Párom apja öt éve meghalt, sógornőim közölték, hogy nekem is be kell szállnom anyagilag a sirkő készítésbe. Mit tegyek?
A sirkő kétmilió forintba fog kerülni öten vannak testvérek ami azt jelenti, hogy nekünk négyszázezer forintot kell fizetnünk. Sógornőim szerint ha nem fizetem ki az összeget akkor semmi keresnivalóm nincs a párom mellett.
Sajnos nincs ennyi pénzünk. Vegyünk fel hitelt?
Természetes lenne, hogy álljuk a ránk eső részt, persze nem hitellel, abban az esetben ha nem két millió forintos siremlékről van szó.
Most gonosz leszek, de valami megnyugtatási célzatu lenne ez a nagyon drága dolog? Bocsánat tényleg( nem illik ilyesmivel "poénkodni" Ne haragudj. De nem tudok másra gondolni. Teljesen felesleges ennyi pénzt kiadni valamiért. Meg minek a négyszemélyes? A kétszemélyes sirhelybe is lehet kettőnél több elhunytat temetni. Hacsak nem gyors egymásutánban történik a tragédia.
Nagyon szép emléket lehet késziteni, még 4 személyeset is ugy, hogy körben beton-kő, nem tudom micsoda, és egy márványtábla vésett betükkel. A sirra lehet virágot ültetni... Gondolom valami puccos tökre fedett dolog lenne az eredeti elképzelés.
Én mindig is utáltam a telibe kövezett siremlékeket(
Olyannak tünik, hogy jól takarjuk már le...... ((
Szal 2 millió forintot én nagyon soknak és feleslegesnek itélek meg. Talán egy kisebb tanyát lehet már venni ennyiért a mai világban (sajnos, hogy ennyi az elhagyott). nem egy sirkövet.
Ezzel versenyezni? Észlények!
Fizessék akkor ők és kész. Nincs pénzetek, van ez így! Ilyenkor hol a család? Lókuki az van, mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!