Párom apja öt éve meghalt, sógornőim közölték, hogy nekem is be kell szállnom anyagilag a sirkő készítésbe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A sirkő kétmilió forintba fog kerülni öten vannak testvérek ami azt jelenti, hogy nekünk négyszázezer forintot kell fizetnünk. Sógornőim szerint ha nem fizetem ki az összeget akkor semmi keresnivalóm nincs a párom mellett.
Sajnos nincs ennyi pénzünk. Vegyünk fel hitelt?
2013. szept. 28. 13:31
21/53 anonim válasza:
egy négyszemélyes sírkő , fedlappal , alapbetonozással itt kb 5- 6 ezr ft körül van + - pár tízezer ft.
onnan tudom h ezt csinálom.
sírkő kétmillióért??
nehogy már lehúzzanak, vagy vmi nagyon kókler sírkövest találtak, aki ezt a családot akarja lehúzni...
23/53 anonim válasza:
Bocs, de a párod is egy kretén, ha nem véd meg ezektől a hiénáktól. Ha az én páromnak állnának elő ilyennel a családtagjaim, úgy elküldeném őket a bús p*csába, hogy csak pislognának. Teendő: hitelről szó sincs. Nyilván szoros pénzügyi kötöttségek között éltek ti is. Le kell ülni és ki kell számolni, mennyi pénzt tudtok erre rászánni az egyéb kiadásaitok mellett és kész. Azért ne haragudj, de ti is megéritek a pénzeteket a pároddal, hogy egyáltalán hagyjátok magatokat ilyennel zsarolni.
24/53 anonim válasza:
A 2 millió Ft pedig kamu. Nyilván másra kell nekik a pénz és megpróbálnak bolondot csinálni a párodból.
25/53 A kérdező kommentje:
Egy négyszemélyes márványsirkő aranyozott virágtartó vázákkal ennyibe kerül sajnos. Azért kell négyszemélyes mert apósom a nagyszüleihez lett temetve.
2013. szept. 28. 14:45
26/53 anonim válasza:
Bocs, de ha nincs pénz rá, akkor nincsen.
Nem tudtok adni, akkor nem tudtok. Most ha hitelbe kényszerítenék a párodat a kedves testvérei meg az anyja, akkor talán nem is kéne velük kapcsolatot tartani!
28/53 anonim válasza:
Egyrészt neked semmi közöd hozzá így nem vagy köteles fizetni. Másrészt nem ők döntik el hogy van-e helyed a párod mellett vagy nem, ezt a pároddal ketten dönthetitek csak el, és ne hagyd magad, légy szókimondó ha kell, csapj az asztalra ha kell. Nem vagy köteles fizetni, és törvényileg nekik ebbe nincs beleszólásuk maximum akkor ha házasok vagytok és minden ügyetek közös, akkor lenne értelme de nem kényszeríthetnek erre.
29/53 anonim válasza:
A párod is úgy gondolja, hogy nincs helyed mellette, ha nem fizetsz? Ha nem, mondjátok meg a 4 sznob p*csának hogy beleadtok amennyit tudtok, ha elfogadják ok, ha nem tehetnek egy szívességet. Ha a párod egyetért a testvéreivel akkor szálljon be egyedül ahogy tud, de én lépnék mellőle.
30/53 A kérdező kommentje:
A páromat nem tudom lebeszélni a dologról.
2013. szept. 28. 15:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!