Joga van a páromnak beleszólni abba, hogy hogy bánok a két éves gyerekemmel ha nem ő az apja?
Amennyiben a párod és szereted őt, szeretnéd hogy elfogadjon téged a gyerekeddel együtt, akkor én igenis bevenném a gyereknevelésbe. Nem lesz az édesapja sosem, ez tény, de ne is csak egy idegen bácsi legyen a házban, aki nem szólhat bele semmibe.
Joga és köze nincs hozzá, de ha családként szeretnétek élni, szerintem nem így kéne erre reagálnod.
Ez a te verziód, az érem egyik oldala.
A párod most lehet hogy azt mondaná, hogy mindennaposak a kiabálások, a ütlegelések, és ő nézi igazán a gyerek érdekeit, és elege van abból, hogy kelted a feszültséget.
Joga van beleszólni, mert egy háztartás, egy közösség vagytok.
Egyébként önigazolást keresel itt? Ha mindenki neked ad igazat, akkor kinyomtatod, és a párod orra alá dugod?
A párodnak abban igaza van, hogy ne bántsd a gyereket.
DE: Szerintem nem is bántottad. Nem verted véresre a fenekét, a kézre csapást meg nem nevezném bántásnak.
A párodnak van igaza.. azért mert szétszórt valamit nem kell a kezére ütni.Gyerekből van , természetes,hogy ilyeneket csinál..elég lett volna ha rászólsz.
A párod meg azért a párod, hogy a másik feled legyen, így beleszólhat a nevelésbe..örülj neki,hogy így elfogadja a gyereked.
Együtt éltek?
Igen, ha közös jövőt terveztek, szeretnéd hogy ő legyen a gyereked "apja", akkor joga van hozzá. De ne a gyerek előtt beszéljetek erről, hanem kettesben.
A gyerek biológia apja azért beleszólhat?
Ha elvárod, hogy nevelje a gyerekedet, vállalja az ezzel járó lemondásokat, akkor bizony abban az is benne van, hogy elfogadod a véleményét.
Ha Apának akarod,akkor ugyan olyan joga van hozzá,mint neked.
Ha így gondolkodsz,akkor garantálom ,hogy nem sokáig maradtok együtt. Nem csak a pénz hazaviteléhez van joga.
Örülj annak,hogy elfogad a gyermekeddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!