Legjobb védekezés a támadás?
Ez párom "taktikája"...ma kiderült egy régebbi hazugsága,amiért ha olyanom van,simán kiteszem,pedig imádom...egyértelmű volt a helyzet,tagadhatatlan volt a tett...
erre ő mit csinál?
tagad,és támad...ha nem ismerném tulzottan,még meg is hatodok,hogy én vagyok a gonosz,aki nem bizik benne,jaj szegény ártatlan...
más is eljátssza ezt? mivel véditek ki?
L
Például "úgy látom, érzékeny pontra tapintottam, akinek nincs titkolnivalója, egyszerűen és nyugodtan válaszolna"
áhh,ez őt nem hatja meg...
egyelen helyzet amit "ki tudok használni",ha nem hagyom gép elé menekülni,mert ugy nagyon nagy a szája...de ha a szemembe kell monani,akkor visszább vesz...
nem a mai fitalaok msn-es világába szántak engem szerintem:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
itt a tett,nem irom le megint,akit érdekel,rákattint...
találkoztunk ma,végig játszotta a sértödöttet,h nem hiszek neki...hazament,onnatol elkezdte a mártirt játszani,én vagyok a gonosz,másnak hiszek mindig 8persze,saját szememnek ne hidjek?)
nem látom értelmét erőltetni h vallja be,ugysem fogja,makacsabb annál...
csak legalább huzná meg magát,de nem...támad...
A lélektant is tanítani kellene az iskolában. Ugyan hogyan is érthetnénk meg egymást, honnan tudnánk, mi fáj a társunknak, meg hogy mit miért mond. Lehet, hogy gyerekkori sérelmek lappanganak benne, ez inti óvatosságra, inkább támad, hogy megelőzze a kritizálást, inkább hazudik, hátha megússza.
Próbáljatok egymás lelkébe látni, és megértő szeretőként gondolkodni. A felgyelmezést mellőzni kell! Kijártuk az iskolát, a szülők is fegyelmeztek éveken át, és mégsem lettünk tökéletesek. Szóval a fegyelmezgetés hatástalan sőt inkább ellenkező hatást vált ki. Akkor hát hogyan? Itt kaphatsz válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!