Mit tegyek a gyerekemmel?
Szeretettel csodákat tudnál (vagy tudtál volna) tenni. Talán még nem késő. Próbáld meg megérteni, nem bántani, hogy megnyíljon előtted, és a bizalmába fogadjon. Elítélendő amiket tett, de nyilván volt rá oka. Bár erre szoktam én mondani, hogy ha a családi körülményeimet én is így figyelembe vettem volna, még mindig egy drogos alkoholista, zárt osztályon tengődő felnőtt lennék. (de volt önuralmam).
Próbálj felé nyitni. Főleg hogy most jön a baba is, nagy szüksége lesz rád.
Szerintem semmit se tudsz vele tenni. Már késő. Nem ebben a korban kell elkezdeni gyereket nevelni.
A gyerekben hajlandó vagy támogatni? Az olyan támogatás lesz, hogy te nevelheted majd a gyerekét, az unokádat (reméljük jobban, mint őt), a gyereked meg majd eljár bulizni, meg inni, úgy mint most.
Ha nem lehet vele értelesen megbeszélni a dolgot, akkor semmi esély, hogy megváltozzon.
Nekem pont fordítva, anyukám ilyen. Nagyon sokáig aggódtam érte, féltettem, próbáltam neki segíteni, de rá kellett jönnöm, hogyha ő nem akar magán segíteni, akkor én se fogok tudni.
Hát ez van.
Fura egy 'édesanya' lehet..
Volt egyáltalán valamiféle anya-lánya kapcsolat a régmúltban? (természetesen, nem csecsemőkorra gondolok!!)
Szerintem oda kellett volna figyelnie a gyerekére és nem hagyni, hogy ilyeneket csináljon.. az, hogy 15 évesen gyermeket szül, az meg abszurd. Itt nem a csaj a hibás, hanem a szülők! (Persze, ez csak az Én véleményem!)
Már elnézést, de rohadt pocsék gyerekkora lehetett, és akkor tényleg azt hiszed, az az álma, hogy az ő gyerekét is te neveld fel, úgy, ahogy őt??? A kicsit is pofoznád? MErt az az érzésem, a lány is kapott már egypárszor, nem csak te.
Szomorú, de ha már meg akarja tartani, talán a legjobb, ha tőled, tőletek távol teszi. Volt már rá példa, hogy normális családi élete lett valakinek mocsok gyerekkor után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!