Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb védekezés a támadás?

Legjobb védekezés a támadás?

Figyelt kérdés

Ez párom "taktikája"...ma kiderült egy régebbi hazugsága,amiért ha olyanom van,simán kiteszem,pedig imádom...egyértelmű volt a helyzet,tagadhatatlan volt a tett...

erre ő mit csinál?

tagad,és támad...ha nem ismerném tulzottan,még meg is hatodok,hogy én vagyok a gonosz,aki nem bizik benne,jaj szegény ártatlan...

más is eljátssza ezt? mivel véditek ki?

L

2010. ápr. 6. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem ezt úgy hívják hogy aljas gerinctelenség...

Még anyit sem érsz neki hogy elismerje előtted a hibáját és bocsánatot kérjen!

Inkább megpróbál hülyét csinálni belőled!

Te meg még vigyorogsz is hozzá...

Bevállalod???

Küggyé be egy drogost vagy egy alkoholistát!!

2010. ápr. 12. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én gyerekességnek nevezném, a lehető legrosszabb értelemben. Kialakított egy játszmát veled amiben nem viselkedik egyáltalán felnőtt módjára.
2010. ápr. 13. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Játszmázás. Nekem is ez a szó jutott eszembe, mint az előttem írónak. Ha jól értem, már nem vagytok tinik. Felnőtt embereknél nagyon gáz, ha ilyenek. Mit keresel még mellette?
2010. ápr. 13. 15:55
 14/17 A kérdező kommentje:

22 vagyok,ő 25

mit keresek mellette?

ezen kivül egy imádnivalo pasi,csak néha meg van huzatva...tökéletes pasi nincs...

én ezt viselem el,ő a hisztijeimet...

2010. ápr. 13. 16:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem legjobb védekezés a közömbösség.A te részedről ez lehet a támadási módszer,hogy közömbös vagy.:D

Én sokszor az vagyok,ha valaki szóval bánt.:P

2010. ápr. 13. 22:04
 16/17 A kérdező kommentje:
hogy maradsz közömbös amikor te vagy a vitainditó?
2010. ápr. 14. 07:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Figyeljetek már, vége e gyerekkornak, meg az iskolának, amikor a szülők, nagyszülők, szomszédnénik, nagybácsik, tanítók, tanárok, stb, mindenki fegyelmezte az adott emberpalántát. Ez már unalmas, sőt gyűlöletes. Nyomozóhatóság vagy te, vagy bíróság? És a párod az ellenfeled? Sőt az ellenséged? Ennek semmi haszna. Fogadd el olyannak, amilyen. Maximum a példamutatás használhat, (ha képes vagy rá). És ha tényleg komolyan godnolod, nyisd ki azokat a linkeket, mert tényleg ügyes kis módszertan, künnyű, párbeszédes esszék formájában.

Viszont ha élvezed a párbajtőrözést, akkor hajrá, szurkolok, legyél te a győztes(vagy a legyőzött, egyre megy).

2010. ápr. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!