Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul tettem hogy feltépkedt...

Rosszul tettem hogy feltépkedtem a sebeket? Vagy ez csak védekezés volt?

Figyelt kérdés
Anyámék elváltak 4 éve,apámmal elkezdtem találkozgatni,meg néha elmegyek vele melózni egy kis plussz pénzért,ezelött nem beszéltem vele 3 évig.Elkezdett anyámról érdeklődni és hogy mikor ér haza meg ilyen dolgokat,elő jött ismét a lekezelő viselkedése velem szemben.Annak ellenére hogy munkát ad,örülhet hogy szóba állok vele mert amit itt hagyott anno,csekkek,hitel,az autója az én nevemen volt amit nem fízetett 4 hónapig,így felkerültem bár listára miatta.Bár nem áll szándékomban hitelt fel venni,de ki tudja az élet még mit hoz,így nem tudok kölcsönt felvenni ha úgy van esetleg.Elkezdett engem szapulni és anyámról faggatni,ku.rvára kiakadtam és elkezdtem vele a kollégánk elött üvőlteni vele hogy még is mit képzel hogy így beszél velem és semmibe vesz annak ellenére hogy mit hagyott ott nekünk annak idején,hitel,kocsi az én nevemen volt,300 ezer ft-os hitel tartozás és az hogy számtalanszor megcsalta anyámat.Szerintetek jól jártam el vagy inkább tűrtem volna tovább is a megalázást és a szemétséget?
2012. ápr. 6. 13:22
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsánat 300 ezer ft-os villany,víz és számlatartozás,plusz a hitel törlesztő részlete amiből neki is volt része.
2012. ápr. 6. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy megmondod neki, hogymi bajod van vele, még elmmene.

De az, hogy 1: orditasz, 2. a kollégák elött ingencsak bunkó dolog.

A magánügyeket NEM mások elött kell lerendezni, és föként nem orditozással, mert az nem old meg semmit. Ha bajod van, akkor azt EMBERI hangnemben normális megbeszélni.

Ezen kiv´l ha annak idején a te nevedre vettél fel neni hitelt, autót, stb, abban föként TE vagy a hibás. Ugyanis más csak akkor tud a te nevedre adóságot csinálni, ha te beleegyezel.

2012. ápr. 6. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:

ma 13:30

Nos nem tudom hogy érted e a dolgot,de ő kezdett el a kollégák előtt személyeskedni és családi dolgokról kérdezni..Én mondtam is neki,hogy talán ezt nem a kolléga előtt kellene megbeszélni,mint írtam ő kezdte feszegetni ezt a témát,ha ott akkor nem hozza fel,akkor nem puffanik el az agyam,ennyire egyszerű.Ez csak egy reakció volt,mivel nem én kezdtem,ő kezdett el a kolléga előtt anyámról érdeklődni és olyan családi dolgokat kérdezgetni amihez senkinek semmi köz.

2012. ápr. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!