Mit lehet tenni egy ilyen rámenős anyóssal? Hogy lehetnék én is a gyerekemmel?
1 nem engeded be
2 dörömböl, ordít leszarod
3 este szépen felhívod, hogy idefigyeljen anyuka, még egy ilyen és 1 hétig nem látja
4 ha jön akkor 1hétig nem látja, ha megint akkor +1hét
5 ha dörömböl és ordit, kihivod rá a zsarukat
20-an írjuk a megoldást.
Ne engedd be!!!! Ennyi. Ne várj csodát, neked kell tenned valamit, ha a férjed nem képes leállítani az anyját.
nehogy már a saját gyereked ne foghasd meg, és mi az hogy mindennap ott van???
én nem engedném be max heti 1X, a többi nap meg verhetné magát a kapuba, mond azt, hogy nem voltál otthon, sőt még le is filmezném ahogy toporzékol a kapuba aztán unalmas perceimbe a videón nevetnék :D
Úgy tűnik tényleg csak az a megoldás, ha nem engeded be. Valahogy le kell szoktatni.
Mondd meg neki, hogy x-y napokon ne jöjjön, mert nem érsz rá, nem leszel otthon, nem akarsz vele foglalkozni. Mondd meg azt is, ha mégis átjön, nem fogod beengedni! Így tudja, hogy mire számíthat, tudja, hogy te mit szeretnél.
Ha átmegy, akkor pedig vegyél erőt magadon, és ne engedd be.
Egyébként nincs valami lelki baja? Nem hiszem, hogy valaki így viselkedik normál állapotában. Ha van valami problémája, akkor meg segítséget kéne neki keresni.
ezzel majd azt éred el, hogy az óvodában is zaklatja majd a gyereket, meg elviszi!
komolyan! állítsd le most!
mond meg, hogy elköltöztök másik városba, ha nem fejezi be!
a párod meg növesszen golyókat!
komolyan nem értem mi ezen a probléma? amikor a beteg apámat nem akartam beengedni(skizo)kapun keresztül beszéltem vele és kész,nem érdekelt milyen hisztit vágott le,ezt te is megteheted ajtón keresztül.
És tényleg szánalmas,hogy mindenki ezt válaszolja neked te meg csak nyafogsz tovább hogy jaj mit tegyél,zárd rá az ajtót és hideg kimért hangon közöld vele vagy viselkedik és csak akkor jön ha hívod vagy küldöd a gyerekről a fotókat mert másképp nem fogja látni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!