom, hogy "megnézze már az unokát, mert ritkán visszük" (hetente 2x) és a biciklijéről úgy esett le, olyan részeg volt, fogalmam sincs, hogy talált ide. Kivette a maradék piát (szilveszterről) a hűtőből, vedelni kezdett, és osztott minket, hogy ő meg a párja máshogy nevelnék a gyereket, mert még mi is gyerekek vagyunk, (23, 26) és hogy a kicsi azért nem tud még egyedül járni, mert a gyenge kajától nincs ereje (?).

Nem bírtam tovább...próbáltam, de nem ment, felálltam, és megemelt hangon elmondtam, hogy azért a gyerekért én szenvedtem, mi tartjuk el, mi neveljük, és a mi dolgunk, hogy mit adunk neki enni, és hogy tökéletesen egészséges. Ez eddig oké, ebben úgy gondolom, igazam volt, viszont az idegesség többet is mondatott velem: megmondtam, hogy undorító alkoholisták, hogy nem merem a gyereket 10 percre sem velük hagyni, és hogy ne merjen még egyszer idejönni este 10kor tök részegen.

Láttam, hogy rosszul esett neki, de mér kimondtam, késő volt...

Szerintetek túllőttem a célon?

2014. jan. 24. 22:57
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Hozzátenném a tisztánlátás kedvéért, hogy apósom soha nem volt jó apa, a gyerekeit elhagyta, amikor kicsik voltak, soha nem fizetett semmit nekik, csak pár éve tartják a kapcsolatot.
2014. jan. 24. 23:00
 2/35 anonim ***** válasza:
94%
Jól tetted! Sőt, szerintem le is kéne ülni vele egyszer (amikor józan) és rendesen megbeszélni vele, hogy mit gondolsz vele kapcsolatban.
2014. jan. 24. 23:04
 3/35 anonim ***** válasza:
91%
Nem lőttél túl a célon. Jól tetted, hogy megmondtad nekik.
2014. jan. 24. 23:04
 4/35 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem tök normálisan reagáltál. Ha részeg volt amúgy sem hiszem hogy felfogta mit mondtál, de helyes hogy kiadtad a mérgedet. 10 hónapos babának meg nem kell még járnia...
2014. jan. 24. 23:05
 5/35 anonim ***** válasza:
90%
Jól tetted!
2014. jan. 24. 23:06
 6/35 A kérdező kommentje:
Sajnos most én vagyok a r0hadék, akinek bocsánatot kellene kérnie, mert hogy mertem én ővele kiabálni, stb, stb..
2014. jan. 24. 23:07
 7/35 anonim ***** válasza:
91%
Ez volt a minimum amit mondhattál!Én még arra is megkérném őket hogy ha a gyereket látni szeretnék akkor amikor mentek vagy jönnek az italmentes legyen.Különben nem kértek belőlük.
2014. jan. 24. 23:09
 8/35 A kérdező kommentje:
Leginkább amiatt "szégyellem magam" hogy utána, hogy ezt elmondtam, és a férjem hazavitte az apját (nem mertük elengedni biciklivel) olyan megkönnyebbülést éreztem, mint még soha... Ez az, ami zavar, hogy most egy ilyen ordenáré kiabálós anya vagyok, akit csak a visítozás nyugtat, meg az is, hogy azért csak az apósom, az apám lehetne..
2014. jan. 24. 23:12
 9/35 anonim ***** válasza:
73%
Jól tetted. Őszinte voltál, végre kiadtad magadból a dühöt. Nem hiszem hogy neked annyira szükséges az ő jelenlétük az életedben, nem kell bocsánatot kérni. Ha a férjed menni akar menjen , nem kötelező nekik látni az unokát ha részegek.ne aggódj majd túl lesznek rajta ( hidd el anyám alkoholista, max par hét és elfelejti a dolgot,/ de persze ha vitatkozni akar akkor uhyis előjön/)
2014. jan. 24. 23:12
 10/35 A kérdező kommentje:
A férjem is nagyon haragszik rájuk, csak ő a beszélgetés elejéről lemaradt, mert ő akarta fürdetni a kicsit, és a kiabálásomra jött ki..
2014. jan. 24. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!